Asfalteren voet-en fietspad Wagening University

Afgelopen maand hebben wij weer een tal aan asfalteer projecten onder handen genomen. Nu de scholen weer zijn begonnen, was het tijd voor de Wageningen University & Research om een fiets- en voetpad aan te brengen bij een nieuw gebouw op het desbetreffende universiteitsterrein in Wageningen. Door het werk van Avema kunnen studenten elke dag vlot naar de colleges wandelen en fietsen. Weten hoe wij dat hebben gedaan? Lees dan snel verder.

Over Wageningen University & Research

De Wageningen University & Research biedt verschillende Bachelor of Science opleidingen aan op het gebied van gezonde voeding en leefomgeving. Hierbij zijn er voor de studenten 19 verschillende studierichting zoals biodiversiteit, circulaire economie en klimaatverandering. In het academische jaar 2020/2021 studeren in totaal zo’n 13.275 studenten. Deze studenten moeten zich allemaal probleemloos kunnen manoeuvreren over het universiteitsterrein. Daar hebben wij bij Avema een handje bij geholpen.

Hoe ging Avema te werk?

Bij het aanbrengen van maar liefst 2000m2 voet- en fietspad rondom het nieuwe gebouw van de Wageningen University & Research hebben wij allereerst onderlagen aangebracht. Deze bestaat uit 97% gerecycled materiaal. Vervolgens is er CO2 gereduceerd asfalt aangebracht over de onderlaag. Dit CO2 reducerende asfalt is nagenoeg 100% klimaatneutraal en hiermee ook nog eens duurzaam. Dat vinden wij belangrijk bij Avema.

Wil je meer weten over asfalteren door Avema?

Wil jij meer weten over onze andere projecten? Of ben jij simpelweg benieuwd naar onze opties voor het asfalteren? Wij helpen jou namelijk graag bij het asfalteren in de industriële, agrarische, recreatieve en particuliere sector. Dit doen wij overigens in alle hoeken van het land, van Groningen tot Limburg, Avema staat voor je klaar. Neem gerust contact met ons op. Dit doe je door te bellen naar 0342- 45 13 36.

Bekijk ook eens andere projecten van Avema:

Gerelateerde projecten

Een greep uit onze projecten

  • Asfalt repareren op parkeerterrein McDonald’s Veenendaal

    Asfalt verwijderen en nieuw asfalt leggen Meer informatie
  • Asfalteren vakantiepark: Harbor Village, Arnemuiden

    Project voor aanleg nieuw asfalt in Arnemuiden Meer informatie