Industrie

Industrieterreinen zijn verhardingen die vaak het zwaarst worden belast. Een goede ondergrond en een goede asfaltconstructie zijn op dergelijke terreinen van groot belang. Avema heeft veel ervaring met het aanleggen van bedrijfsterreinen die zwaar belast worden. Hierdoor zijn wij in staat samen met de opdrachtgever voor elke situatie een goed functionerende verharding te ontwerpen en aan te leggen.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verschillende oplossingen voor de industriesector

In de industriesector is het belangrijk dat er sterk asfalt wordt gelegd. De terreinen in deze sector worden namelijk vaak zwaar belast. Bij Avema Wegenbouw hebben wij ruime ervaring met het leggen van sterk asfalt in de industriesector. Zo wordt er in de industriesector veel gebruikgemaakt van de combinatiedeklaag. Dit soort asfalt is zoab gevuld met betonslurry. Hierdoor worden de eigenschappen van deze twee materialen gecombineerd: het sterke van cementbeton en het flexibele en voegloze karakter van asfalt. Een combinatiedeklaag kent vele voordelen voor de industriesector:

  • Slijtvast
  • Duurzaam
  • Voegloos
  • Snelle openstelling (t.o.v. beton)
  • Grote statische belasting mogelijk
  • geen spoor- en ribbelvorming

Waarom kiezen voor Avema?

Wil jij een industrieterrein asfalteren? Dan ben je aan het juiste adres bij Avema. Wij hebben  veel ervaring met het asfalteren van terreinen in de industriesector. Ook kun je bij ons terecht als je op zoek bent naar asfalt voor de agrarische sector en verschillende overheidsprojecten. Voor ieder asfalt project gaan we professioneel te werk. Wij werken voor het gewenste resultaat nauw samen met onze opdrachtgever. Daarnaast gaan we nauwkeurig te werk en zorgen wij ervoor dat het industrieterrein binnen een korte periode is voorzien van het gewenste asfalt.

Wij kunnen asfalt voor terreinen in de industrie tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding aanbieden. Zodra het asfalt is gelegd en gekoeld, kun je er binnen één uur overheen. Dit zorgt ervoor dat je niet lang een weg hoeft af te sluiten. Voor het asfalteren van terreinen in de industriesector kun je bij ons terecht. Daarnaast ben je bij Avema ook aan het juiste adres voor asfalt reparatie.

Service van Avema

Zoek jij een partner in het asfalteren van een industrieterrein of ander soort terrein in de industriële sector? Dan ben je bij Avema aan het juiste adres. Wij worden gezien als een geliefde partner als het gaat om het aanleggen van asfalt in iedere sector. Wij werken snel en leveren de beste kwaliteit. Wil je meer weten over onze overheidsprojecten of onze werkwijze? Bel dan met een van onze specialisten via 0342 – 45 13 36 of stuur een mail naar info@avema.nl. Wij staan voor jou klaar en adviseren je graag over de juiste oplossing voor projecten in de industrie.