Asfalteren van oprit Wesselseweg te Barneveld

Avema was in Barneveld in de maand maart om een oprit voor de familie van de Craats op te knappen bij de Wesselseweg te Barneveld. Het ging hier om het asfalteren van een oppervlakte van rond 600 m². Avema heeft jarenlange ervaring met het herstellen en het maken van asfalt terreinen. Wanneer de ondergrond verouderd of als je een nieuwe strakke look nodig hebt, kunnen we dit voor je doen. Lees snel verder!

Asfalteren van opritten

Een oprit veroudert snel en ziet er na een aantal jaren niet meer zo strak uit, bovendien kan een oprit er na lange tijd slecht uitzien. Asfalteren is een goede keuze wanneer je de oprit wilt laten renoveren. Asfalteren geeft jouw oprit opnieuw een stevige en strakke ondergrond die lange tijd meegaat. Je kunt er weer jaren tegenaan!

Bij het asfalteren van opritten maken we gebruik van hoogwaardige materialen en machines. We zorgen ervoor dat de asfaltrenovaties vakkundig gebeuren en dat je er lang plezier van zult hebben.

Hoe ging Avema te werk?

Avema is eerst begonnen met het voorbereidende werk. Dit houdt in dat de ondergrond geëgaliseerd werd en eventuele oneffenheden worden weggewerkt. Vervolgens werd er een onderlaag asfalt aangebracht. Wanneer dit droog was, kon er asfalt overheen gelegd worden en daarna is het asfalteren van de oprit in principe klaar.

Onze specialisten hebben de oprit vakkundig aangelegd en afgewerkt. Het asfalt is strak aangebracht en ligt mooi strak in de lijn. De asfaltoprit zal uiteindelijk een mooie en strakke ondergrond hebben die vele jaren meegaat!

Lees meer over asfalteren met Avema

Avema Wegenbouw is een bedrijf dat al jarenlang asfalt aanbrengt op verschillende plekken in Nederland. In de omgeving van Barneveld en Amersfoort hebben wij diverse asfalteer projecten uitgevoerd. Neem een kijkje in deze projecten:

Interesse in het laten asfalteren van jouw oprit? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

 

Oprit Wesselseweg te Barneveld    Oprit Wesselseweg te Barneveld (1)

Asfalteren Wesselseweg te Barneveld    Asfalteren Wesselseweg te Barneveld (1)

Meer projecten bekijken?

 

Gerelateerde projecten

Een greep uit onze projecten

  • Renoveren bedrijventerrein in Best

    Asfalt repareren van ruim 2.800 m² bedrijventerrein in Best. Meer informatie
  • Erf asfalteren en renoveren in Oldebroek

    Particulier asfalteren in Oldebroek Meer informatie