Oprit asfalteren in Waddinxveen

Afgelopen maand hebben wij een oprit naast een woning in Waddinxveen geasfalteerd. We hebben hierbij 220m² geasfalteerd. Bij Avema komt het steeds vaker voor dat wij aan de slag gaan met particuliere aanvragen. Dit komt omdat steeds meer particulieren het belang van een stevige en duurzame ondergrond inzien. Wij van Avema helpen daar graag bij!

Asfalteren voor particulieren

Avema is de partner op het gebied van particulier asfalteren. Wij zijn namelijk al 25 jaar gespecialiseerd in asfalteren. Zo kan je als particulier je oprit asfalteren of erf asfalteren. Dit kan je laten aanleggen door Avema wanneer jij voelt dat jouw ondergrond begint weg te zakken of als je toe bent aan een nieuwe strakke look. Ook wanneer jij merkt dat jouw bestaande asfalt begint te slijten komen wij langs voor asfalt reparatie.

Hoe ging Avema te werk in Waddinxveen?

Wij beschikken over het meest geavanceerde materieel, waarmee we alle voorkomende asfaltwerken kunnen uitvoeren. Wil jij particulier asfalt laten aanbrengen? Dan zijn wij dé partner op het gebied van particulier asfalteren. Geïnteresseerd? Neem contact met ons om en wij maken binnen 48 uur een afspraak met je om de plannen door te spreken en het project te bekijken. Wanneer een van onze specialist langs komt om de mogelijkheden te bekijken zijn wij transparant, zo kom jij als opdrachtgever nooit voor verrassingen te staan.

Wil je meer weten over asfalteren door Avema?

Wil jij meer weten over dit project in Waddinxveen of een van onze andere projecten? Of ben jij benieuwd naar onze opties voor het asfalteren? Wij helpen jou namelijk graag bij het asfalteren in de industriëleagrarischerecreatieve en particuliere sector. Dit doen wij overigens in alle hoeken van Nederland, van Enschede tot Haarlem, Avema staat voor je klaar. Neem gerust contact met ons op. Dit doe je door te bellen naar 0342- 45 13 36.

Andere projecten door Avema:

oprit-asfalteren-waddinxveen oprit-asfalteren-waddinxveen

oprit-asfalteren-waddinxveen oprit-asfalteren-waddinxveen

Gerelateerde projecten

Een greep uit onze projecten

  • Erf asfalteren in Abcoude

    Asfalteren van een erf en twee sleufsilo's bij een veehouderij van circa 1.800m². Meer informatie
  • Oprit asfalteren in Leusden

    Particulier asfalteren van ruim 600 m² Meer informatie