Wegverharding

Ben je op zoek naar een goede wegverharding met asfalt fundering? Dan ben je aan het juiste adres bij Avema. Wij zijn gespecialiseerd in het asfalteren van ieder soort terrein met een goede fundering. Dit doen wij voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het leggen van wegverharding voor verschillende projecten. Wil jij een wegverharding laten aanleggen? Dan helpt Avema je hier graag mee! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waarom een wegverharding van Avema?

Avema is de juiste partner voor wegverharding voor allerlei grootschalige projecten. Naast het leveren van asfalt voor de grotere projecten van Avema zoals bedrijventerreinen, landbouw terreinen, recreatieparken en overheidsprojecten, kun je bij ons ook terecht voor asfalt voor particuliere terreinen.

Met onze ervaring zijn we gespecialiseerd in wegverharding. Onze core business is het aanleggen van wegverharding voor grote projecten, maar ook voor particulieren kunnen we asfalt- en asfaltreparaties uitvoeren.

Door de meest geavanceerde materialen in te zetten, voeren we onze wegverharding werkzaamheden professioneel en snel uit. Ben je op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leggen van duurzame wegverharding? Kies dan voor Avema.

Snel schakelen en het inzetten van de beste mensen zorgt ervoor dat wij de juiste partij zijn voor het aanleggen van jouw wegverharding. Binnen 48 uur na het indienen van een aanvraag komt een van onze experts bij je langs om het project te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Dan maken we een afspraak om het project uit te voeren. Wij helpen je graag met het aanleggen van nieuw asfalt, maar zijn ook gespecialiseerd in het repareren van asfalt.

Offerte aanvragen

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze aanpak bij een wegverharding

Wat je project ook is, bij ons kun je terecht voor duurzame wegverharding. Of je nu een nieuwe oprit of wegdek laat aanleggen, je bent bij ons aan het juiste adres. Of je nu een bedrijventerrein of overheidsproject wilt laten asfalteren.

Bij Avema zorgen wij voor wegverharding vanaf 100m2. Hierbij zorgen onze ervaren werknemers voor de beste kwaliteit. Dit doen ze door nauwkeurig en snel te werk te gaan. Zo kun jij, als het asfalt is afgekoeld, binnen één uur weer over het stuk grond. Als je voor een asfalt wegverharding kiest, kies je voor een sterke ondergrond, die een stuk beter is dan bijvoorbeeld steen.

Stappenplan bij het aanleggen van wegverharding door Avema:

 1. Onze ervaren projectmanagers komen bij je langs en ontwikkelen passende plannen voor het nieuwe wegdek.
 2. Wij leveren de juiste materialen en de benodigde machines.
 3. We leggen de wegverharding, wat snel en nauwkeurig gebeurt.
 4. Het asfalt heeft geen nabehandeling nodig en er kan op dezelfde dag nog overheen gereden worden.
 5. Avema kan ook straatlijnen leveren.

Bij de aanleg van nieuwe wegen gebruiken we ongeveer 50% gerecycled asfalt. We werken zo schoon mogelijk en zorgen met onze klimaatneutrale machines voor een milieuvriendelijke aanleg van het wegdek. We leggen twee of drie lagen asfaltverharding. De dikte van het asfalt is 10 tot 15 cm, afhankelijk van de ondergrond en de belasting.

De productietemperatuur van asfalt ligt rond de 170 graden. Door de wegverharding in geïsoleerde vrachtwagens te vervoeren naar de bestemming, kan het daarom in 150 graden worden bewerkt. Het asfalt koelt in één tot twee uur af tot 50 graden, waarna je er overheen kunt rijden.

Asfalt specificaties

 • asfalt recycling
  Minimaal 50% recycling
 • asfalteren
  Levensduur ongeveer 20 jaar
 • Wat kost asfalteren
  €20 - €40 per m2
 • asfalt soortelijk gewicht
  10 - 15 cm dikte

Asfaltwerken: wat is de prijs per m2?

Een van de belangrijkste voordelen van asfaltwerken hebben we nog niet eens benoemd: de prijs per m2. De kosten voor asfalt liggen relatief laag door een voordelige prijs per m2. Hierdoor is het asfalteren van een weg zoals een oprit in de meeste gevallen goedkoper dan het bestraten ervan, iets wat veel mensen niet weten. Bovendien gaat een professioneel aangelegde asfaltverharding vele jaren mee, waardoor je er een tijdlang niet in hoeft te investeren en op de lange termijn veel geld en moeite bespaart.

 • Veelgestelde vragen

 • Sectoren van Avema

   

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Service van Avema

Voor het aanleggen van duurzame wegverhardingen en het repareren ervan, ben je bij Avema aan het goede adres. Avema is het juiste recept voor de aanleg van wegverharding. Bij ons word je snel geholpen, mag je de beste kwaliteit verwachten en worden er geen compromissen gesloten.  Heb je vragen over onze werkwijze of onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken op 0342- 45 13 36.