Opknapbeurt parkeerterrein in Zeist

Afgelopen maand zijn wij in Zeist geweest om een verouderd parkeerterrein voor een Chinees restaurant op te knappen. Het ging hierbij om een gebied van circa 2.000m². Bij Avema zijn we al jaren gespecialiseerd in het herstellen van asfalt terreinen. Door deze ervaring, kan je uitgaan van perfecte asfaltreparatie. Benieuwd hoe we dit doen? Lees dan snel verder!

Verouderd parkeerterrein repareren?

Asfalt kan in de loop van de jaren afbrokkelen of verzakken. Bij Avema pakken we het aanleggen of renoveren/herstellen van parkeerterreinen professioneel aan. Zo beschikken we over modern materiaal en is de belijning van goede kwaliteit, zodat jouw nieuwe parkeerterrein voor een lange tijd mee gaat. Door de goede kwaliteit, lange levensduur en duurzame reparaties is Avema de aangewezen partner als het gaat om asfalt reparatie en parkeerterreinen.

Avema ging te werk in Zeist

Bij het opknappen van het parkeerterrein in Zeist ontdekten we dat de asfaltverharding was verouderd, aangezien er diverse verzakkingen in het asfalt zaten. Hierdoor hebben we eerst een uitvullaag, een soort tussenlaag, aangebracht. Tussendoor hebben we natuurlijk ook het overtollige oude asfalt verwijderd. Na het aanbrengen van de uitvullaag, hebben wij een nieuwe deklaag geasfalteerd. Het was ook nodig om een nieuwe belijning aan te brengen, zodat het parkeerterrein weer veilig en gebruiksvriendelijk is. Het parkeerterrein in Zeist is weer tip top in orde!

Asfalt projecten in de regio’s Utrecht en Gelderland.

Neem een kijkje in wat van onze overige asfalt projecten in de buurt van Utrecht en Gelderland:

Vragen over of interesse in Avema?

Heb jij vragen over dit project in Zeist of wil jij meer weten over onze andere projecten? Wij gaan met plezier kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Heb jij een asfalteerklus in de industriële, agrarische of recreatieve sector? Neem dan gerust contact op met een van onze wegenbouw-specialisten door te bellen naar  0342- 45 13 36 of ons een mail te sturen naar info@avema.nl. Avema staat voor je klaar.

Bekijk ook eens andere projecten van Avema:

Gerelateerde projecten

Een greep uit onze projecten

  • Asfalt repareren op parkeerterrein McDonald’s Veenendaal

    Asfalt verwijderen en nieuw asfalt leggen Meer informatie
  • Asfalt repareren in Ouddorp

    Asfaltreparatie van circa 500 m² asfalt op een vakantiepark. Meer informatie