Asfalteren van een particuliere oprit en terrein in Kootwijkerbroek

Avema heeft een nieuw project afgerond aan de Kootwijkerdijk te Kootwijkerbroek. Hier kun je lezen over het project van Avema. Ze hebben bij dit project een oprit en het terrein geasfalteerd van een particuliere opdrachtgever. Avema heeft asfalt gelegd aan de achterzijde tussen het huis en het terrein bij de schuur.

Asfalteren voor particulieren

Wanneer je kiest voor asfalteren met Avema, weet je zeker dat je een mooie, strakke en egale asfaltlaag krijgt. Wij asfalteren opritten en terreinen met dezelfde hoge kwaliteit asfalt die we ook gebruiken voor bedrijven en overheden.

Avema asfalteerde eerder al vele particuliere opritten in de regio, dus dit project is niet de enige. Wij asfalteerden onder andere in Arnhem, Apeldoorn en Nijmegen.

Asfalteren oprit en terrein in Kootwijkerbroek

Avema asfalteerde in Kootwijkerbroek een particuliere oprit en terrein. Het terrein was circa 250 m2 groot. Wij asfalteerden aan de achterzijde tussen het huis en de schuur. Het resultaat van de asfaltlaag is mooi, strak en egaal. Bekijk het zelf op de foto’s onderaan de pagina!

We gingen te werk volgens een vast asfalteringsproces. Dit proces is getest en bewezen. Wij asfalteerden eerder al verschillende particuliere opritten in de regio, dus we hebben veel ervaring hiermee, wat leidde tot een snel geklaarde klus.

Wil je ook een oprit of terrein asfalteren met Avema? Neem contact op!

Avema Wegenbouw is een bedrijf dat al jarenlang asfalt aanbrengt op verschillende plekken in Nederland. In de omgeving van Kootwijkerbroek, Amersfoort en omstreken hebben wij diverse asfalteer projecten uitgevoerd. Neem een kijkje in deze projecten:

Je weet vast wel dat een mooie oprit of een goed aangelegd terrein een goede uitstraling geeft. Wij zijn dé specialist waar jij terecht kan voor het asfalteren van jouw oprit of terrein. Wanneer je bij ons langskomt, staan wij klaar om alles tot in de puntjes uit te werken. Voor het asfalteren van een particuliere oprit of terrein kun je ook vrijblijvend contact opnemen met een van onze wegenbouw specialisten via 0342 – 45 13 36 of kun je een mail sturen naar info@avema.nl.

 

Glanzende egale asfalt    Avema aan het werk

Geasfalteerde oprit    Egaal asfalt

Gerelateerde projecten

Een greep uit onze projecten

  • Renoveren bedrijventerrein in Best

    Asfalt repareren van ruim 2.800 m² bedrijventerrein in Best. Meer informatie
  • Erf asfalteren en renoveren in Oldebroek

    Particulier asfalteren in Oldebroek Meer informatie