Particulier asfalteren

Naast dat wij bij Avema de grootste projecten, zoals industrieterreinen, agrarische terreinen, recreatieparken en overheidsprojecten asfalteren, kun je bij ons ook terecht voor het asfalteren van particulieren terreinen en opritten. Wij hebben jaren ervaring met het asfalteren van verschillende projecten en herstellen van verschillende asfalt oppervlaktes. Wil jij jouw oprit asfalteren? Of op jouw eigen terrein asfaltverharding laten aanleggen? Dan helpen we je bij Avema graag! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waarom zou je particulier willen laten asfalteren bij Avema?

Avema is de juiste partij voor het asfalteren van verschillende grote projecten en particulieren projecten. Onze ervaring heeft ervoor gezorgd dat we gespecialiseerd zijn in het aanleggen van asfaltverharding. Onze core business is het aanleggen van asfaltverharding voor grote projecten, maar wij zijn ook in te schakelen voor asfalteren voor particulieren.

Avema beschikt over het meest geavanceerde materieel, waarmee we alle voorkomende asfaltwerken kunnen uitgevoerd. Ben jij op zoek naar een bedrijf voor het aanleggen van nieuw asfalt? Kies dan voor Avema. Door het snelle schakelen zorgen wij ervoor dat er binnen 48 uur een van onze specialisten bij je langskomt om het project te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens maken we een afspraak om het project uit te voeren. Ook verloopt de aanleg snel. Wij helpen je graag bij het aanleggen van nieuwe asfaltering, maar zijn ook gespecialiseerd in het herstellen van asfalt.

Offerte aanvragen

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze aanpak bij asfalteren

Voor ieder particulier project kun je bij ons terecht om te laten asfalteren. Zo kun je een nieuwe oprit laten leggen, maar ben je bij ons ook aan het juiste adres als je een stuk grond op je privé-terrein wilt laten verharden. Wij asfalteren vanaf 100m2. Onze ervaren werknemers gaan snel en nauwkeurig te werk, zodat jij snel jouw gewenste stuk asfalt hebt liggen. Zo kun jij, als het asfalt is afgekoeld, binnen één uur weer over het stuk grond. Kies het asfalt en kies een stabiele ondergrond, die een stuk beter is dan bijvoorbeeld stenen. En dat allemaal voor dezelfde scherpe prijs.

Stappenplan bij asfalt leggen bij Avema

 1. Onze ervaren projectmanager komt bij je langs en maakt een passend plan voor nieuw asfalt
 2. We zorgen voor het juiste materiaal en de gewenste machines
 3. We leggen het asfalt, dit gebeurt snel en nauwkeurig
 4. Geen nabehandeling nodig, het asfalt is dezelfde dag is het berijdbaar
 5. Ook de belijning kan Avema verzorgen

Bij het leggen van nieuw particulier asfalt gebruiken we omstreeks 50% gerecycled asfalt. Ons werk doen we zo schoon mogelijk en we zorgen met onze klimaatneutrale machines voor een milieuvriendelijke afvoer van jouw afval. We leggen twee of drie lagen asfalt. Afhankelijk van de ondergrond en de belasting, brengen we een laag asfalt aan die 10 tot 15 cm is. Asfalt wordt op ongeveer 170 graden geproduceerd. In geïsoleerde vrachtwagens wordt het naar bestemming vervoerd, waar het met 150 graden wordt verwerkt. Binnen één tot twee uur koelt het asfalt af naar 50 graden, waarna je er overheen kunt rijden.

Asfalt specificaties

 • asfalt recycling
  Minimaal 50% recycling
 • asfalteren
  Levensduur ongeveer 20 jaar
 • Wat kost asfalteren
  €20 - €40 per m2
 • asfalt soortelijk gewicht
  10 - 15 cm dikte
 • Veelgestelde vragen

 • Sectoren van Avema

   

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Service van Avema

Voor het aanleggen en het herstellen van particulier asfalt ben je aan het juiste adres bij Avema. Wij zijn de aangewezen partij bij het leggen van ieder soort particuliere asfalt klus. Bij ons word je snel geholpen. Daarnaast kun je bij ons altijd de beste kwaliteit verwachten en worden er geen concessies gedaan. Voor particulier asfalteren zit je goed met Avema! Heb je vragen over onze werkwijze of onze service? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier of je kunt ons bellen op 0342- 45 13 36.