Asfalteren oprit en tuin in Lunteren

Afgelopen maand zijn wij in het dorp Lunteren, gelegen in de provincie Gelderland, langs geweest om een oprit en tuin te asfalteren. Het ging hierbij om een oppervlak van 400m². Bij Avema zien we steeds meer particuliere aanvragen binnenkomen. Dit komt omdat steeds meer particulieren het voordeel van een stevige en duurzame ondergrond inzien. Wij van Avema helpen daar graag bij!

Aan de slag in Lunteren

In Lunteren heeft de klant ervoor gekozen om zijn oprit en tuin te asfalteren. En dat is een verstandige keuze, want met het oog op de toekomst is asfalteren de meest duurzame keuze. Door een tuin en oprit te asfalteren, gaat deze jaren mee.

Bij dit project hebben wij gebruikt gemaakt van een bijzonder asfaltmengsel, dit komt omdat we ronde vormen moesten realiseren. Allereerst hebben we de bestaande grindverharding zorgvuldig verwijderd, zodat we met een schone lei het nieuwe oppervlak konden profileren. Na nauwkeurig profileren van de puinbaan, konden de specialisten aan de slag met asfalteren.

Het grote voordeel van asfalteren is, dat je het oppervlak al binnen enkele uren weer kunt gebruiken. Zo heb je binnen een dag een een gloednieuwe strakke oprit en tuin. Heb jij een asfalteer klus voor ons? Lees dan snel verder.

Asfalteren voor particulieren

Avema is de partner op het gebied van particulier asfalteren. Wij zijn namelijk al 25 jaar gespecialiseerd in asfalteren. Zo kan je als particulier je oprit asfalteren of erf asfalteren. Dit kan je laten aanleggen door Avema wanneer jij voelt dat jouw ondergrond begint weg te zakken of als je toe bent aan een nieuwe strakke look. Ook wanneer jij merkt dat jouw bestaande asfalt begint te slijten komen wij langs voor asfalt reparatie.

Ook een asfalteer klus voor Avema? Neem contact op!

Avema Wegenbouw is een bedrijf dat al jarenlang asfalt aanbrengt op verschillende plekken in Nederland. In de omgeving van Lunteren, Amersfoort en omstreken hebben wij diverse asfalteer projecten uitgevoerd. Neem een kijkje in deze projecten:

Na het lezen van dit project op de juiste beslissing gekomen dat Avema dé partner is voor wegenbouw en asfalteer klussen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij gaan met plezier kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Wij helpen jou namelijk graag bij het asfalteren in de industriële, agrarische, recreatieve of particuliere sector. Voor welke sector jij een asfalteer klus hebt, je kan altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze wegenbouw-specialisten via 0342 – 45 13 36. Daarnaast kun je ook altijd een mail sturen naar info@avema.nl. Wij denken graag met je mee en helpen je met al je vragen.

Wellicht vind je deze projecten ook interessant om te bekijken:

Asfalteren van een particulier terrein door Avema Wegenbouw Asfalteren van een tuin in Lunteren door Avema Wegenbouw

Afalteren van een particuliere oprit in Lunteren door Avema Wegenbouw Een oprit is geasfalteerd door Avema Wegenbouw bij een particulier in lunteren

Gerelateerde projecten

Een greep uit onze projecten

  • Oprit en terrein asfalteren in Oosterwolde

    Asfalteren particulier van ruim 600m² op een terrein en oprit. Meer informatie
  • Opritten asfalteren in Ens

    Asfalteren particulier van ruim 1.100 m² op twee terreinen. Meer informatie