Overheid

Avema realiseert, meestal als onderaannemer, diverse asfalt projecten voor provincies, gemeenten en waterschappen. Zo zijn onze diensten in te zetten bij het aanleggen van nieuwe wegen, zoals snelwegen en provinciale wegen. Maar daarnaast leggen wij ook nieuwe fietspaden, wandelpaden en parkeerplaatsen neer voor de overheid. Ben jij op zoek naar een partner in asfalteren voor een project vanuit de overheid? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Verschillende oplossingen voor overheidsprojecten

Bij Avema werken wij met verschillende asfalt oplossingen om zo het beste asfalt neer te leggen voor ieder overheidsproject. Zo wordt er op grote wegen, zoals snelwegen, vaak zoab asfalt gebruikt. Zoab asfalt is een wegverharding met veel holle ruimtes, waardoor het water makkelijker weg kan en de geluidshinder minder wordt. Zo wordt het opspatten van water voorkomen en het geluid gereduceerd. Perfect voor snelwegen.

Voor provinciale wegen wordt er dan weer vaker gebruikgemaakt van dicht asfaltbeton (DAB). De voordelen van dicht asfaltbeton zijn de lagere aanlegkosten en langere levensduur van de verharding. Dit is ideaal voor stadswegen. DAB heeft daarnaast een gunstige remvertraging.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Service van Avema

Ben je op zoek naar een partner in het leggen van asfalt in de agrarische sector? Dan ben je bij Avema aan het juiste adres. Wij zijn een geliefde partner als het gaat om het aanleggen van asfalt in ieder soort sector, zoals de industriesector en recreatiebranche. Wij werken snel en leveren de beste kwaliteit. Meer weten over onze overheidsprojecten of onze werkwijze? Bel dan met een van onze specialisten via 0342 – 45 13 36 of stuur een mail naar info@avema.nl. Wij staan voor jou klaar en adviseren je graag over de juiste oplossing voor overheidsprojecten.

Waarom kiezen voor Avema?

Bij Avema hebben we ervaring met het leggen van asfalt voor verschillende overheidsprojecten. Daarnaast zijn we ook in de agrarische sector en industrie actief voor verschillende soorten asfalt oplossingen. Voor ieder asfalt project gaan we professioneel te werk en werken we nauw samen met de opdrachtgever voor het gewenste resultaat. Hierbij gaan we nauwkeurig te werk en zorgen wij dat je binnen een korte periode het gewenste asfalt hebt liggen.

Wij kunnen asfalt voor overheidsprojecten tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding aanbieden. Zodra de asfalt is gelegd en gekoeld, kun je er binnen één uur overheen, waardoor een weg niet, of een deel hiervan, maar kort dicht hoeft te zijn. Wij kunnen asfalt aanleggen, maar staan ook voor je klaar als de huidige wegen beschadigd zijn. In dit geval zullen wij het asfalt repareren.