Wegenbouw Noord-Brabant

Wanneer je op zoek bent naar een partner voor wegenbouw in Noord-Brabant, ben je bij Avema aan het juiste adres. Wij hebben ervaring met het asfalteren van wegen, bedrijventerreinen en andere soorten oppervlakte door heel Nederland, zo ook in Brabant. Wij werken voor verschillende Opdrachtgevers en denken graag met je mee over de beste asfalt oplossing voor jouw project. Ben jij benieuwd wat wij voor wegenbouw in Noord-Brabant voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Wegenbouw Brabant doen wij, sinds 1995, met echt deskundig vakmanschap. Wij werken voor verschillende opdrachtgevers in diverse sectoren in Brabant en andere delen van Nederland. Zo zijn we actief wij in de industrie, agrarische sector en recreatiebranche. Maar ook voor particulieren terreinen en overheidsprojecten in Noord-Brabant zorgen wij voor het beste asfalt.

Asfalteren in Brabant in de agrarische sector

Brabant kent veel agrarische bedrijven. Deze bedrijven voorzien wij graag van een nieuw stuk asfalt. Wanneer jij een agrarisch bedrijf runt in Brabant, helpen we je graag bij het vinden en aanleggen van de juiste asfalt oplossing. Het is uitermate belangrijk dat een asfaltconstructie op deze terreinen goed bestand is tegen de meest extreme condities. Zo is zuurbestendig asfalt een veelgekozen asfaltsoort voor sleufsilo’s bij agrarische bedrijven in Noord-Brabant. Dit asfalt kent een eigenschap die zuren uit het voer niet toelaat. Deze zuren kunnen asfalt namelijk aantasten.

 

Met zuurbestendig asfalt zal dit niet gebeuren. In goed overleg met jou als opdrachtgever zorgen we voor de juiste asfaltering die in elke situatie optimaal functioneert. Zo weet je zeker dat je er in de praktijk geen omkijken naar hebt.

Offerte aanvragen

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asfalteren of asfalt leggen voor particulier in Noord-Brabant

Avema is gespecialiseerd in het asfalteren van grote projecten van organisaties als overheidsorganen, recreatieparken, industriële bedrijven en recreatieve organisaties. Daarnaast draaien we ons hand niet om voor wegenbouw voor particuliere terreinen. Ook dit doen wij door heel Nederland, zo ook in Noord-Brabant. Waarom asfalteren wij ook voor particulieren? Wij merken dat de vraag naar wegenbouw voor particulieren in Brabant toeneemt, omdat een goede bereikbaarheid van groot belang is.

Zo gaan wij met wegenbouw in Brabant aan de slag met particuliere toepassingen zoals het asfalteren van opritten en andere toegangswegen. Hierbij biedt asfalt, in tegenstelling tot bestraten, een stevige ondergrond die een prettige rijervaring biedt. Naast wegenbouw in Brabant en veel andere delen van Nederland, kunnen wij ook asfalt repareren.

avema-asfalt-bartimeus-doorn

Asfalt specificaties

 • asfalt recycling
  Minimaal 50% recycling
 • asfalteren
  Levensduur ongeveer 20 jaar
 • Wat kost asfalteren
  €20 - €35 per m2
 • asfalt soortelijk gewicht
  10 - 15 cm dikte

Asfaltwerken: wat is de prijs per m2?

Een van de belangrijkste voordelen van asfaltwerken hebben we nog niet eens benoemd: de prijs per m2. De kosten voor asfalt liggen relatief laag door een voordelige prijs per m2. Hierdoor is het asfalteren van een weg zoals een oprit in de meeste gevallen goedkoper dan het bestraten ervan, iets wat veel mensen niet weten. Bovendien gaat een professioneel aangelegde asfaltverharding vele jaren mee, waardoor je er een tijdlang niet in hoeft te investeren en op de lange termijn veel geld en moeite bespaart.

 • Veelgestelde vragen

 • Sectoren van Avema

   

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze aanpak bij wegenbouw Noord-Brabant

Wij verzorgen de wegenbouw van verschillende projecten in Brabant. Het maakt niet uit of je een nieuwe weg wilt laten aanleggen of op zoek bent naar een partner die de asfaltering van een industrieterrein uit handen kan nemen. Onze voornaamste taak is het leveren en aanleggen van diverse soorten asfalt in Noord-Brabant. Onze experts gaan snel en nauwkeurig te werk, zodat jij snel jouw gewenste stuk asfalt hebt liggen.

Stappenplan bij wegenbouw Noord-Brabant bij Avema

 1. Onze ervaren projectmanager komt bij je langs en maakt een passend plan voor nieuw asfalt, waar in Brabant je ook zit.
 2. We zorgen ervoor dat alle materialen op locatie aanwezig zijn.
 3. De machines worden gelost.
 4. Het leggen van asfalt. Dit gebeurt snel en nauwkeurig.
 5. Geen nabehandeling nodig, het asfalt is dezelfde dag berijdbaar.
 6. Ook de belijning kan Avema verzorgen.

Bij het asfalteren in Noord-Brabant gebruiken we deels hergebruikt asfalt. Dit zorgt voor een milieuvriendelijke keuze op het gebied van wegenbouw in Noord-Brabant.

Service van Avema

Wegenbouw in Brabant? Geen probleem bij Avema! Wij zijn een gewaardeerde partner voor ieder soort klus. Wij werken snel en je kunt de beste kwaliteit verwachten, hierin worden geen concessies gedaan. Wil je meer weten over onze werkwijze bij wegenbouw in Noord-Brabant of heb je aanvullende vragen over het asfalteren? Bel dan vrijblijvend met een van onze specialisten via 0342 – 45 13 36 of stuur een mail naar info@avema.nl. Wij helpen je graag verder.