Bedrijven

Asfalt nodig voor jouw bedrijventerrein? Avema staat voor je klaar. Bij het aanleggen van bedrijventerreinen is het uitermate belangrijk dat de verharding een hoge belasting aankan, hierbij zijn een goede ondergrond en asfaltconstructie van groot belang.

Avema heeft veel ervaring in het leveren en aanbrengen van asfalt voor bedrijventerreinen die zwaar worden belast. Dit stelt ons in staat om samen met de opdrachtgever voor elke situatie een passende verharding te ontwerpen en aan te leggen. Binnen de kortste keren is het bedrijventerrein voorzien van stevige en duurzame asfalt.

Asfalteer werkzaamheden van een bedrijventerrein

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asfalt voor bedrijventerreinen

Asfalt voor bedrijventerreinen dient sterk te zijn. De terreinen worden vaak zwaar belast. Voor dergelijke situaties gebruiken we veelal de combinatiedeklaag; asfalt dat is gevuld met zoab en betonslurry. De combinatiedeklaag combineert de eigenschappen van deze twee materialen. Zo ontstaat een slijtvast, duurzaam asfalt zonder spoor- of ribbelvorming. Wil je een bedrijvenpark laten asfalteren, dan kunnen we de combinatiedeklaag aanraden.

Waarom kiezen voor Avema?

Wil jij een bedrijventerrein asfalteren? Avema heeft veel ervaring met het asfalteren van bedrijventerreinen. Binnen afzienbare tijd kunnen we een bedrijventerrein voorzien van het gewenste asfalt. Ook kan je bij ons terecht als je op zoek bent naar asfalt voor andere sectoren, zoals de agrarische sector of de recreatieve sector. Avema staat garant voor snelle uitvoering en uitstekende service.

Ons asfalt voor bedrijventerreinen kunnen we aanbieden voor een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien zorgen we ervoor dat er zo min mogelijk hinder ontstaat. Nadat het asfalt is gelegd en gekoeld kun je er binnen één uur overheen. Zo ondervindt je weinig last na bijvoorbeeld het asfalteren van de parkeerplaats. De parkeerplaats dient netjes en verzorgd te zijn. Hiervoor ben je bij Avema aan het juiste adres. Naast asfalteren bieden we namelijk onder andere ook asfalt reparatie en belijning van parkeervakken.

Bedrijventerrein laten asfalteren door Avema

Zoek jij een partner in het asfalteren van een bedrijventerrein? We werken snel en leveren de beste kwaliteit. Wil je meer weten over onze projecten of over onze werkwijze? Neem gerust vrijblijvend contact op door te bellen met één van onze specialisten (0342 – 45 13 36) of stuur een mail naar info@avema.nl. Binnen 48 uur is er iemand die bij je langskomt om het project te bekijken en de mogelijkheden door te nemen.