Wegenbouw Breda

Ben je op zoek naar een partner in wegenbouw in de regio Breda? Dan ben je aan het juiste adres bij Avema. Door heel Nederland zijn we actief met het asfalteren van diverse projecten, zo ook in de regio Breda. Wegenbouw en asfalteren is onze specialiteit. Dit doen we dan ook voor veel verschillende projecten in de regio Breda. We zijn ook elders in de provincie actief met wegenbouw in Brabant, zo werken wij ook aan wegenbouw in Breda en andere steden. Met onze jarenlange ervaring met asfalteren van wegen, bedrijventerreinen, recreatieparken en andere projecten in en rondom Breda, zijn wij de meest geschikte partij voor jouw klus. Wil je weten wat we met voor jouw project kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Asfalteren in Breda

Wij zijn dé specialist wanneer het gaat om het asfalteren van diverse projecten. Hierbij werken we samen met diverse opdrachtgevers en instanties uit de omgeving Breda. Zo asfalteren wij voor zowel de industriesector en overheidsprojecten, als agrarische bedrijven en recreatieparken. Maar ook voor het asfalteren van particulieren projecten kun je aankloppen bij Avema. Wij helpen je graag, wat je klus ook is!

Agrarische sector asfalteren in Breda

In de omgeving van Breda vind je een divers aanbod aan agrarische bedrijven. Voor deze bedrijven is een sterke ondergrond van goede kwaliteit van groot belang. Wij kunnen dit soort asfalt leveren. Een ondergrond van bijvoorbeeld sleufsilo’s moet goed bestand zijn tegen de zuren uit het veevoer. Deze zuren kunnen de ondergrond namelijk aanpassen. Wij bieden speciaal voor deze sleufsilo’s zuurbestendig asfalt. Een speciale combinatie van grondstoffen zorgt dat het asfalt bestand is tegen zuren uit veevoer.

Industrie asfalteren in Breda

Ook wanneer je op zoek bent naar een partner voor het asfalteren van industrieterreinen en bedrijventerreinen zit je goed bij Avema. Wij werken voor diverse bedrijven in en rondom Breda. Omdat industrieterreinen zwaar worden belast door vrachtwagens en andere zware voertuigen, is een sterke ondergrond en asfaltconstructie van groot belang.

Wij zijn de geschikte partner in wegenbouw in de regio Breda. In goed overleg met jou als opdrachtgever zorgen we voor de juiste asfaltering voor ieder soort project. Zo heb je er in de praktijk geen omkijken meer naar.

Offerte aanvragen

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Particulier asfalteren in Breda

Zoals je hierboven kunt lezen werken wij graag samen met Bredase bedrijven en instanties voor het asfalteren van diverse projecten. Maar ook als particulier uit Breda kun je bij Avema terecht. Omdat we merken dat de vraag naar particulier asfalt stijgt, gaan we graag voor je aan de slag met asfalteren voor particulieren. Een goede bereikbaarheid van particulieren wordt steeds belangrijker. En Avema helpt je daarbij.

Je kunt bij Avema terecht voor wegenbouw in Breda voor particulieren. Zo kun jij door ons jouw oprit laten asfalteren. Asfalt biedt hierbij een stevige ondergrond, prettige rijervaring en zorgt voor een stuk minder onderhoud.

Onze aanpak bij wegenbouw Breda

De specialisten van Avema gaan altijd professioneel te werk en houden hierbij rekening met alle wensen. Onze core business is het aanleggen van asfalt voor verschillende wegenbouwprojecten door heel Nederland. Zo ook in Breda. Bij ons kun je dan ook terecht als je op zoek bent naar een betrouwbare partner in asfalteren.

Projecten wegenbouw Breda

Veel projecten in de regio Breda en andere regio’s in Noord-Brabant gingen je voor. Bekijk bij onze projecten wat we bij jou in de buurt hebben gerealiseerd.

Service van Avema

Avema is gespecialiseerd in asfalteren en heeft veel ervaring met verschillende soorten projecten. Neem een kijkje op de volgende pagina’s voor de omgeving van Riel, Breda en Eindhoven:

Op zoek naar een geschikte partner voor wegenbouw Breda? Voor iedere asfalteerklus gaan wij voor jou aan de slag. Wij doen geen concessies in kwaliteit. Wil je meer weten over onze werkwijzen, heb je vragen over asfalteren of wil je weten wat we met wegenbouw in Breda voor jou kunnen betekenen? Dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten via 0342 – 45 13 36. Je kunt ook altijd een mail sturen naar info@avema.nl. Wij hebben een persoonlijke benadering en denken graag met je mee over de beste oplossing in wegenbouw Breda voor jouw project.

Asfalt specificaties

 • asfalt recycling
  Minimaal 50% recycling
 • asfalteren
  Levensduur ongeveer 20 jaar
 • Wat kost asfalteren
  €20 - €35 per m2
 • asfalt soortelijk gewicht
  10 - 15 cm dikte

Asfaltwerken: wat is de prijs per m2?

Een van de belangrijkste voordelen van asfaltwerken hebben we nog niet eens benoemd: de prijs per m2. De kosten voor asfalt liggen relatief laag door een voordelige prijs per m2. Hierdoor is het asfalteren van een weg zoals een oprit in de meeste gevallen goedkoper dan het bestraten ervan, iets wat veel mensen niet weten. Bovendien gaat een professioneel aangelegde asfaltverharding vele jaren mee, waardoor je er een tijdlang niet in hoeft te investeren en op de lange termijn veel geld en moeite bespaart.

 • Veelgestelde vragen

 • Sectoren van Avema

   

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze aanpak bij wegenbouw Noord-Brabant

Wij verzorgen de wegenbouw van verschillende projecten in Brabant. Het maakt niet uit of je een nieuwe weg wilt laten aanleggen of op zoek bent naar een partner die de asfaltering van een industrieterrein uit handen kan nemen. Onze voornaamste taak is het leveren en aanleggen van diverse soorten asfalt in Noord-Brabant. Onze experts gaan snel en nauwkeurig te werk, zodat jij snel jouw gewenste stuk asfalt hebt liggen.

Stappenplan bij wegenbouw Noord-Brabant bij Avema

 1. Onze ervaren projectmanager komt bij je langs en maakt een passend plan voor nieuw asfalt, waar in Brabant je ook zit.
 2. We zorgen ervoor dat alle materialen op locatie aanwezig zijn.
 3. De machines worden gelost.
 4. Het leggen van asfalt. Dit gebeurt snel en nauwkeurig.
 5. Geen nabehandeling nodig, het asfalt is dezelfde dag berijdbaar.
 6. Ook de belijning kan Avema verzorgen.

Bij het asfalteren in Noord-Brabant gebruiken we deels hergebruikt asfalt. Dit zorgt voor een milieuvriendelijke keuze op het gebied van wegenbouw in Noord-Brabant.

Service van Avema

Wegenbouw in Brabant? Geen probleem bij Avema! Wij zijn een gewaardeerde partner voor ieder soort klus. Wij werken snel en je kunt de beste kwaliteit verwachten, hierin worden geen concessies gedaan. Wil je meer weten over onze werkwijze bij wegenbouw in Noord-Brabant of heb je aanvullende vragen over het asfalteren? Bel dan vrijblijvend met een van onze specialisten via 0342 – 45 13 36 of stuur een mail naar info@avema.nl. Wij helpen je graag verder.