Asfalteren

Avema Wegenbouw BV. is de specialist in asfalteren, met vele jaren ervaring en kennis kunnen wij alle soorten asfaltprojecten realiseren – van industrieterreinen tot recreatie en het aanleggen van wegen tot een oprit asfalteren! Het team van Avema Wegenbouw weet wat ze doen als het gaat om asfaltwerkzaamheden; onze moderne machines en producten zorgen voor een kwalitatief hoogwaardig eindproduct. En tegelijkertijd zijn we efficiënt tijdens de uitvoering (wat minder stilstand betekent). Avema heeft alles wat u nodig heeft voor de best passende oplossing.

Deskundig vakmanschap is ons motto. Al sinds 1994 verzorgen wij asfalt in verschillende sectoren, zoals industrie en agrarische sector en recreatiebranche! Ook verzorgen wij asfalt voor overheidsprojecten en particuliere terreinen. Hierdoor weten wij exact welke specifieke eisen er in elke branche worden gesteld.

Oprit asfalteren voor particulieren

Hoewel wij bij Avema gespecialiseerd zijn in het asfalteren voor grote organisaties zoals overheidsorganen, recreatieparken, industriële bedrijven en recreatieve organisaties, leggen wij ook steeds vaker asfalt op particuliere terreinen. Dit doen we omdat we merken dat de vraag naar particulier asfalt de afgelopen jaren flink is toegenomen, omdat een goede bereikbaarheid via toegangswegen van groot belang is. Tijdig onderhoud van een weg op een particulier terrein is geen overbodige luxe. Een goed voorbeeld van een populaire particuliere toepassing is het asfalteren van opritten, de tuin asfalteren of andere toegangswegen richting de woning asfalteren. In tegenstelling tot bestraten, resulteert het asfalteren van een oprit in een stevige verharding die een bijzonder prettige rijervaring biedt en er ook nog eens strak uitziet.

Offerte aanvragen

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asfalteren van terreinen in de industriële sector

Bij het asfalteren van terreinen in de industriële sector is het van groot belang dat het asfalt aan de strengste kwaliteitseisen voldoet. In deze sector wordt het asfalt namelijk veelvuldig belast door zwaar materiaal. Bij Avema garanderen we je een snelle uitvoering en service, van ieder soort asfalt.

Bij asfalteren van een terrein is het is uitermate belangrijk dat de asfaltconstructie goed bestand is tegen de meest extreme condities. En dat is ons specialisme! In goed overleg met jou als opdrachtgever verzorgen we de ontwikkeling en zorgen we voor de juiste asfaltering die in elke situatie optimaal functioneert. Zo weet je zeker dat je in de dagelijkse praktijk geen omkijken naar je geasfalteerde terrein hebt. Kijk hier voor meer informatie over het asfalteren van een bedrijfsterrein.

Asfalteren op agrarische terreinen

In de agrarische branche worden weer andere specifieke eisen gesteld aan een wegverharding. Hier is bijvoorbeeld de ondergrond die zuurbestendig is erg belangrijk en een absolute noodzaak voor ieder modern veeteeltbedrijf. Dit omdat aanwezige zuren beton kunnen uitvreten en hierdoor kunnen er stenen in het voer voor het vee belanden.

Agrarische oprit asfalteren? Het is bij Avema ook mogelijk om  grotere opritten te laten asfalteren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Asfalt specificaties

 • asfalt recycling
  Minimaal 50% recycling
 • asfalteren
  Levensduur ongeveer 20 jaar
 • Wat kost asfalteren
  €20 - €40 per m2
 • asfalt soortelijk gewicht
  10 - 15 cm dikte

Onze aanpak bij asfalteren

Bij ons kun je verschillende projecten laten asfalteren. Of je nu een nieuwe weg wilt aanleggen op het recreatieterrein dat je bezit of een stuk asfalt wilt leggen op een industrieterrein. Of wil je een oprit asfalteren? Wij asfalteren vanaf 100m2. Onze voornaamste taak is het leveren en aanbrengen van diverse soorten asfalt. Onze experts gaan snel en nauwkeurig te werk, zodat jij snel jouw gewenste stuk asfalt hebt liggen. Is het asfalt afgekoeld? Dan kun je er binnen één uur weer overheen. Als je kiest voor asfalt kies je voor een kwalitatief sterke ondergrond. Een stuk sterker dan bijvoorbeeld stenen en dat voor dezelfde scherpe prijs.

Stappenplan bij asfalt leggen bij Avema

 1. Onze ervaren projectmanager komt bij je langs en maakt een passend plan voor nieuw asfalt
 2. We zorgen ervoor dat alle materialen op locatie aanwezig zijn
 3. De machines worden gelost
 4. Het leggen van asfalt. Dit gebeurt snel en nauwkeurig
 5. Geen nabehandeling nodig, het asfalt is dezelfde dag is het berijdbaar
 6. Ook de belijning kan Avema verzorgen

Bij het aanleggen van nieuw asfalt maken we gebruik van ca. 50% hergebruikt asfalt. Daarnaast zijn onze machines geheel klimaatneutraal, wat ervoor zorgt dat wij milieuvriendelijk asfalt kunnen leggen.

 • Veelgestelde vragen

 • Sectoren van Avema

   

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Service van Avema

Voor het aanleggen en het herstellen van asfalt ben je aan het juiste adres bij Avema. Wij zijn de juiste partij voor asfalteren van verschillende projecten. Wij werken snel en je kunt de beste kwaliteit verwachten, hierin worden geen concessies gedaan. Wil je meer weten over de werkwijze van Avema of heb je aanvullende vragen over asfalteren? Bel dan vrijblijvend met een van onze specialisten via 0342 – 45 13 36 of stuur een mail naar info@avema.nl. Wij helpen je graag verder.

Erf asfalteren voor particulieren en bedrijven

Wil jij als particulier je erf of oprit laten asfalteren of ben je op zoek naar asfalt voor een recreatiepark, industrieterrein, agrarische terrein of overheidsproject? Bij Avema helpen we je graag! Een geasfalteerd erf zorgt ervoor dat je geen onkruid meer op je erf hebt. Daarnaast kun je jouw auto parkeren zonder gehobbel. Wij zetten de beste materialen in voor het asfalteren van een erf, wat ervoor zorgt dat dit altijd op de juiste manier gebeurt en jij de beste kwaliteit kunt verwachten. Ook laten we je zien dat het aanleggen van een geasfalteerd erf niet duur hoeft te zijn. Vaak niet duurder dan het aanleggen van bestrating.

De voordelen van het asfalteren van een erf

Door asfalt aan te brengen op een erf, zorgt je voor vele voordelen. Asfalt is namelijk sterk en duurzaam, wat zorgt voor een verharding en een stabiele ondergrond. Ook zorgt asfalt ervoor dat er geen onkruid groeit en minder kans is op verzakking. In de winter is een erf van asfalt makkelijker ijs- en sneeuwvrij te houden. We hebben de voordelen van een erf in asfalt nog even voor je op een rijtje gezet:

 • Stevige egale verharding
 • Relatief goedkoop in aanleg
 • Eenvoudig in onderhoud
 • Na aanleg snel te berijden