Wegenbouw Noord-Holland

Wanneer je op zoek bent naar een partner voor wegenbouw in Noord-Holland, ben je bij Avema aan het juiste adres. Wij hebben ervaring met het asfalteren van wegen, bedrijventerreinen en andere soorten oppervlakken door heel Nederland, zo ook in Noord-Holland. Op zoek naar een partner in wegenbouw in Amsterdam, Haarlem, Hoorn of Zandvoort? Wij werken voor verschillende projecten in alle plaatsen in Noord-Holland en denken graag met je mee over de beste asfalt-oplossing voor jouw project. Ben jij benieuwd wat wij voor wegenbouw in Noord-Holland voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

 

Wegenbouw Noord-Holland doen wij al jaren met echt deskundig vakmanschap. Wij werken voor verschillende opdrachtgevers in diverse sectoren en locaties in Noord-Holland en andere delen van Nederland. Wij zijn bijvoorbeeld actief in de agrarische sectorrecreatiebranche en industrie, maar asfalteren ook voor particulieren en overheidsprojecten in Noord-Holland.

Asfalteren in Noord-Holland

Veel agrarische bedrijven zijn gevestigd in Noord-Holland. Voor deze bedrijven is een goede, sterke ondergrond van groot belang. Bij Avema voorzien we deze bedrijven graag van een goed stuk asfalt. Wanneer jij een agrarisch bedrijf runt in Noord-Holland, helpen we je graag bij het vinden en aanleggen van de juiste asfalt-oplossing. Zo is zuurbestendig asfalt een veelgekozen asfaltsoort voor sleufsilo’s bij agrarische bedrijven in Noord-Holland. De samenstelling van dit asfalt kent een eigenschap die zuren uit het voer niet toelaat.

 

In goed overleg met jou als opdrachtgever zorgen we voor de juiste asfaltering die in elke situatie optimaal functioneert. Zo heb jij er in de praktijk geen omkijken meer naar.

Offerte aanvragen

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asfalteren voor particulier in Noord-Holland

Wij asfalteren al jaren voor grote projecten van overheidsorganen, industriële bedrijven en recreatieparken in Noord-Holland. Daarnaast kun je ons ook benaderen voor het asfalteren van particuliere terreinen. Ook dit doen wij door heel Nederland, zo ook in Noord-Holland. Wij zien dat de vraag naar particulier asfalt in Noord-Holland sterk toeneemt. Voor veel particulieren is een goede bereikbaarheid erg belangrijk.

Zo gaan wij met wegenbouw in Noord-Holland aan de slag met het aanleggen van particulier asfalt. Zo gaan we graag voor je aan de slag met het asfalteren van opritten en andere toegangswegen. Hierbij biedt asfalt, in tegenstelling tot bestraten, een stevige ondergrond die een prettige rijervaring biedt. Naast wegenbouw in Noord-Holland en veel andere delen van Nederland, kunnen wij ook asfalt repareren.

Asfalt specificaties

 • asfalt recycling
  Minimaal 50% recycling
 • asfalteren
  Levensduur ongeveer 20 jaar
 • Wat kost asfalteren
  €20 - €35 per m2
 • asfalt soortelijk gewicht
  10 - 15 cm dikte
 • Veelgestelde vragen

 • Sectoren van Avema

   

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze aanpak bij wegenbouw Noord-Holland 

Wij asfalteren verschillende projecten in Noord-Holland. Of je nu een nieuwe asfaltverharding wilt laten leggen of op zoek bent naar een partner in wegenbouw in Noord-Holland? Wij zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren een asfaltverharding voor je ligt. Bij wegenbouw in Noord-Holland gebruiken we deels hergebruikt asfalt. Dit zorgt voor een milieuvriendelijke keuze op het gebied van wegenbouw in Noord-Holland.