Wegenbouw Nijmegen

Ben je op zoek naar een partner in de wegenbouw in de regio Nijmegen, zoek dan niet verder. Wij zijn Avema, asfaltspecialist voor projecten door heel Nederland. Zo zijn we actief betrokken bij de wegenbouw in de regio Gelderland en Nijmegen. Maar ook over wegenbouw in Apeldoorn kun je bij ons terecht. Wij hebben ruime ervaring met asfaltwegen, industrieterreinen en andere soorten oppervlaktes in de regio Nijmegen. Ben je benieuwd wat we voor jouw wegenbouw in Nijmegen kunnen betekenen? Contacteer ons. Wij zijn je graag van dienst!

 

Asfalteren in Nijmegen

We zijn al ruim 25 jaar dé specialist in het aanleggen van asfalt toepassingen. Dit doen we voor diverse opdrachtgevers door heel Nederland, zo ook in Nijmegen. We zijn actief in de industrie sector, maar wij asfalteren ook agrarische projecten en recreatieparken. Daarnaast zijn we specialist in het asfalteren voor particulieren.

Recreatieparken asfalteren in Nijmegen

Bij recreatieparken is een goede uitstraling erg belangrijk. Ook de uitstraling van de paden hoort hierbij. Zo gebruiken we grotere stenen om een ​​natuurlijke uitstraling te geven. Maar ook kun je bij ons kiezen uit diverse kleuren asfalt. Niet alleen zwarte, maar ook witte, gele en rode asfaltsoorten behoren tot de mogelijkheden. Wil je een combi? Of een asfaltmarkering? Avema heeft aan alles gedacht!

Agrarische sector asfalteren in Nijmegen

Voor een agrarisch bedrijf is een goede wegverharding super belangrijk. Daarnaast moet het goed bestand zijn tegen externe invloeden. In sleufsilo’s kunnen zuren het asfalt bijvoorbeeld aantasten. Om dit te voorkomen gebruiken we zuurbestendig asfalt. Dankzij een bijzondere combinatie van grondstoffen is dit asfalt bestand tegen de zuren in voer voor het vee.

Voor ieder project in Nijmegen, vinden wij de geschikte asfaltverharding. Als jij jouw project in Nijmegen wilt laten asfalteren, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor de juiste asfaltering voor ieder soort project in Nijmegen. Zo heb je er in de praktijk geen omkijken meer naar.

Offerte aanvragen

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asfalteren of asfalt leggen voor particulier in Nijmegen

Heb je als particulier een stuk grond in eigendom, en wil je dit asfalteren? Dan kun je bij Avema terecht. Naast het leveren van asfalt voor grootschalige projecten van de Nijmeegse overheid, leveren wij ook asfalt speciaal aan particulieren in Nijmegen. Steeds meer particulieren in Nijmegen leggen asfaltwegen aan. Een goede bereikbaarheid en eenvoudig onderhoud van verhardingen wordt namelijk steeds belangrijker.

Voor particuliere levering van asfalt in Nijmegen kun je bij Avema terecht. Wij helpen je bijvoorbeeld graag met het asfalteren van jouw oprit. Asfalt zorgt voor een stevige ondergrond, een prettige rijervaring en minder onderhoud.

Asfalt specificaties

 • asfalt recycling
  Minimaal 50% recycling
 • asfalteren
  Levensduur ongeveer 20 jaar
 • Wat kost asfalteren
  €20 - €35 per m2
 • asfalt soortelijk gewicht
  10 - 15 cm dikte

Asfaltwerken: wat is de prijs per m2?

Een van de belangrijkste voordelen van asfaltwerken hebben we nog niet eens benoemd: de prijs per m2. De kosten voor asfalt liggen relatief laag door een voordelige prijs per m2. Hierdoor is het asfalteren van een weg zoals een oprit in de meeste gevallen goedkoper dan het bestraten ervan, iets wat veel mensen niet weten. Bovendien gaat een professioneel aangelegde asfaltverharding vele jaren mee, waardoor je er een tijdlang niet in hoeft te investeren en op de lange termijn veel geld en moeite bespaart.

 • Veelgestelde vragen

 • Sectoren van Avema

   

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Avema’s stappenplan voor wegenbouw Nijmegen

 1. Als eerste, waar je ook bent in de buurt van Nijmegen, onze ervaren projectmanagers komen bij jou langs en maken passende plannen voor jouw nieuwe asfalt.
 2. Wij zorgen ervoor dat alle materialen ter plaatse aanwezig zijn.
 3. Machines worden gelost.
 4. De asfaltbehandeling wordt snel en nauwkeurig uitgevoerd.
 5. Er is geen nabehandeling nodig en het asfalt kan dezelfde dag nog worden gereden.
 6. Avema kan ook het asfalt voor je markeren.

Avema Wegenbouw gebruikt gedeeltelijk gerecycled asfalt voor het leggen van asfalt in Nijmegen. Dit maakt het asfalt van Avema een milieuvriendelijke keuze voor de wegenbouw in Nijmegen.

Service van Avema

Zoek jij een partner in wegenbouw in Nijmegen? Dan staat Avema voor je klaar. Wij doen nooit concessies in kwaliteit. Wil je meer weten over onze werkwijze bij asfalteren in Nijmegen of heb je aanvullende vragen over het asfalteren? Bel dan vrijblijvend met een van onze specialisten via 0342 – 45 13 36. Je kunt ook een mail sturen naar info@avema.nl. Onze specialisten denken graag met je mee en helpen je met al je vragen!