Bedrijven: bedrijventerrein asfalteren

Asfalt nodig voor jouw bedrijventerrein? Avema staat voor je klaar. Bij het aanleggen van bedrijventerreinen is het uitermate belangrijk dat de verharding een hoge belasting aankan, hierbij zijn een goede ondergrond en asfaltconstructie van groot belang.

Avema heeft veel ervaring in het leveren en aanbrengen van asfalt voor bedrijventerreinen die zwaar worden belast. Dit stelt ons in staat om samen met de opdrachtgever voor elke situatie een passende verharding te ontwerpen en aan te leggen. Binnen de kortste keren is het bedrijventerrein voorzien van stevige en duurzame asfalt.

Asfalteer werkzaamheden van een bedrijventerrein

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asfalt voor bedrijventerreinen

Asfalt voor bedrijventerreinen dient sterk te zijn. De terreinen worden vaak zwaar belast. Voor dergelijke situaties gebruiken we veelal de combinatiedeklaag; asfalt dat is gevuld met zoab en betonslurry. De combinatiedeklaag combineert de eigenschappen van deze twee materialen. Zo ontstaat een slijtvast, duurzaam asfalt zonder spoor- of ribbelvorming. Wil je een bedrijvenpark laten asfalteren, dan kunnen we de combinatiedeklaag aanraden.

Waarom kiezen voor Avema?

Wil jij een bedrijventerrein asfalteren? Avema heeft veel ervaring met het asfalteren van bedrijventerreinen. Binnen afzienbare tijd kunnen we een bedrijventerrein voorzien van het gewenste asfalt. Ook kan je bij ons terecht als je op zoek bent naar asfalt voor andere sectoren, zoals de agrarische sector of de recreatieve sector. Avema staat garant voor snelle uitvoering en uitstekende service.

Ons asfalt voor bedrijventerreinen kunnen we aanbieden voor een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien zorgen we ervoor dat er zo min mogelijk hinder ontstaat. Nadat het asfalt is gelegd en gekoeld kun je er binnen één uur overheen. Zo ondervindt je weinig last na bijvoorbeeld het asfalteren van de parkeerplaats. De parkeerplaats dient netjes en verzorgd te zijn. Hiervoor ben je bij Avema aan het juiste adres. Naast asfalteren bieden we namelijk onder andere ook asfalt reparatie en belijning van parkeervakken.

Bedrijventerrein laten asfalteren door Avema

Zoek jij een partner in het asfalteren van een bedrijventerrein? We werken snel en leveren de beste kwaliteit. Wil je meer weten over onze projecten of over onze werkwijze? Neem gerust vrijblijvend contact op door te bellen met één van onze specialisten (0342 – 45 13 36) of stuur een mail naar info@avema.nl. Binnen 48 uur is er iemand die bij je langskomt om het project te bekijken en de mogelijkheden door te nemen.

Belang van asfalteren van bedrijventerrein

Asfalteren is van cruciaal belang voor bedrijven omdat het bijdraagt aan het creëren van een veilige en efficiënte mobiliteit op bestaande bedrijventerreinen. Het asfalteren van wegen, parkeer- en bedrijfsterreinen is essentieel om te voldoen aan de eisen van de snel veranderende zakelijke omgeving en om een soepele doorstroming van verkeer en goederen te waarborgen.

Het gebruik van kwalitatieve asfaltmaterialen en geavanceerde technieken bij asfalteringsprojecten biedt duurzaamheid en veerkracht aan de wegconstructie. Dit zorgt ervoor dat de bedrijventerreinen bestand zijn tegen de zware belastingen van vrachtwagens en ander bedrijfsverkeer, extreme temperaturen en de tand des tijds. Door te investeren in duurzame asfalteringsoplossingen kunnen bedrijven de levensduur van hun wegen aanzienlijk verlengen. Bovendien wordt de behoefte aan frequente reparaties en onderhoud vermindert, wat op de lange termijn kostenbesparingen oplevert.

Naast het verbeteren van de functionele aspecten van de wegen, biedt asfalteren bedrijven de mogelijkheid om de infrastructuur aan te passen aan hun specifieke behoeften. Door middel van een zorgvuldige planning en herinrichting kunnen bedrijven de verkeersstromen optimaliseren, de parkeercapaciteit vergroten en de toegankelijkheid verbeteren. Dit resulteert in een efficiëntere bedrijfsvoering, een vlotte logistiek en een verbeterde ervaring voor werknemers, klanten en leveranciers die het bedrijf bezoeken.

Overige voordelen

Bovendien heeft asfalteren ook esthetische voordelen voor bedrijven. Een goed aangelegde en goed onderhouden weg met een glad oppervlak en een strakke afwerking draagt bij aan het professionele imago en de reputatie van het bedrijf. Het laat zien dat het bedrijf aandacht besteedt aan details en kwaliteit, en creëert een positieve indruk bij bezoekers en klanten.

Al met al is asfalteren een waardevolle investering voor bedrijven die streven naar een toekomstbestendige en goed functionerende infrastructuur. Door te zorgen voor duurzame en goed onderhouden wegen kunnen bedrijven de veiligheid, mobiliteit en efficiëntie bevorderen.

  • Veelgestelde vragen over bedrijventerrein asfalteren