Wegenbouw Nijmegen

Als je op zoek bent naar een partner in wegenbouw in de regio Nijmegen, dan ben je bij Avema aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van asfalteren voor projecten door heel Nederland. Zo zijn we actief met wegenbouw in Gelderland en zo ook in de regio Nijmegen. Maar ook kun je bij ons terecht voor wegenbouw in Apeldoorn. Wij hebben veel ervaring met het asfalteren van wegen, bedrijventerreinen en ander soorten oppervlaktes in de regio Nijmegen. Ben je benieuwd wat wij met wegenbouw in Nijmegen voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

 

Asfalteren in Nijmegen

We zijn al ruim 25 jaar dé specialist in het aanleggen van asfalt toepassingen. Dit doen we voor diverse opdrachtgevers door heel Nederland, zo ook in Nijmegen. We zijn actief in de industrie sector, maar wij asfalteren ook agrarische projecten en recreatieparken. Daarnaast zijn we specialist in het asfalteren voor particulieren.

Recreatieparken asfalteren in Nijmegen

Bij recreatieparken is een goede uitstraling erg belangrijk. Ook de uitstraling van de paden hoort hierbij. Wij zorgen bijvoorbeeld voor een natuurlijke uitstraling, met grotere steentjes. Maar bij ons kun je ook kiezen voor asfalt in diverse kleuren. Niet alleen zwart, maar ook wit, geel en rood asfalt behoren tot de mogelijkheden. Wil jij een combinatie? Of asfalt-belijning? Ook dan staat Avema voor je klaar!

Agrarische sector asfalteren in Nijmegen

Voor een agrarisch bedrijf is een goede wegverharding super belangrijk. Daarnaast moet het goed bestand zijn tegen externe invloeden. In sleufsilo’s kunnen zuren het asfalt bijvoorbeeld aantasten. Om dit te voorkomen gebruiken wij zuurbestendig asfalt. Door een speciale combinatie van grondstoffen is dit asfalt bestand tegen zuren uit veevoer.

Voor ieder project in Nijmegen, vinden wij de geschikte asfaltverharding. Als jij jouw project in Nijmegen wilt laten asfalteren, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor de juiste asfaltering voor ieder soort project in Nijmegen. Zo heb je er in de praktijk geen omkijken meer naar.

Offerte aanvragen

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asfalteren of asfalt leggen voor particulier in Nijmegen

Wil jij als particulier een stuk grond laten asfalteren? Ook dan kun je bij Avema aankloppen. Wij zijn naast het asfalteren van grote projecten voor instanties in Nijmegen ook gespecialiseerd in het asfalteren voor particulieren in Nijmegen. Steeds meer particulieren in Nijmegen laten een asfaltverharding leggen. Dit omdat een goede bereikbaarheid en onderhoudsvriendelijke bestrating steeds belangrijker wordt.

Je kunt bij Avema terecht voor asfalteren in Nijmegen voor particulieren. Zo helpen we je graag bij het asfalteren van opritten. Asfalt biedt hierbij een stevige ondergrond, prettige rijervaring en zorgt voor een stuk minder onderhoud.

Asfalt specificaties

 • Recycling
  Minimaal 50% recycling
 • Levensduur ongeveer 20 jaar
 • €20 - €35 per m2
 • 10 - 15 cm dikte

Asfaltwerken: wat is de prijs per m2?

Een van de belangrijkste voordelen van asfaltwerken hebben we nog niet eens benoemd: de prijs per m2. De kosten voor asfalt liggen relatief laag door een voordelige prijs per m2. Hierdoor is het asfalteren van een weg zoals een oprit in de meeste gevallen goedkoper dan het bestraten ervan, iets wat veel mensen niet weten. Bovendien gaat een professioneel aangelegde asfaltverharding vele jaren mee, waardoor je er een tijdlang niet in hoeft te investeren en op de lange termijn veel geld en moeite bespaart.

 • Veelgestelde vragen

 • Sectoren van Avema

   

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Avema’s stappenplan voor wegenbouw Nijmegen

 1. Onze ervaren projectmanager komt bij je langs in Nijmegen en maakt een passend plan voor nieuw asfalt, waar je ook zit.
 2. We zorgen ervoor dat alle materialen op locatie aanwezig zijn.
 3. De machines worden gelost.
 4. Het asfalteren gebeurt snel en nauwkeurig.
 5. Geen nabehandeling nodig, het asfalt is dezelfde dag berijdbaar.
 6. Ook de belijning van het asfalt kan Avema verzorgen.

Avema Wegenbouw gebruikt bij het asfalteren in Nijmegen deels hergebruikt asfalt. Dit maakt het asfalt van Avema een milieuvriendelijke keuze op het gebied van wegenbouw in Nijmegen.

Service van Avema

Zoek jij een partner in wegenbouw in Nijmegen? Dan staat Avema voor je klaar. Wij doen nooit concessies in kwaliteit. Wil je meer weten over onze werkwijze bij asfalteren in Nijmegen of heb je aanvullende vragen over het asfalteren? Bel dan vrijblijvend met een van onze specialisten via 0342 – 45 13 36. Je kunt ook een mail sturen naar info@avema.nl. Onze specialisten denken graag met je mee en helpen je met al je vragen!