Wegverharding

Ben je op zoek naar een goede wegverharding? Dan ben je aan het juiste adres bij Avema. Wij zijn gespecialiseerd in het asfalteren van ieder soort terrein. Dit doen wij voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het leggen van wegverharding voor verschillende projecten. Wil jij een wegverharding laten aanleggen? Dan helpt Avema je hier graag bij! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waarom een wegverharding van Avema?

Avema is de juiste partij voor het leggen van wegverharding voor verschillende grote projecten. Naast dat wij bij Avema de grootste projecten, zoals industrieterreinen, agrarische terreinen, recreatieparken en overheidsprojecten asfalteren, kun je bij ons ook terecht voor het asfalteren van particulieren terreinen. Door onze ervaring zijn we gespecialiseerd in het leggen van wegverharding. Onze core business is het aanleggen van wegverharding voor grote projecten, maar wij zijn ook in te schakelen voor asfalteren voor particulieren en asfaltreparaties.

Door de meest geavanceerde materialen in te zetten, voeren we onze wegverharding werkzaamheden professioneel en snel uit. Ben je op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leggen van wegverharding van de beste kwaliteit? Kies dan voor Avema. Snel schakelen en het inzetten van de beste mensen zorgt ervoor dat wij de juiste partij zijn voor het aanleggen van jouw wegverharding. Binnen 48 uur na aanvraag komt er een van onze specialisten bij je langs om het project te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens maken we een afspraak om het project uit te voeren. Wij helpen je graag bij het aanleggen van nieuwe asfaltering, maar zijn ook gespecialiseerd in het herstellen van asfalt.

Offerte aanvragen

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze aanpak bij wegverharding

Wat je project ook is, bij ons kun je terecht voor wegverharding. Of je nu een nieuwe oprit of wegdek laat aanleggen, je bent bij ons aan het juiste adres. Of je nu een bedrijventerrein of overheidsproject wilt laten asfalteren. Bij Avema zorgen wij voor wegverharding vanaf 100m2. Hierbij zorgen onze ervaren werknemers voor de beste kwaliteit. Dit doen ze door nauwkeurig en snel te werk te gaan. Zo kun jij, als het asfalt is afgekoeld, binnen één uur weer over het stuk grond. Als je voor een asfalt wegverharding kiest, kies je voor een sterke ondergrond, die een stuk beter is dan bijvoorbeeld steen.

Stappenplan bij het aanleggen van wegverharding door Avema:

 1. Onze ervaren projectmanager komt bij je langs en maakt een passend plan voor nieuwe wegverharding.
 2. We zorgen voor het juiste materiaal en de gewenste machines.
 3. We leggen de wegverharding, dit gebeurt snel en nauwkeurig.
 4. Geen nabehandeling nodig, het asfalt is dezelfde dag is het berijdbaar.
 5. Ook de belijning kan Avema verzorgen.

Bij het aanleggen van nieuwe wegverharding maken we gebruik van ca. 50% hergebruikt asfalt. Wij gaan zo schoon mogelijk te werk en zorgen er, met onze klimaatneutrale machines, voor dat de wegverharding milieuvriendelijk wordt gelegd. De asfalt wegverharding leggen wij in twee of drie lagen. Afhankelijk van de ondergrond en belasting wordt het asfalt 10 tot 15 cm dik. Asfalt wordt op ongeveer 170 graden geproduceerd. Door de wegverharding in geïsoleerde vrachtwagens te vervoeren naar de bestemming, kan het daarom in 150 graden worden bewerkt. Binnen één tot twee uur koelt het asfalt af naar 50 graden, waarna je er overheen kunt rijden.

Asfalt specificaties

 • Recycling
  Minimaal 50% recycling
 • Levensduur ongeveer 20 jaar
 • €20 - €35 per m2
 • 10 - 15 cm dikte

Asfaltwerken: wat is de prijs per m2?

Een van de belangrijkste voordelen van asfaltwerken hebben we nog niet eens benoemd: de prijs per m2. De kosten voor asfalt liggen relatief laag door een voordelige prijs per m2. Hierdoor is het asfalteren van een weg zoals een oprit in de meeste gevallen goedkoper dan het bestraten ervan, iets wat veel mensen niet weten. Bovendien gaat een professioneel aangelegde asfaltverharding vele jaren mee, waardoor je er een tijdlang niet in hoeft te investeren en op de lange termijn veel geld en moeite bespaart.

 • Veelgestelde vragen

 • Sectoren van Avema

   

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Service van Avema

Voor het aanleggen en het herstellen van wegverharding ben je aan het juiste adres bij Avema. Avema is de juiste partij bij het aanleggen van wegverharding Bij ons word je snel geholpen en kun je de beste kwaliteit verwachten en worden er geen concessies gedaan. Voor wegverharding zit je goed met Avema! Heb je vragen over onze werkwijze of onze service? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen op 0342- 45 13 36.