Scheuren en Gaten in Asfalt Repareren

Het verouderen van asfalt is een natuurlijk proces dat na verloop van tijd onvermijdelijk is. Spoorvorming, verzakkingen en afbrokkelend asfalt kunnen echter aanzienlijke problemen veroorzaken. Gelukkig is het niet nodig om meteen het hele terrein of een groot stuk asfalt te vernieuwen. Het tijdig uitvoeren van doeltreffende asfaltreparaties is de sleutel tot het behoud van veiligheid en toegankelijkheid. Bij Avema begrijpen we dit als geen ander, en daarom zijn wij jouw ideale partner voor duurzame asfaltreparaties. Wij zorgen ervoor dat jouw terrein veilig blijft en optimaal bruikbaar, zelfs na jaren van gebruik en veroudering.

Asfalt reparatie bij Avema

Asfalt repareren is gespecialiseerd werk. De kwaliteit van de reparatie heeft veel invloed op de uiteindelijke levensduur van jouw asfalt. Bij Avema ben je aan het juiste adres voor het asfalteren van verschillende projecten. Zo kun je bij ons terecht als je op zoek bent naar asfalt voor recreatieparken, industrieterreinen, agrarische terreinen, particuliere terreinen en overheidsprojecten. Vanaf 100m2 kun je bij ons je asfalt laten leggen. Maar ook als je je huidige asfalt wilt laten repareren, zit je bij ons goed. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten asfalt en helpen je graag bij het repareren van asfalt. Neem contact met ons op voor advies op reparatie van asfalt.

Waarom asfalt laten herstellen?

Vaak wordt aangenomen dat beschadigd asfalt volledig moet worden verwijderd en vervangen. Hoewel dit in sommige situaties nodig kan zijn, is dit zeker niet altijd het geval. In feite kunnen veel vormen van asfaltschade effectief en efficiënt worden hersteld, waardoor de kosten en de impact op de omgeving worden geminimaliseerd. Hieronder volgen enkele voorbeelden van schade die we kunnen aanpakken en waarbij volledig verwijderen niet noodzakelijk is:

 • Schrale oppervlakte
 • Gaten in de weg
 • Scheurvorming
 • Waterplassen
 • Verzakking
 • Spoorvorming
 • Kabelsleuven

Asfalt repareren bij spoorvorming

Ervaar je asfalt met hinderlijke spoorvorming, waarbij brede scheuren en ongelijkmatigheden het wegdek ontsieren? Het is niet altijd noodzakelijk om het hele asfaltoppervlak te vervangen. Dankzij vloeibaar asfalt kunnen we herstelwerkzaamheden uitvoeren om jouw wegdek weer effen en veilig te maken. In geval van aanzienlijke spoorvorming verwijderen we het aangetaste gedeelte en kunnen we een nieuwe asfaltlaag aanbrengen.

Slijtlaag aanbrengen

Een asfalt slijtlaag is een middel om de asfaltverharding te onderhouden en geeft daarnaast een hele andere uitstraling dan het zwarte asfalt. Een slijtlaag op asfalt zorgt namelijk voor een natuurlijk karakter. De slijtlaag bestaat uit een dunne laag split en deze laag wordt op een speciale kleeflaag gelegd zodat de bestaande asfaltverharding wordt afgedicht. Hierdoor worden scheurtjes en oneffenheden afgedekt en kan jouw verharding er weer jaren tegenaan!

Asfalt repareren bij verzakking

Heeft jouw asfalt last van verzakkingen, waterplassen of ongelijkheden? Het is niet altijd noodzakelijk om een volledig nieuwe asfaltlaag aan te leggen. Met behulp van vloeibaar asfalt kunnen we herstelwerkzaamheden uitvoeren om jouw asfaltoppervlak weer gelijkmatig en stabiel te maken. In het geval van aanzienlijke schade verwijderen we het beschadigde gedeelte en brengen we een nieuwe laag asfalt aan.

Offerte aanvragen

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom asfalt repareren bij Avema?

Wij zijn gespecialiseerd in het leggen en repareren van asfalt. Dit doen wij al jaren voor verschillende projecten. Door deze ervaring, kun je uitgaan van perfecte asfaltreparatie. Asfalt leggen en repareren is onze core business en daarom doen we er ook alles aan om jouw asfalt zo mooi en goed mogelijk te repareren. Doordat we beschikken over het beste materiaal, kunnen wij nauwkeurig te werk gaan. Ben je op zoek naar een bedrijf dat jouw asfalt kan repareren? Dan ben je aan het juiste adres bij Avema. Doordat wij snel schakelen kunnen wij binnen 48 uur al bij jou langskomen om het te repareren asfalt te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Voordelen asfalt repareren

 • Langere levensduur
 • Strak en egaal asfalt
 • Minder glad bij regen
 • Geluidsreductie

Asfalt repareren?

Wil jij asfalt laten repareren? Dan ben je bij Avema aan het juiste adres. Voor ieder soort beschadiging aan asfalt, hebben wij de juiste oplossing. Wij helpen je graag bij het gehele proces van afval repareren. Zo zorgen wij voor het verwijderen van asfalt en het vervoeren overgebleven asfalt. Daarna zullen wij het stuk asfalt repareren. Avema maakt asfaltverhardingen voor bedrijven, particulieren en overheid. Wij gaan snel te werk en leveren altijd de beste kwaliteit. Daarnaast doen we ons best om zo goed mogelijk asfaltverharding te realiseren op een zo leuk mogelijke manier. We doen onze uiterste best om op een zo’n leuk en goed mogelijke manier asfaltverharding te realiseren. Voor vragen over onze werkwijze of service, kun je altijd contact met ons opnemen. Je kunt ons bellen op 0342- 45 13 36.

Voordelen van Avema Wegenbouw B.V.

 • Snel en persoonlijk contact
 • Gespecialiseerd in secuur en gedetailleerd werk
 • Al bijna 30 jaar ervaring
 • Asfalt voor lange levensduur

Asfalt specificaties

 • asfalt recycling
  Minimaal 50% recycling
 • asfalteren
  Levensduur ongeveer 20 jaar
 • Wat kost asfalteren
  €20 - €40 per m2
 • asfalt soortelijk gewicht
  10 - 15 cm dikte
 • Veelgestelde vragen

 • Sectoren van Avema

   

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Service van Avema

Wil jij asfalt laten repareren? Dan ben je bij Avema aan het juiste adres. Voor ieder soort beschadiging aan asfalt, hebben wij de juiste oplossing. Wij helpen je graag bij het gehele proces van afval repareren. Zo zorgen wij voor het verwijderen van asfalt en het vervoeren overgebleven asfalt. Daarna zullen wij het stuk asfalt repareren. Avema maakt asfaltverhardingen voor bedrijven, particulieren en overheid. Wij gaan snel te werk en leveren altijd de beste kwaliteit. Daarnaast doen we ons best om zo goed mogelijk asfaltverharding te realiseren op een zo leuk mogelijke manier. We doen onze uiterste best om op een zo’n leuk en goed mogelijke manier asfaltverharding te realiseren. Voor vragen over onze werkwijze of service, kun je altijd contact met ons opnemen. Je kunt ons bellen op 0342- 45 13 36.