Asfaltonderhoud in Bruchem

Bij Avema leggen wij niet alleen nieuw asfalt, maar bieden wij ook hulp wanneer er asfalt reparatie of asfaltonderhoud nodig is. Afgelopen maand hebben we een terrein opgeknapt in Bruchem, een dorp gelegen in Gelderland. Het ging hierbij om een oppervlak van 3.800m². Benieuwd hoe onze wegenbouw-specialisten hier mee aan de slag zijn gegaan? Lees dan snel verder.

Asfaltonderhoud in Bruchem door Avema

In overleg met de klant, hebben we ervoor gekozen om het terrein in Bruchem van asfaltonderhoud te voorzien. Een goede keuze, want asfalt op tijd onderhouden voorkomt namelijk verschillende soorten schade, zoals: gaten in de weg, scheurvorming en verzakking. Aangezien er op het bestaande terrein weinig afschot was, moesten extra rekening houden met de afwatering van het terrein. Met ons modern materieel en vakbekwame werknemers was dit gelukkig geen enkel probleem. Hoe sterk jouw asfalt ook is, het heeft geen eeuwige levensduur. Zorg er dus voor dat je op tijd aan de bel trekt wanneer jouw asfaltonderhoud nodig hebt.

Asfalt goed onderhouden

Wil jij jouw asfalt goed onderhouden? Schakel dan de hulp van Avema in. Zo voeren wij niet alleen asfaltonderhoud uit voor het project in Bruchem, maar ook voor veel andere projecten. Van industrieterreinen en agrarische terreinen, tot recreatieparken en bedrijventerrein: Avema doet het allemaal. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten asfalt en helpen dan ook graag bij het onderhouden hiervan. Door onze specialisatie en jarenlange ervaring, kun je ervan uitgaan dat het asfalt dat wij leveren altijd van de beste kwaliteit is.

Asfalt projecten in de regio’s Utrecht en Gelderland.

Neem een kijkje in wat van onze overige asfalteer projecten in de buurt van Utrecht en Gelderland:

Onze service

Na het lezen van dit project besloten om jouw terrein ook te laten onderhouden of repareren? Of wil jij een industrie-, recreatie- of bedrijfsstuk asfalteren? Dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten via 0342 – 45 13 36. Je kunt ook altijd een mail sturen naar info@avema.nl. Wij denken graag met je mee en helpen je met al je vragen.

Meer projecten bekijken?

Asfaltreparatie in Bruchem

Gerelateerde projecten

Een greep uit onze projecten

  • Asfalt repareren op parkeerterrein McDonald’s Veenendaal

    Asfalt verwijderen en nieuw asfalt leggen Meer informatie
  • Asfalt repareren in Ouddorp

    Asfaltreparatie van circa 500 m² asfalt op een vakantiepark. Meer informatie