Particulier sector

Naast dat we werken voor verschillende sectoren zoals de industrie, recreatie en overheid, asfalteren we ook particulier. Bij Avema hebben we jaren ervaring met het asfalteren van verschillende projecten. Wil jij je eigen terrein of oprit asfalteren? Dan helpen we je bij Avema graag! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Asfalteren voor particulieren bij Avema

Avema is de juiste partij voor het asfalteren van particuliere projecten. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van particulier asfaltverharding. Zo kun je bij ons je erf of oprit laten asfalteren. Wij beschikken over het meest geavanceerde materieel, waarmee we alle voorkomende asfaltwerken kunnen uitgevoerd. Wil jij particulier asfalt laten aanbrengen? Dan is Avema de partner die je zoekt. Door het snelle schakelen zorgen wij ervoor dat er binnen 48 uur een afspraak wordt gemaakt om het project te komen bekijken. Wij maken vervolgens een afspraak om het project uit te voeren. Particulier asfalteren? Avema Wegenbouw!

Onze aanpak bij asfalteren van particuliere projecten

Avema is jouw partner bij het aanleggen van asfalt. Bij ons ben je aan het juiste adres als je een stuk grond op je privé-terrein wilt laten verharden. Wij asfalteren vanaf 100m2. Hierbij gaan we snel en nauwkeurig te werk, zodat jij snel jouw gewenste stuk asfalt hebt liggen. Zo kun jij, als het asfalt is afgekoeld, binnen enkele uren weer over de oprit. Het is voordeliger om te kiezen voor asfalt, in plaats van stenen. Daarnaast is asfalt een stuk gebruiksvriendelijker en heeft het een lange levensduur.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stappenplan voor asfalt leggen bij Avema

  1. Onze ervaren projectmanager komt bij je langs en maakt een passend plan voor nieuw asfalt
  2. We zorgen voor het juiste materiaal en de gewenste machines
  3. We leggen het asfalt, dit gebeurt snel en nauwkeurig
  4. Geen nabehandeling nodig, het asfalt is dezelfde dag berijdbaar
  5. Ook de belijning kan Avema verzorgen

Bij het aanleggen van nieuw, particulier asfalt maken we gebruik van ca. 50% hergebruikt asfalt. Hierbij gaan we schoon en snel te werk. Wij leggen asfalt altijd in twee of drie lagen, zodat het stevig is en een lange levensduur heeft. Afhankelijk van de ondergrond en belasting wordt het asfalt 10 tot 15 cm dik.

Waarom kiezen voor Avema?

Avema is gespecialiseerd in het aanleggen van particuliere asfalt oplossingen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het asfalteren van projecten in de agrarische sector, industrie en recreatieve sector. Wij kunnen asfalt voor particulieren tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding aanbieden. Bij Avema kunnen we de asfaltverharding aanleggen, maar staan we ook voor je klaar als de huidige wegen beschadigd zijn. In dit geval zullen wij het asfalt repareren.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.