Wegenbouw Utrecht

Op zoek naar de juiste partner op gebied van wegenbouw in Utrecht? Avema Wegenbouw staat voor je klaar. Wij werken met verschillende partners samen in Utrecht en asfalteren door heel Nederland. Dankzij onze uitgebreide ervaring met asfalteren van bedrijventerreinen, wegen en andere oppervlakte in Utrecht zijn we de juiste partner voor jou. Benieuwd wat wij in Utrecht voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact op.

Asfalteren in Utrecht

Al sinds 1995 levert Avema met veel plezier en deskundig vakmanschap het beste asfalt. Wij werken voor verscheidene opdrachtgevers in diverse sectoren in Utrecht en andere delen van het land. Zo zijn we onder andere actief in de industriesector en recreatiebranche. We asfalteren voor zowel bedrijven als particulieren projecten in Utrecht.

In overleg met jou, als opdrachtgever, zorgen we voor de juiste asfaltering voor ieder project. Samenwerken met Avema betekent dat je geheel ontzorgd wordt.

Asfalt projecten in de regio’s Utrecht en Gelderland.

Neem een kijkje in wat van onze overige asfalt projecten in de buurt van Utrecht en Gelderland:

Offerte aanvragen

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze aanpak bij wegenbouw Utrecht

Bij Avema gaan we bij ieder project in Utrecht snel én accuraat te werk. Dit doen onze werknemers geheel naar jouw wensen. Onze voornaamste taak hierbij is het leveren en leggen van diverse soorten asfalt in Utrecht.

Avema’s stappenplan bij wegenbouw in Utrecht

 1. Onze ervaren projectmanager komt bij je langs in Utrecht en maakt een passend plan voor nieuw asfalt.
 2. We zorgen dat alle materialen op locatie aanwezig zijn.
 3. De machines worden gelost.
 4. Het asfalteren gebeurt nauwkeurig en snel.
 5. Geen nabehandeling nodig, het asfalt is al dezelfde dag berijdbaar.
 6. Avema kan ook de belijning van het asfalt verzorgen.

Voor wegenbouw in Utrecht gebruikt Avema deels hergebruikt asfalt. Zo zorgen we voor een milieuvriendelijke keuze op het gebied van asfaltwerken in Utrecht.

Asfalt specificaties

 • asfalt recycling
  Minimaal 50% recycling
 • asfalteren
  Levensduur ongeveer 20 jaar
 • Wat kost asfalteren
  €20 - €35 per m2
 • asfalt soortelijk gewicht
  10 - 15 cm dikte
 • Veelgestelde vragen

 • Sectoren van Avema

   

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Service van Avema

Ben je op zoek naar een partner in wegenbouw in Utrecht? Dan ben je bij Avema aan het juiste adres. Wij helpen jou graag bij ieder soort asfaltklus in Utrecht. Wij werken snel en je kunt de beste kwaliteit verwachten, hierin worden bij Avema nooit concessies gedaan. Heb jij een vraag over wegenbouw in Utrecht? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze adviseurs kijken graag met je mee! Bel vrijblijvend via 0342 – 45 13 36. Je kunt ook een mail sturen naar info@avema.nl. Wij denken graag met je mee en helpen je graag met al je vragen!