Wegenbouw Haarlem

Als je op zoek bent naar wegenbouw in Haarlem, ben je bij Avema aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van asfalteren. Ook na zo’n lange tijd hebben wij nog steeds passie voor het vak. Dat komt omdat wij al jaren mensen blij maken met onze diensten. Met onze expertise in asfalteren, asfaltonderhoudasfaltreparatie en wegverharding zijn wij de juiste partner voor jouw project!

Asfalteren in Haarlem

In Haarlem en omstreken asfalteren wij voor verschillende opdrachtgevers in verschillende sectoren. Zo zijn wij actief voor de industriële, agrarische en recreatieve sector. Maar werken wij ook aan overheids en particuliere projecten. Ook in de rest van Noord-Holland en Nederland zijn wij inzetbaar voor het asfalteren van bovengenoemde projecten en sectoren. Door onze flexibiliteit en brede kennis zijn wij de juiste partij voor het kiezen van een wegenbouw specialist.

Recreatiepark asfalteren in Haarlem

De uitstraling van een recreatiepark speelt een sleutelrol bij het succes. Hierbij speelt asfalt een belangrijke rol. Dit omdat asfalt in meerdere kleuren te leggen is, zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om verschillende kleuren aan te leggen in op verscheidene plekken. Kies jij voor wit, zwart, geel of zelfs rood? Daarnaast heeft asfalt nog veel meer andere voordelen. Zo is het ontzettend snel gebruiksklaar. Binnen enkele uren kan er namelijk al op het asfalt gelopen worden. En is het ook nog eens gemakkelijk in onderhoud.

Particulier asfalt leggen in Haarlem?

Ook voor de particuliere klussen ben je van harte welkom bij Avema. In Haarlem komen wij graag langs om samen met jou te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij maken al binnen 48 uur een afspraak met je. Wij werken nauwkeurig en vlot om jou zo snel mogelijk te verblijden met een geasfalteerde oprit. Goede bereikbaar is belangrijk, daarom komen wij asfalteren van 100m2. Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In Haarlem industrie asfalteren?

Bij Avema hebben wij al sinds 1994 ervaring van asfalteren bij industrieterreinen. Het is een noodzaak om een sterke en vertrouwde ondergrond te hebben. Volgeladen vrachtwagens en zware machines zijn natuurlijk een beeld wat in verband wordt gelegd met industrieterreinen. Ook bij bedrijventerreinen is het van groot belang dat er een sterke ondergrond is. De weg wordt dagelijks door misschien wel duizenden auto’s bereden. Daarom is het van groot belang dat er stevige weg ligt. WIj helpen daar graag bij!

Projecten wegenbouw Haarlem

Wij hebben veel ervaring in het asfalteren van projecten In Haarlem en omgeving. Ben jij benieuwd welke projecten wij succesvol hebben volbracht? Bekijk dan onze projecten en zie wat we hebben gerealiseerd bij jou in de buurt.

Asfalt specificaties

 • asfalt recycling
  Minimaal 50% recycling
 • asfalteren
  Levensduur ongeveer 20 jaar
 • Wat kost asfalteren
  €20 - €35 per m2
 • asfalt soortelijk gewicht
  10 - 15 cm dikte

Asfaltwerken: wat is de prijs per m2?

Een van de belangrijkste voordelen van asfaltwerken hebben we nog niet eens benoemd: de prijs per m2. De kosten voor asfalt liggen relatief laag door een voordelige prijs per m2. Hierdoor is het asfalteren van een weg zoals een oprit in de meeste gevallen goedkoper dan het bestraten ervan, iets wat veel mensen niet weten. Bovendien gaat een professioneel aangelegde asfaltverharding vele jaren mee, waardoor je er een tijdlang niet in hoeft te investeren en op de lange termijn veel geld en moeite bespaart.

 • Veelgestelde vragen

 • Sectoren van Avema

   

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Avema’s stappenplan voor wegenbouw Almere

 1. Onze ervaren projectmanager komt bij je langs in Almere en maakt een passend plan voor nieuw asfalt, waar je ook zit.
 2. We zorgen ervoor dat alle materialen op locatie aanwezig zijn.
 3. De machines worden gelost.
 4. Het asfalteren gebeurt snel en nauwkeurig.
 5. Geen nabehandeling nodig, het asfalt is dezelfde dag berijdbaar.
 6. Ook de belijning van het asfalt kan Avema verzorgen.

Avema Wegenbouw gebruikt bij het asfalteren in Almere deels hergebruikt asfalt. Dit maakt het asfalt van Avema een milieuvriendelijke keuze op het gebied van wegenbouw in Almere.

 

Service van Avema

Wegenbouw in Almere? Geen probleem bij Avema! Wij zijn een gewaardeerde partner voor ieder soort klus. Wij werken snel en je kunt de beste kwaliteit verwachten, hierin worden geen concessies gedaan. Wil je meer weten over onze werkwijze bij wegenbouw in Almere of heb je aanvullende vragen over het asfalteren? Bel dan vrijblijvend met een van onze specialisten via 0342 – 45 13 36 of stuur een mail naar info@avema.nl. Wij helpen je graag verder.