Wegenbouw Enschede

Heb jij een asfalteer project die uitgevoerd moet worden? Avema helpt je graag. Wij zijn al sinds 1994 dé juist partner voor elke asfalteerklus. Met onze jarenlange kennis en nog altijd passioneel voor het vak ondersteunen wij veel met veel plezier asfalteer projecten. Je kan het zo gek niet bedenken, van particulier tot agrarische sector en veel meer, Avema legt asfalt snel en nauwkeurig voor je neer.

Asfalteren in Enschede

In het Oosten van het land helpen wij jou maar al te graag bij het asfalteren. Met onze ervaring die al over 25 jaar reikt, kunnen wij garanderen dat er professioneel geasfalteerd wordt. Heb jij een klus waar asfalt gerestaureerd of onderhouden moet worden? Ook dan zit je bij Avema aan het juiste adres. Neem snel contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij je langs.

Asfalteren industriële sector in Enschede

In en om Enschede zitten talloze industrie en bedrijventerreinen. Maar liefst 52 hectare. Bij deze terreinen is het wenselijk om een stevige weg te hebben. Over industrieterreinen rijden dagelijks veel geladen en dus zware vrachtwagens en busjes. Onder deze voertuigen moet daarom een dikke en houdbare weg liggen. Hierbij is asfalt dé perfecte oplossing. Asfalt is in verhouding tot stenen minder fragiel en is hiermee een stuk duurzamer en goedkoper. Daarnaast kan er na het asfalteren (mits gekoeld) alweer binnen enkele uren bewogen worden over het asfalt. Dat is mooi meegenomen. Wanneer jij op zoek bent naar de naam partner voor het asfalteren van industrie en bedrijventerreinen, is avema de juiste keuze.

Recreatiepark Asfalteren in Enschede

Ook op een recreatiepark is asfalt een slimme keuze. Er begeven zich namelijk veel mensen op het wegdek het hele jaar door. Dit verschaft dus ook een sterke ondergrond. Bij Avema hebben wij al jarenlang ervaring in asfalteren van recreatieparken. Ook leggen wij asfalt in verschillende kleuren, zo kan je kiezen voor zwart, wit, geel of rood. Zo kun je zelf de uitstraling bepalen van het recreatiepark. Ook voor belijning van asfalt zit je bij ons aan het goede adres. Wij beschikken over veel moderne materialen waarmee we jou recreatiepark er strak uit laten zien.

Offerte aanvragen

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asfalt voor de particulier in Enschede

Wil jij als particulier een erf op oprit asfalteren in Enschede? Dat kan bij ons al vanaf 100m2. Een mooie oprit kan al snel gerealiseerd worden door Avema. Maak een afspraak en wij komen binnen 48 uur bij je terug. Ons stappenplan van 5 stappen wordt dan in werking gezet. Allereerst komt een van onze specialisten bij jou langs om een passend plan te maken voor het project. Vervolgens komen de materialen en benodigde machines en wordt het asfalt snel en nauwkeurig gelegd. Binnen enkele uren zijn we alweer vertrokken en kan jij genieten van jouw nieuwe asfalt.

Wegenbouw agrarische sector in Enschede

In Enschede is er 6712 hectare aan landbouw gerelateerde grond. Dat is behoorlijk wat. Hieromheen staan natuurlijk boerderijen. Bij deze boerderijen is het ontzettend belangrijk om een goede ondergrond te hebben. Zo’n ondergrond krijgt namelijk veel te verduren. Van zware machines tot dieren die heen en weer van stal naar het land lopen. Daar komen wij van Avema jou te hulp schieten. Wij zijn dé specialist in asfalteren. Wij helpen jou om zo’n sterk mogelijk wegdek te maken waar je jarenlang profijt van hebt. Zoals reeds genoemd is asfalt namelijk duurzaam, daarom gingen veel veehouderijen en landbouwbedrijven jou voor.

Projecten wegenbouw Enschede

Wij hebben veel ervaring in het asfalteren van projecten In Haarlem en omgeving. Ben jij benieuwd welke projecten wij succesvol hebben volbracht? Bekijk dan onze projecten en zie wat we hebben gerealiseerd bij jou in de buurt.

Asfalt specificaties

 • asfalt recycling
  Minimaal 50% recycling
 • asfalteren
  Levensduur ongeveer 20 jaar
 • Wat kost asfalteren
  €20 - €35 per m2
 • asfalt soortelijk gewicht
  10 - 15 cm dikte

Asfaltwerken: wat is de prijs per m2?

Een van de belangrijkste voordelen van asfaltwerken hebben we nog niet eens benoemd: de prijs per m2. De kosten voor asfalt liggen relatief laag door een voordelige prijs per m2. Hierdoor is het asfalteren van een weg zoals een oprit in de meeste gevallen goedkoper dan het bestraten ervan, iets wat veel mensen niet weten. Bovendien gaat een professioneel aangelegde asfaltverharding vele jaren mee, waardoor je er een tijdlang niet in hoeft te investeren en op de lange termijn veel geld en moeite bespaart.

 • Veelgestelde vragen

 • Sectoren van Avema

   

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Avema’s stappenplan voor wegenbouw Almere

 1. Onze ervaren projectmanager komt bij je langs in Almere en maakt een passend plan voor nieuw asfalt, waar je ook zit.
 2. We zorgen ervoor dat alle materialen op locatie aanwezig zijn.
 3. De machines worden gelost.
 4. Het asfalteren gebeurt snel en nauwkeurig.
 5. Geen nabehandeling nodig, het asfalt is dezelfde dag berijdbaar.
 6. Ook de belijning van het asfalt kan Avema verzorgen.

Avema Wegenbouw gebruikt bij het asfalteren in Almere deels hergebruikt asfalt. Dit maakt het asfalt van Avema een milieuvriendelijke keuze op het gebied van wegenbouw in Almere.

 

Service van Avema

Wegenbouw in Almere? Geen probleem bij Avema! Wij zijn een gewaardeerde partner voor ieder soort klus. Wij werken snel en je kunt de beste kwaliteit verwachten, hierin worden geen concessies gedaan. Wil je meer weten over onze werkwijze bij wegenbouw in Almere of heb je aanvullende vragen over het asfalteren? Bel dan vrijblijvend met een van onze specialisten via 0342 – 45 13 36 of stuur een mail naar info@avema.nl. Wij helpen je graag verder.