Recreatieve sector

In de afgelopen jaren heeft Avema wegenbouw diverse recreatieparken in heel Nederland voorzien van asfaltwegen. Hierdoor hebben wij uitgebreide ervaring opgedaan over wat de beste oplossing is om wegen in parken te verharden. Uiteraard is dit afhankelijk van de eisen die de opdrachtgever stelt. Met name de visuele aspecten en de kosten zijn vaak belangrijk.

Speciaal asfalt voor de recreatieve sector

Voor de wegen bij recreatieparken heeft Avema een speciaal asfaltmengsel ontwikkeld waarmee een zo goed mogelijke prijs-kwaliteitverhouding gerealiseerd kan worden. Niet alleen zwart, maar ook wit, geel en rood asfalt behoren tot de mogelijkheden. Zo kun je ervoor kiezen om verschillende kleuren in je recratiepark te leggen. Wil je het asfalt laten belijnen? Ook dan staat Avema voor je klaar!

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor Avema?

Avema is gespecialiseerd in het aanleggen van asfalt oplossingen in verschillende sectoren. Zo zijn we naast projecten in de agrarische sector en industrie ook actief in de recreatieve sector. Bij het aanleggen van asfalt gaan we professioneel te werk en zorgen we altijd voor het gewenste resultaat. Daarnaast gaan we nauwkeurig en snel te werk. Wij komen graag binnen 48 uur bij je langs om de mogelijkheden voor asfalt in de recreatieve sector te bespreken.

Wij kunnen asfalt voor recreatie tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding aanbieden. Zodra de asfalt is gelegd en gekoeld, kun je er binnen één uur overheen, waardoor het park, of een deel hiervan, maar kort dicht hoeft te zijn. Wij kunnen een asfalt aanleggen, maar staan ook voor je klaar als de huidige wegen beschadigd zijn. In dit geval zullen wij het asfalt repareren.

Asfalt specificaties

 • asfalt recycling
  Minimaal 50% recycling
 • asfalteren
  Levensduur ongeveer 20 jaar
 • Wat kost asfalteren
  €20 - €40 per m2
 • asfalt soortelijk gewicht
  10 - 15 cm dikte

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Service van Avema

Als je een erf wilt asfalteren, ben je bij Avema aan het juiste adres. Zo doen wij er alles aan zodat jij zo snel mogelijk kunt genieten van een nieuw, geasfalteerd erf. Dit doen we voor bedrijven, particulieren en overheid. Hierbij doen we ons uiterste best om op een zo’n leuk mogelijke manier een zo goed mogelijke asfaltverharding te realiseren.

Wij gaan snel te werk en leveren altijd de beste kwaliteit. Wil jij meer weten over het asfalteren van een erf of heb je vragen over onze service? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doe je door te bellen naar 0342- 45 13 36.