Straat asfalteren in Almere

Van de Vereniging van Eigenaren de Horizon in Almere kregen we de opdracht om een weg van circa 2.750 m² te asfalteren. De weg dient als verbinding tussen verschillende nieuwe woningen. Voor deze asfaltering werkten we nauw samen met onze opdrachtgever en gingen we nauwkeurig te werk. Zo werd de weg binnen enkele dagen aangelegd.

Hoe gingen we te werk?

De specialisten van Avema Wegenbouw gingen tijdens het asfalteren van de weg bij de Horizon Almere nauwkeurig en snel te werk. Voordat wij begonnen met het asfalteren, werden de wensen van de VVE doorgesproken. Hierdoor leveren wij precies waar de opdrachtgever om vraagt. Door het snelle handelen, konden omwonende de nieuwe weg snel gebruiken en hadden ze weinig last van overlast.

Asfalteren van wegen

Hoewel wij bij Avema gespecialiseerd zijn in het asfalteren voor grote organisaties zoals overheidsorganen, recreatieparken, industriële bedrijven en recreatieve organisaties, leggen wij ook regelmatig asfalt als toegangsweg, zoals bij dit project. Een goede bereikbaarheid via toegangswegen is van groot belang. Tijdig onderhoud van een weg op een terrein is geen overbodige luxe. Een goed voorbeeld van een populaire toepassing is het asfalteren van opritten en andere toegangswegen richting de woning. In tegenstelling tot bestraten, resulteert het asfalteren van een weg in een stevige verharding die een bijzonder prettige rijervaring biedt, om weinig onderhoud vraagt en er ook nog eens strak uitziet.

Wil je meer weten?

Wil jij meer weten over dit project in Almere of een van onze andere projecten? Of ben jij benieuwd naar onze opties voor het asfalteren van toegangswegen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doe je door te bellen naar 0342- 45 13 36.

Gerelateerde projecten

Een greep uit onze projecten

  • Erf asfalteren en renoveren in Oldebroek

    Particulier asfalteren in Oldebroek Meer informatie
  • Opritten asfalteren in Ens

    Asfalteren particulier van ruim 1.100 m² op twee terreinen. Meer informatie