Wegenbouw Gelderland

Als je op zoek bent naar de juiste partner op het gebied van wegenbouw in Gelderland, ben je bij Avema Wegenbouw aan het juiste adres. Wij werken samen met verschillende partners in Gelderland en asfalteren door heel Nederland. Door onze ruime ervaring met het asfalteren van wegen, bedrijventerreinen en andere oppervlakte in Gelderland, zijn wij de partner die jij zoekt. Ben jij benieuwd wat wij met wegenbouw in Gelderland voor jouw project kunnen beteken? Neem gerust contact met ons op!

Asfalteren in Gelderland

Avema Wegenbouw levert al sinds 1995 met plezier en deskundig vakmanschap het beste asfalt. Wij werken voor verschillende opdrachtgevers in diverse sectoren in Gelderland en andere delen van Nederland. Zo zijn we actief voor de industriesector en recreatiebranche. Daarnaast asfalteren we ook overheidsprojecten en agrarische projecten in Gelderland. Ook voor particulieren terreinen in Gelderland zorgen wij voor het beste asfalt.

Wij gaan regelmatig aan de slag voor agrarische bedrijven in Gelderland. Wij helpen agrarische bedrijven graag bij het aanleggen van het de juiste asfalt oplossing. Een goede ondergrond is bij deze bedrijven erg belangrijk. Daarom leggen wij een asfaltconstructie die sterk genoeg is tegen externe condities. In sleufsilo’s bijvoorbeeld kunnen zuren uit het voer namelijk het asfalt aantasten. Om dit te voorkomen gebruiken wij zuurbestendig asfalt. Dit asfalt is bestand tegen de zuren uit het voer. Maar ook de combinatiedeklaag is een asfalt oplossing die veel terugkomt bij agrarische bedrijven. Dit omdat deze combilaag extra sterk is.

In goed overleg met jou als opdrachtgever zorgen we voor de juiste asfaltering voor ieder soort project. Zo weet je zeker dat je er in de praktijk geen omkijken naar hebt.

Offerte aanvragen

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze aanpak bij wegenbouw Gelderland

Bij Avema gaan we bij iedere soort wegenbouw in Gelderland nauwkeurig en snel te werk. Dit doen onze werknemers geheel naar jouw wensen. Onze voornaamste taak hierbij is het leveren en leggen van diverse soorten asfalt in Gelderland, zodat jij hier nog jaren plezier van hebt.

Avema’s stappenplan bij wegenbouw Gelderland

 1. Onze ervaren projectmanager komt bij je langs in Gelderland en maakt een passend plan voor nieuw asfalt, waar je ook zit.
 2. We zorgen ervoor dat alle materialen op locatie aanwezig zijn.
 3. De machines worden gelost.
 4. Het asfalteren gebeurt snel en nauwkeurig.
 5. Geen nabehandeling nodig, het asfalt is dezelfde dag berijdbaar.
 6. Ook de belijning van het asfalt kan Avema verzorgen.

Avema Wegenbouw gebruikt bij wegenbouw in Gelderland deels hergebruikt asfalt. Dit zorgt voor een milieuvriendelijke keuze op het gebied van wegenbouw in Gelderland.

Asfalt specificaties

 • Recycling
  Minimaal 50% recycling
 • Levensduur ongeveer 20 jaar
 • €20 - €35 per m2
 • 10 - 15 cm dikte
 • Veelgestelde vragen

 • Sectoren van Avema

   

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Service van Avema
Ben je op zoek naar een partner in wegenbouw in Gelderland? Dan ben je bij Avema aan het juiste adres. Wij helpen jou graag bij ieder soort asfaltklus in Gelderland. Wij werken snel en je kunt de beste kwaliteit verwachten, hierin worden bij Avema nooit concessies gedaan. Heb jij een vraag over wegenbouw in Gelderland? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze adviseurs kijken graag met je mee! Bel vrijblijvend via 0342 – 45 13 36. Je kunt ook een mail sturen naar info@avema.nl. Wij denken graag met je mee en helpen je graag met al je vragen!