Wegenbouw Apeldoorn

Als je op zoek bent naar een partner in wegenbouw in de regio Apeldoorn, dan ben je bij Avema aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van asfalteren voor projecten door heel Nederland. Zo zijn we actief met wegenbouw in Gelderland en zo ook in de regio Apeldoorn. Wij hebben veel ervaring met het asfalteren van wegen, bedrijventerreinen en ander soorten oppervlakte in de regio Apeldoorn. Ben je benieuwd wat wij met wegenbouw in Apeldoorn voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

 

Recreatieparken asfalteren in Apeldoorn.

Bij recreatieparken is de uitstraling van asfalt belangrijk. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat het asfalt een natuurlijke uitstraling heeft, met grotere steentjes, maar kun je ook kiezen voor asfalt in diverse kleuren. Niet alleen zwart, maar ook wit, geel en rood asfalt behoren tot de mogelijkheden. Daarbij kun je ervoor kiezen om verschillende kleuren in je recratiepark te leggen. Wil je het asfalt laten belijnen? Ook dan staat Avema voor je klaar!

Agrarische sector asfalteren in Apeldoorn

Wij weten als geen ander dat het bij agrarische bedrijven van uitermate belang is dat de asfaltconstructie sterk is en goed bestand is tegen de externe invloeden. De zuren uit veevoer kunnen het asfalt in sleufsilo’s bijvoorbeeld aantasten. Om dit te voorkomen gebruiken wij zuurbestendig asfalt. Door een speciale combinatie van grondstoffen is dit asfalt bestand tegen zuren uit veevoer.

Wil jij jouw project in de regio Apeldoorn laten asfalteren? In goed overleg met jou als opdrachtgever zorgen we voor de juiste asfaltering voor ieder soort project in de regio Apeldoorn. Zo heb je er in de praktijk geen omkijken meer naar.

Offerte aanvragen

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asfalteren of asfalt leggen voor particulier in Apeldoorn

Heb jij als particulier in Apeldoorn een asfalt klus? Ook dan kun je aankloppen bij Avema. Wij zijn naast het asfalteren van grote projecten voor instanties in Apeldoorn ook gespecialiseerd in het asfalteren voor particulieren in Apeldoorn. Waarom we ook voor particulieren in Apeldoorn asfalteren? We merken dat steeds meer particulieren in Apeldoorn naar asfalt vragen. Dit omdat een goede bereikbaarheid erg belangrijk is.

Je kunt bij Avema terecht voor wegenbouw in Apeldoorn voor particulieren. Zo helpen we je graag bij het asfalteren van opritten. Asfalt biedt hierbij een stevige ondergrond, prettige rijervaring en zorgt voor een stuk minder onderhoud.

Asfalt specificaties

 • asfalt recycling
  Minimaal 50% recycling
 • asfalteren
  Levensduur ongeveer 20 jaar
 • Wat kost asfalteren
  €20 - €35 per m2
 • asfalt soortelijk gewicht
  10 - 15 cm dikte

Asfaltwerken: wat is de prijs per m2?

Een van de belangrijkste voordelen van asfaltwerken hebben we nog niet eens benoemd: de prijs per m2. De kosten voor asfalt liggen relatief laag door een voordelige prijs per m2. Hierdoor is het asfalteren van een weg zoals een oprit in de meeste gevallen goedkoper dan het bestraten ervan, iets wat veel mensen niet weten. Bovendien gaat een professioneel aangelegde asfaltverharding vele jaren mee, waardoor je er een tijdlang niet in hoeft te investeren en op de lange termijn veel geld en moeite bespaart.

 • Veelgestelde vragen

 • Sectoren van Avema

   

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Avema’s stappenplan voor wegenbouw Apeldoorn

 1. Onze ervaren projectmanager komt bij je langs in Apeldoorn en maakt een passend plan voor nieuw asfalt, waar je ook zit.
 2. We zorgen ervoor dat alle materialen op locatie aanwezig zijn.
 3. De machines worden gelost.
 4. Het asfalteren gebeurt snel en nauwkeurig.
 5. Geen nabehandeling nodig, het asfalt is dezelfde dag berijdbaar.
 6. Ook de belijning van het asfalt kan Avema verzorgen.

Avema Wegenbouw gebruikt bij het asfalteren in Apeldoorns deels hergebruikt asfalt. Dit maakt het asfalt van Avema een milieuvriendelijke keuze op het gebied van wegenbouw in Apeldoorn.

 

Service van Avema

Avema is jouw partner op het gebied van wegenbouw in de regio Apeldoorn. Bij ieder soort asfalt klus staan wij voor je klaar. Bij Avema worden nooit concessies gedaan in kwaliteit. Wil je meer weten over onze werkwijze bij asfalteren in Apeldoorn of heb je aanvullende vragen over het asfalteren? Bel dan vrijblijvend met een van onze specialisten via 0342 – 45 13 36. Je kunt ook een mail sturen naar info@avema.nl. Onze specialisten denken graag met je mee en helpen je met al je vragen!