Parkeervakken asfalteren

Het asfalteren van parkeervakken zorgt voor een goed onderhouden parkeergelegenheid. Veel mensen kiezen ervoor om hun auto te parkeren op een parkeerplaats die goed onderhouden is. Avema is specialist in het asfalteren van parkeervakken. Of je nu een parkeergelegenheid in een buurt wilt creëren of kiest voor een parkeergelegenheid voor een winkel. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee over de beste mogelijkheid om parkeervakken te asfalteren.

Het afmaken van een geasfalteerd parkeervak

Markering en belijning zorgt voor dat een parkeervak helemaal afmaakt. Nadat Avema het parkeervak heeft geasfalteerd, zal daarom ook de belijning door ons worden verzorgd. Dit zorgt voor een veilig en gebruiksvriendelijk parkeervak. De beste kwaliteit is van belang om ervoor te zorgen dat de asfalt belijning een lange levensduur heeft, goed zichtbaar is en voldoende stroef is.

Waarom parkeervakken asfalteren bij Avema?

Avema is de aangewezen partij voor het asfalteren van parkeervakken. Wij zijn al jaren actief in de asfaltmarkt en hebben daarom de nodige ervaring opgebouwd. Met deze ervaring denken we graag met je mee over de beste oplossing om jouw parkeervak te asfalteren. Hierbij beschikken we over modern materiaal, waarmee we het aanleggen van parkeervakken professioneel aanpakken. Je bent bij ons aan het juiste adres als je op zoek ben naar een bedrijf voor het aanleggen van parkeervakken. Door snel te schakelen is er altijd binnen 48 uur iemand die bij langskomt om het project te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens maken we een afspraak om de parkeervakken te leggen.

Avema verzorgt asfalt parkeervakken voor overheidsprojecten, industrieterreinen, agrarische terreinen, recreatieparken en particuliere terreinen. Zo leggen wij nieuwe parkeervakken van asfalt, maar kunnen wij ook asfalt repareren of voor de belijning van parkeervakken zorgen.

Offerte aanvragen

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze aanpak bij asfalteren van parkeervakken

Als je bij Avema kiest voor parkeervakken asfalteren, gaan we professioneel en snel te werk. Wij asfalteren parkeervakken vanaf 100m2. Hierbij leveren we diverse soorten asfalt en zorgen wij ervoor dat de asfaltverharding op de juiste manier wordt gelegd. Dit doen wij door te werken met alleen de beste werknemers. Deze gaan snel en nauwkeurig te werk, zodat jij binnen de kortste keren parkeervakken hebt liggen. Is het asfalt van de parkeervakken afgekoeld? Dan kan er binnen één uur worden geparkeerd en overheen gereden.

Asfalt specificaties

 • asfalt recycling
  Minimaal 50% recycling
 • asfalteren
  Levensduur ongeveer 20 jaar
 • Wat kost asfalteren
  €20 - €40 per m2
 • asfalt soortelijk gewicht
  10 - 15 cm dikte
 • Veelgestelde vragen

 • Sectoren van Avema

   

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Service van Avema

Voor het asfalteren van parkeervakken ben je aan het juiste adres bij Avema. Wij nemen iedere soorten asfaltklus graag voor je uit handen. Bij ons kun je ervan uitgaan dat je dat je snel geholpen wordt. Avema levert altijd de beste kwaliteit en er worden geen concessies gedaan. We doen onze uiterste best om op een zo’n leuk mogelijke manier een zo goed mogelijke asfaltverharding te realiseren. Voor het asfalteren van parkeervakken zit je goed met Avema! Voor vragen over onze service of werkwijze, kan je altijd contact met ons op. Je kunt ons bellen op 0342- 45 13 36.