Oprit asfalteren in Waddinxveen

Afgelopen maand hebben we asfalt gelegd op de oprit naast een woning in Waddinxveen. We hebben 220 vierkante meter geasfalteerd. Bij Avema hebben we steeds meer te maken met particuliere aanvragen. Dit komt doordat steeds meer mensen het belang inzien van stevige en duurzame oppervlakken. Wij van Avema en helpen je hier graag bij!

Asfalteren voor particulieren

Avema is een partner in de particuliere asfaltsector. Wij zijn al 25 jaar gespecialiseerd in asfalt. Als particulier kun je asfalt leggen op jouw oprit of in jouw erf. Wanneer je het gevoel hebtt dat jouw oppervlak begint te zinken of toe is aan een nieuwe stijlvolle look, kun je dit door Avema laten uitvoeren. Ook als je merkt dat jouw bestaande asfalt begint te slijten, komen wij het asfalt repareren.

Hoe ging Avema te werk in Waddinxveen?

Wij beschikken over de modernste apparatuur voor alle soorten asfaltwerkzaamheden. Wil je particulier asfalt aanbrengen? Dan zijn wij jouw partner in de particuliere asfaltsector. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op en we plannen binnen 48 uur een afspraak met je in om de mogelijkheden te bespreken en om het project te bekijken. We zijn transparant als een van onze experts langskomt om de mogelijkheden te bekijken, zodat je als klant nooit voor verrassingen komt te staan.

Wil je meer weten over asfalteren door Avema?

Wil jij meer weten over dit project in Waddinxveen of een van onze andere projecten? Of ben jij benieuwd naar onze opties voor het asfalteren? Wij helpen jou namelijk graag bij het asfalteren in de industriëleagrarischerecreatieve en particuliere sector. Dit doen wij overigens in alle hoeken van Nederland, van Enschede tot Haarlem, Avema staat voor je klaar. Neem gerust contact met ons op. Dit doe je door te bellen naar 0342- 45 13 36.

Andere projecten door Avema:

oprit-asfalteren-waddinxveen oprit-asfalteren-waddinxveen

oprit-asfalteren-waddinxveen oprit-asfalteren-waddinxveen

Gerelateerde projecten

Een greep uit onze projecten

  • Erf asfalteren in Abcoude

    Asfalteren van een erf en twee sleufsilo's bij een veehouderij van circa 1.800m². Meer informatie
  • Oprit asfalteren in Leusden

    Particulier asfalteren van ruim 600 m² Meer informatie