Renoveren parkeerplaats bij Henschotermeer

Afgelopen maand zijn wij bij het recreatiegebied Henschotermeer te Woudenberg langs geweest om 10.000m² aan parkeerplaatsen te renoveren. Nu het warme weer in aankomst is, is het tijd voor het Henschotermeer om hun parkeerplek aan te pakken. Avema is hiervoor ingeschakeld! Nu is er plek voor ruim 500 auto’s om te parkeren .Benieuwd hoe dat is gegaan? Lees dan snel verder.

Over recreatiegebied Henschotermeer

Het henschotermeer is een bekend recreatiegebied in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Het gebied heeft een rijke geschiedenis welke dateert vanuit 1895. Het meer zelf bestaat sinds ± 1939. Dit gebied wordt sinds die tijd in de zomer bezet door bezoekers die komen pootje baden en in de winter bezocht door de doorgewinterde schaatsers. Vandaag de dag is dit recreatiegebied nog steeds ontzettend populair. Maar de parkeerplaatsen waren toe aan renovatie, en dat is waar wij aan te pas kwamen.

Parkeerplaats renoveren Henschotermeer

Op het gebied van parkeervakken renoveren is Avema de juiste partner. Een goed onderhouden parkeergelegenheid is belangrijk bij recreatieparken. Het is immers je visitekaartje voor de rest van het gebied. Bij het Henschotermeer hebben wij 10.000m² aan parkeerplaatsen gerenoveerd inclusief markering en belijning. Hier kunnen nu weer probleemloos 500 auto’s terecht.

Hoe ging Avema te werk?

Bij het weghalen van de deklaag ontdekte we dat er in de ondergrond van de oude parkeerplaats veel kuilen zaten. Deze hebben we eerst moeten uitvullen. Natuurlijk hebben wij het vrijkomende freesasfalt ook opgeruimd. Na het uitvullen en het opruimen hebben wij een nieuwe deklaag aangebracht. Het fijne hiervan is, dat je deze al binnen enkele uren na het asfalteren kunt gebruiken. Vervolgens hebben wij de markeringen en belijning aangebracht. Nu kunnen de automobilisten weer gemakkelijk zien waar ze kunnen parkeren.

Asfalteren en renoveren voor de recreatieve sector

Avema is de partner op het gebied van recreatief asfalteren. Met onze 25-jarige ervaring kunnen wij snel, eenvoudig,veilig en snel jouw recreatiegebied asfalteren. Net zoals recreatiegebied Henschotermeer kan jij je parkeerplekken laten asfalteren of renoveren door Avema. Dit kan je doen wanneer jij ziet dat jouw ondergrond verouderd of als je toe bent aan een nieuwe strakke look.

 

Meer projecten bekijken?

Parkeertplaats henschotermeer nieuw

Nieuw geasfalteerd asfalt bij Henschotermeer

Gerelateerde projecten

Een greep uit onze projecten

  • Renoveren bedrijventerrein in Best

    Asfalt repareren van ruim 2.800 m² bedrijventerrein in Best. Meer informatie
  • Erf asfalteren en renoveren in Oldebroek

    Particulier asfalteren in Oldebroek Meer informatie