avema-recreatie-park-arnemuiden

Asfalteren vakantiepark: Harbor Village, Arnemuiden

Avema asfalteerde de wegen en terreinen voor Harbor Village in Arnemuiden. Dit project besloeg ongeveer 8200m². Wij hebben hier twee lagen asfalt aangebracht; een onderlaag tijdens de bouw van het park en een deklaag toen het park in gebruik werd genomen. Het resultaat is een mooi strak oppervlak.

Recreatiepark asfalteren

Avema wegenbouw heeft de afgelopen jaren diverse recreatieparken in Nederland voorzien van asfaltwegen. Hierdoor hebben wij ruime ervaring opgedaan in wat de beste oplossing is om wegen in parken te verharden. Uiteraard is dit afhankelijk van de eisen die de opdrachtgever stelt. Vaak zijn de visuele aspecten en de kosten van belang. Zo moeten we bij een bos- of duingebied vaak een andere oplossing bedenken dan een stadspark. Daarnaast zijn er milieuvoorschriften die een rol spelen. Gelukkig hebben wij veel kennis en ervaring op dit gebied, zodat wij altijd de beste oplossing voor jouw specifieke situatie kunnen bieden. Dus als je op zoek bent naar een partner voor jouw volgende wegenbouwproject, neem dan zeker contact met ons op! Wij delen onze expertise graag met je.

Wat deed Avema in Arnemuiden precies?

In Arnemuiden hebben wij de wegen en terreinen van Harbor Village voorzien van twee lagen asfalt. De eerste laag, ook wel onderlaag genoemd, is tijdens de bouw van het park aangebracht. Op die manier konden de aannemers en andere betrokkenen gebruik maken van goed verharde wegen, zodat er efficiënt gewerkt kon worden. Nadat het park klaar was, is een deklaag aangebracht. Zo is het oppervlak nu klaar voor gebruik en heeft het strakke lijnen die je van een goede asfaltweg verwacht. De totale oppervlakte van dit project was ongeveer 8200m².

Asfalteren door Avema

Avema is gespecialiseerd in het asfalteren van wegen, opritten en terreinen. Wij beschikken over de juiste machines, kennis en ervaring om jouw project tot een succes te maken. Daarnaast staan wij bekend om onze flexibele en klantgerichte aanpak. Zo gaan we altijd in overleg met jou om te bepalen welke oplossing het beste bij jouw situatie past, zodat we samen tot het beste resultaat komen.

Neem contact met ons op voor advies of een offerte op maat: info@avema.nl of 0342- 45 13 36. Wij helpen je graag verder!

 

Aanleggen wegen op recreatiepark in Arnemuiden

avema-recreatie-park-arnemuiden

 

Wil jij ook laten asfalteren? Of ben je op zoek  naar een wegenbouwbedrijf? Dan ben je bij Avema aan het juiste adres!

Gerelateerde projecten

Een greep uit onze projecten

  • Asfaltering Lelystad

    Project voor aanleg nieuw asfalt in Lelystad Meer informatie
  • Asfaltering Hilversum

    Project voor aanleg nieuw asfalt in Hilversum Meer informatie