Bedrijventerrein asfalteren: de beste oplossing voor jouw bedrijf!

Avema Wegenbouw BV is gespecialiseerd in bedrijventerreinen asfalteren. Wij zijn experts met jarenlange ervaring en kennis. Avema zorgt ervoor dat jouw bedrijventerrein veilig en efficiënt wordt aangelegd. Daarnaast bieden we voor het asfalteren van jouw bedrijfsterrein een scherpe prijs.

Wanneer je jouw bedrijventerrein wilt laten asfalteren door Avema Wegenbouw BV, ben je verzekerd van kwaliteit. Wij gebruiken de beste materialen en machines voor het asfalteren voor toekomstbestendige bedrijventerreinen. Bovendien zorgen wij ervoor dat jouw bedrijfsterrein optimaal verkeersveilig is en dat de processen zoals parkeren en verkeersstromen nog door kunnen gaan. Wij weten precies hoe wij bedrijfsterreinen moeten asfalteren om een optimaal resultaat te bereiken.

Snel en efficiënt een bedrijfsterrein asfalteren

Zoals je misschien weet, moeten processen op een bedrijventerrein niet te lang opgehouden worden. Avema zorgt er dan ook voor dat het asfaltproject in één keer zo snel dan mogelijk wordt afgerond, zodat je bedrijf weer snel door kan gaan met de normale werkzaamheden. Wij zijn een bedrijf dat kwaliteit en efficiency hoog in het vaandel heeft staan.

Wil je meer weten over bedrijfsterrein asfalteren of Avema Wegenbouw BV?

Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan op de website! Wij helpen je graag verder.

Offerte aanvragen

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asfalteren van bedrijventerreinen in de industriële sector

Bij het asfalteren van een bedrijfsterrein in de industriële sector is het noodzakelijk dat het asfalt aan de strengste kwaliteitseisen voldoet. Op een industrieterrein wordt het asfalt regelmatig hard belast met zware materialen. Bij Avema garanderen we een snelle uitvoering en ondersteuning voor elke soort asfalt in de industrie.

Bij asfalteren van een bedrijventerrein is het zeker essentieel dat de asfaltconstructie goed bestand is tegen de meest extreme industrie omstandigheden. En daar zijn wij goed in! Samen met jou, als klant, ontwikkelen en zorgen we in nauw overleg dat in elke situatie de juiste asfaltverharding optimaal werkt. Zo weet je zeker dat je tijdens je dagelijkse werkzaamheden geen zorgen meer hoeft te maken over het asfalt.

Asfalteren op agrarische bedrijfsterreinen

In de agrarische sector worden andere specifieke eisen gesteld aan verhardingen. Hier zijn bijvoorbeeld zuurbestendige substraten erg belangrijk en absoluut noodzakelijk voor elke moderne veehouderij. Dit komt doordat het aanwezige zuur het beton kan aantasten en de steen in het voer van het vee terecht kan komen.

Asfalt specificaties

 • asfalt recycling
  Minimaal 50% recycling
 • asfalteren
  Levensduur ongeveer 20 jaar
 • Wat kost asfalteren
  €20 - €40 per m2
 • asfalt soortelijk gewicht
  10 - 15 cm dikte

Onze aanpak bij asfalteren

Bij ons kun je terecht voor allerlei asfaltprojecten. Of je nu een nieuwe weg wilt aanleggen op een recreatieterrein, een bedrijventerrein of asfalt op jouw oprit. Wij asfalteren al vanaf een oppervlakte van 100m2. Onze hoofdtaak is het leveren en aanbrengen van diverse soorten asfalt. Onze experts werken snel en nauwkeurig, zodat je snel over het asfaltwegdek kunt beschikken dat je nodig hebt. Is het asfalt afgekoeld? Dan kun je er binnen een uur weer er overheen rijden. Kies je voor asfalt leggen bij Avema, dan kies je ook voor een hoogwaardige ondergrond. Veel sterker dan bijv. stenen en dat voor dezelfde prijs.

Bedrijventerrein asfalteren in jouw provincie, gemeente of stad? Geen probleem, neem contact op voor de mogelijkheden.

Stappenplan bedrijfsterrein asfalteren bij Avema

 1. Onze ervaren projectmanager komt bij je langs en maakt een passend plan voor ontwikkeling van het nieuwe asfalt
 2. We zorgen ervoor dat alle materialen op locatie aanwezig zijn
 3. De machines worden gelost
 4. Het leggen van asfalt. Dit ondernemen wij snel en nauwkeurig
 5. Geen nabehandeling nodig, het asfalt is dezelfde dag al berijdbaar
 6. Ook de belijning kan Avema verzorgen

Door ons asfalt te delen met ca. 50% hergebruikt asfalt en de rest hoog kwalitatief asfalt, zorgt dit ervoor dat wij milieuvriendelijk asfalt kunnen leggen. Daarnaast zijn onze machines ook geheel klimaatneutraal.

 • Veelgestelde vragen

 • Sectoren van Avema

   

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Service van Avema

Voor het aanleggen en het herstellen van toekomstbestendige bedrijventerreinen ben je aan het juiste adres bij Avema. Wij zijn de juiste partij voor asfalteren van verschillende projecten. Wij werken snel en je kunt de beste kwaliteit verwachten, hierin worden echt geen concessies gedaan. Wil je meer weten over de werkwijze van Avema of heb je aanvullende vragen over asfalteren? Bel dan vrijblijvend met een van onze specialisten via 0342 – 45 13 36, dien een aanvraag in op onze website of stuur een mail naar info@avema.nl. Wij helpen je graag verder.

Erf asfalteren voor bedrijven

Ben je op zoek naar ontwikkeling voor recreatieparken, industrieterreinen, landbouwgronden of overheidsprojecten in asfalt? Bij Avema helpen we je graag! Een erf met asfalt zorgt ervoor dat jouw erf onkruidvrij is. Ook kun je de auto zonder hobbels parkeren. We asfalteren jouw erf met de beste materialen, zodat het altijd op de juiste manier wordt gedaan en je de beste kwaliteit kunt verwachten. We laten je zien dat het bouwen van een erf echt niet duur hoeft te zijn. Meestal niet duurder dan bestrating.

De voordelen op een rijtje!

 • Jarenlange ervaring en kennis;
 • Wij bieden een scherpe prijs;
 • Gebruiken de beste materialen en machines;
 • Bedrijfsterrein wordt optimaal verkeersveilig;
 • Snel en efficiënt bedrijfsterrein asfalteren.