Wegenbouw Arnhem

Op zoek naar de juiste partner voor een asfalteer klus in Arnhem? Bij Avema ben je aan het juiste adres. Wij zijn namelijk al sinds 1994 gespecialiseerd in het aanleggen en asfaltverhardingen. Door onze jarenlange ervaring kan jij er vanuit gaan dat wij met expertise asfaltverharding kunnen leggen. Wij beschikken over moderne materialen waar wij in heel Nederland asfalteer projecten zorgvuldig uitvoeren. Zo gaan we ook voor jouw asfalt klus in Gelderland aan de slag. Van recreatieparken en bedrijventerreinen tot een particulier erf, wij helpen je graag met het verwezenlijken van jouw project. Neem daarom snel contact met ons op om jouw asfalteer klus te klaren.

Asfalteren omgeving Arnhem

In Arnhem is Avema al 25 jaar specialist in asfalteren. Naast asfalteren helpen wij jou ook met het reparen van asfalt. Verbrokkeld, verzakt of verouderd asfalt is niet fraai. Daarom komen wij je graag helpen met asfaltreparatie en asfaltonderhoud. In Arnhem en omgeving zijn wij ook inzetbaar voor verschillende sectoren. Industrieterrein verharden? Hier vertellen we je graag meer over.

Industrie asfalteren in Arnhem

In Arnhem zijn er veel bedrijf- en industrieterreinen. Deze moeten vaak geasfalteerd worden omdat er veel zware machinerie en volgeladen vrachtwagens overheen rijden. Een sterke ondergrond is hierbij van groot belang. Daar schieten wij te hulp. Wij zijn namelijk experts in in het asfalteren van industrie en bedrijventerreinen.

Agrarische sector asfalteren in Arnhem

Ook in de agrarische sector is asfalt onvermijdelijk. Met de grote landbouwvoertuigen die zich manoeuvreren over de grond is een sterke ondergrond wel aanmerkelijk. Ook bij het bouwen van bijvoorbeeld een sleufsilo op het erf is asfalt een geschikte keuze. De ondergrond van een sleufsilo kan namelijk aangetast worden door zuren van het ruwvoer. Dit is dan ook de reden waarom wij gebruik maken van zuurbestendig asfalt. Dat is asfalt is bestand tegen chemicaliën en daarmee vloeistofdicht en zuurbestendig.

Offerte aanvragen

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Particulier asfalteren in Arnhem

Wil je bijvoorbeeld je oprit asfalteren? Dan kunnen wij in Arnhem bij je langskomen om dit voor je te realiseren. Wij maken namelijk al binnen 48 uur een afspraak om langs te komen om met jou een passend plan te maken. Bij Avema asfalteren wij al vanaf 100m2. Maak snel een afspraak en laat ons jouw particuliere terrein snel noch nauwkeurig asfalteren. Zo kan je het asfalt, eenmaal afgekoeld, binnen enkele uren alweer betreden. Wel zo handig!

Asfalt specificaties

 • asfalt recycling
  Minimaal 50% recycling
 • asfalteren
  Levensduur ongeveer 20 jaar
 • Wat kost asfalteren
  €20 - €35 per m2
 • asfalt soortelijk gewicht
  10 - 15 cm dikte

Asfaltwerken: wat is de prijs per m2?

Een van de belangrijkste voordelen van asfaltwerken hebben we nog niet eens benoemd: de prijs per m2. De kosten voor asfalt liggen relatief laag door een voordelige prijs per m2. Hierdoor is het asfalteren van een weg zoals een oprit in de meeste gevallen goedkoper dan het bestraten ervan, iets wat veel mensen niet weten. Bovendien gaat een professioneel aangelegde asfaltverharding vele jaren mee, waardoor je er een tijdlang niet in hoeft te investeren en op de lange termijn veel geld en moeite bespaart.

 • Veelgestelde vragen

 • Sectoren van Avema

   

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Avema’s stappenplan voor wegenbouw Almere

 1. Onze ervaren projectmanager komt bij je langs in Almere en maakt een passend plan voor nieuw asfalt, waar je ook zit.
 2. We zorgen ervoor dat alle materialen op locatie aanwezig zijn.
 3. De machines worden gelost.
 4. Het asfalteren gebeurt snel en nauwkeurig.
 5. Geen nabehandeling nodig, het asfalt is dezelfde dag berijdbaar.
 6. Ook de belijning van het asfalt kan Avema verzorgen.

Avema Wegenbouw gebruikt bij het asfalteren in Almere deels hergebruikt asfalt. Dit maakt het asfalt van Avema een milieuvriendelijke keuze op het gebied van wegenbouw in Almere.

 

Service van Avema

Wegenbouw in Almere? Geen probleem bij Avema! Wij zijn een gewaardeerde partner voor ieder soort klus. Wij werken snel en je kunt de beste kwaliteit verwachten, hierin worden geen concessies gedaan. Wil je meer weten over onze werkwijze bij wegenbouw in Almere of heb je aanvullende vragen over het asfalteren? Bel dan vrijblijvend met een van onze specialisten via 0342 – 45 13 36 of stuur een mail naar info@avema.nl. Wij helpen je graag verder.