Asfaltbeton

Ben je op zoek naar een betrouwbare specialist bij het leggen van asfaltbeton? Dan ben je aan het juiste adres bij Avema Wegenbouw BV. Het leggen van asfaltbeton is onze core business en wij zijn dan ook gespecialiseerd is het asfalteren van verschillende, uiteenlopende projecten. Wij beschikken hierbij over het juiste, moderne materieel. Kies je voor Avema, dan kies je voor asfaltbeton van de hoogste kwaliteit en een efficiënte uitvoering.

Wat is asfaltbeton?

Asfaltbeton, wat de Nederlandse verwoording voor asfalt is, is een natuurlijk mengsel van steenslag, zand en bitumen. Bitumen is een product afkomstig uit de aardolie industrie en zorgt ervoor dat het asfalt bij elkaar blijft. Beton asfalt kan, afhankelijk van de toepassing, geleverd worden als dicht asfaltbeton en zeer open asfaltbeton (zoab). Ook kan er gekozen worden voor een combinatiedeklaag.

Asfaltbeton en beton lijken dan misschien dezelfde mengsels, toch is er wel degelijk een verschil. Het verschil zit hem in het bindmiddel. Waar dat bij asfaltbeton bitumen is, is het bindmiddel van beton kalk. Het voordeel van bitumen als bindmiddel is dat hierdoor het asfalt kan uitrekken voordat het barst of scheurt.

Offerte aanvragen

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom asfaltbeton laten leggen door Avema?

Bij Avema staat vakmanschap op nummer 1. Al sinds 1994 verzorgen wij beton asfalt voor verschillende opdrachtgevers in sectoren, zoals de industrie, agrarische sector en recreatiebranche. Maar ook voor overheidsprojecten en particuliere terreinen verzorgen wij asfalt. Hierdoor weten wij exact welke specifieke eisen er in elke branche worden gesteld.

Daarnaast gaan we bij Avema nauwkeurig en snel te werk. Dit doen we door de inzet van moderne materialen en het beste kwaliteit asfaltbeton. Hierdoor kunnen wij alles afwerken geheel naar jouw wens. Binnen 48 uur komt er iemand bij jou langs om te kijken naar het project en de mogelijkheid te bespreken, snel schakelen noemen wij dat. Staan alle wensen op papier dan maken wij een afspraak om het project uit te voeren.

Asfalt specificaties

 • asfalt recycling
  Minimaal 50% recycling
 • asfalteren
  Levensduur ongeveer 20 jaar
 • Wat kost asfalteren
  €20 - €40 per m2
 • asfalt soortelijk gewicht
  10 - 15 cm dikte

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Service van Avema

Ben je op zoek naar beton asfalt voor een terrein of weg? Dan zit je goed bij Avema. Wat voor asfalt klus je ook hebt, je kunt bij ons terecht. Wij gaan snel te werk en leveren asfaltbeton van de beste kwaliteit. Bij ons worden er geen concessies gedaan! Heb je vragen over onze werkwijze of onze service? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen op 0342- 45 13 36.