Oprit en terrein asfalteren in Oosterwolde

Ook afgelopen maand hebben de wegenbouw specialisten van Avema niet stil gezeten. Er waren talloze asfalteer klussen waar Avema mee aan de slag kon. Het gaat hier om de Driemerkenweg In Oosterwolde, waar wij onlangs 600m2 aan terrein en oprit hebben geasfalteerd. Onze vakkundige werknemers zijn hier mee aan de slag gegaan. Wil je weten hoe zij dit hebben gedaan? Lees dan snel verder.

Asfalteren voor particulieren

Avema is dé partner op het gebied van particulier asfalteren. Bij Avema zijn wij zijn al 25 jaar gespecialiseerd in asfalteren. Met onze kennis en ervaring weet jij dus zeker dat de klus professioneel geklaard wordt. Zo kan jij net als in Oosterwolde als particulier je oprit laten asfalteren of erf laten asfalteren. Of merk jij dat jouw bestaande asfalt aan vervanging toe is? Dan komen wij langs voor asfalt reparatie. Na het reparen van het asfalt heb jij een onderhoudsvriendelijke en duurzame ondergrond voor je terrein.

Asfalteren oprit in Oosterwolde

Aan de Driemerkenweg in Oosterwolde heeft de klant ervoor gekozen om zijn oprit en terrein te asfalteren. En dat is een slimme keuze, want asfalteren brengt veel voordelen met zich mee. Allereerst omdat asfalt een duurzame verharding is, wat inhoudt dat het jaren meegaat. Bovendien maken wij bij Avema gebruik van gerecycled asfalt. Daarnaast heb je met het asfalt het grote voordeel dat je geen last meer hebt van onkruid. Hierdoor zien de oprit en terrein er altijd strak uit.

Ook een asfalteer klus voor Avema? Neem contact op!

Na het lezen op de juiste beslissing gekomen dat Avema dé partner is voor wegenbouw en asfalteer klussen? Neem dan vooral contact met ons op. Wij gaan met plezier kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Je kan altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze wegenbouw-specialisten via 0342 – 45 13 36. Daarnaast kun je ook altijd een mail sturen naar info@avema.nl. Wij denken graag met je mee en helpen je met al je vragen.

Bij Avema doen we veel meer dan particulier asfalteren, kijk ook eens naar deze projecten:

 

 

Gerelateerde projecten

Een greep uit onze projecten

  • Oprit asfalteren in Leusden

    Particulier asfalteren van ruim 600 m² Meer informatie
  • Oprit asfalteren in Waddinxveen

    Asfalteren van een oprit naast een woning van circa 220m². Meer informatie