Wegenbouw Eindhoven

Ben jij op zoek naar een partner in wegenbouw in de regio Eindhoven? Dan ben je bij Avema aan het juiste adres. Wij zijn actief in heel Nederland en zo ook in de regio Eindhoven. Wegenbouw en asfalteren is onze specialiteit. Dit doen we dan ook voor veel verschillende projecten in de regio Eindhoven. We zijn ook elders in de provincie actief met wegenbouw in Brabant. Wij hebben veel ervaring met het asfalteren van wegen, bedrijventerreinen en ander soorten oppervlakte in de regio Eindhoven.

Wil je weten wat we met wegenbouw in Eindhoven voor jouw project kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar.

 

Asfalteren in Eindhoven

Avema is specialist op het gebied van asfalteren van diverse projecten. Wij werken nauw samen met verschillende instanties en opdrachtgevers uit diverse sectoren in Eindhoven. Wegenbouw doen we voor zowel de industrie sector en overheidsprojecten, als agrarische bedrijven en recreatieparken. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor het asfalteren van particuliere projecten.

Agrarische sector asfalteren in Eindhoven

Voor agrarische bedrijven is het van groot belang dat de ondergrond van de juiste kwaliteit is en bestand is tegen externe invloeden. Neem bijvoorbeeld de ondergrond in sleufsilo’s. Deze kan aangetast worden door de zuren uit het veevoer, als deze niet van de juiste materialen is gemaakt. Hiervoor biedt Avema zuurbestendig asfalt aan. Door een speciale combinatie van grondstoffen is dit asfalt bestand tegen zuren uit veevoer.

Industrie asfalteren in Eindhoven.

Wij zijn gespecialiseerd in het asfalteren van industrieterreinen en bedrijventerreinen. Industrieterreinen zijn verhardingen die vaak het zwaarst worden belast, door vrachtwagens en andere zware voertuigen. Een goede ondergrond en een goede asfaltconstructie zijn op dergelijke terreinen van groot belang. Avema heeft veel ervaring met het aanleggen van bedrijventerreinen in Eindhoven.

Neem een kijkje op de volgende pagina’s voor de omgeving van Riel, Breda en Eindhoven:

Ben jij op zoek naar een partner in wegenbouw in de regio Eindhoven? Dan ben je bij Avema aan het juiste adres. In goed overleg met jou als opdrachtgever zorgen we voor de juiste asfaltering voor ieder soort project in de regio Eindhoven. Zo heb je er in de praktijk geen omkijken meer naar.

Offerte aanvragen

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asfalteren of asfalt leggen voor particulier in Eindhoven

Naast dat wij asfalteren voor Eindhovense bedrijven en overheidsinstanties, kun je ook bij ons terecht voor particulier asfalteren. Dit doen we omdat we merken dat ook in Eindhoven de vraag naar particulier asfalt stijgt. Een goede bereikbaarheid van particulieren wordt steeds belangrijker.

Je kunt bij Avema terecht voor wegenbouw in Eindhoven voor particulieren. Zo kun jij door ons jouw oprit laten asfalteren. Asfalt biedt hierbij een stevige ondergrond, prettige rijervaring en zorgt voor een stuk minder onderhoud.

Asfalt specificaties

 • asfalt recycling
  Minimaal 50% recycling
 • asfalteren
  Levensduur ongeveer 20 jaar
 • Wat kost asfalteren
  €20 - €35 per m2
 • asfalt soortelijk gewicht
  10 - 15 cm dikte

Asfaltwerken: wat is de prijs per m2?

Een van de belangrijkste voordelen van asfaltwerken hebben we nog niet eens benoemd: de prijs per m2. De kosten voor asfalt liggen relatief laag door een voordelige prijs per m2. Hierdoor is het asfalteren van een weg zoals een oprit in de meeste gevallen goedkoper dan het bestraten ervan, iets wat veel mensen niet weten. Bovendien gaat een professioneel aangelegde asfaltverharding vele jaren mee, waardoor je er een tijdlang niet in hoeft te investeren en op de lange termijn veel geld en moeite bespaart.

 • Veelgestelde vragen

 • Sectoren van Avema

   

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Avema’s stappenplan voor wegenbouw Eindhoven

 1. Onze ervaren projectmanager komt bij je langs in Eindhoven en maakt een passend plan voor nieuw asfalt, waar je ook zit.
 2. We zorgen ervoor dat alle materialen op locatie aanwezig zijn.
 3. De machines worden gelost.
 4. Het asfalteren gebeurt snel en nauwkeurig.
 5. Geen nabehandeling nodig, het asfalt is dezelfde dag berijdbaar.
 6. Ook de belijning van het asfalt kan Avema verzorgen.

Avema Wegenbouw gebruikt bij het asfalteren in Eindhovense deels hergebruikt asfalt. Dit maakt het asfalt van Avema een milieuvriendelijke keuze op het gebied van wegenbouw in Eindhoven.

Service van Avema

Wij zijn dé partner voor wegenbouw in Eindhoven. Voor iedere asfalteer klus gaan we voor jou aan de slag. Hierbij worden er nooit concessies in kwaliteit gedaan. Wil jij meer weten over Avema of onze werkwijzen bij asfalteren in Eindhoven? Of heb jij vragen over het asfalteren? Dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten via 0342 – 45 13 36. Je kunt ook altijd een mail sturen naar info@avema.nl. Wij denken graag met je mee over de beste oplossing in wegenbouw in Eindhoven en helpen je met al je vragen!