Puinbaan en asfaltconstructie: 2.700 m² geasfalteerd in Riel

Avema is gespecialiseerd in veel verschillende soorten asfaltwerken. Onlangs hebben we in Riel een bestaande puinbaan op hoogte gebracht en geprofileerd. Vervolgens hebben we een asfaltconstructie aangebracht van 6,5 cm onderlaag en 3,5 cm deklaag. In totaal is 2.700 m² geasfalteerd voor dit project. Wil je een offerte aanvragen voor een dergelijk project? Neem dan contact met ons op!

Hoogteplan opstellen

In overleg met de opdrachtgever hebben we een hoogteplan gemaakt met betrekking tot het afschot op de verhardingen. Een hoogteplan is een plan waarin de hoogtes van de verhardingen staan aangegeven. Dit plan is belangrijk omdat het bepaalt hoeveel materiaal er nodig is en om welke constructie het gaat. Ook de afwatering van het erf speelt hierbij een rol.

Puinbaan op hoogte brengen en profileren

Vervolgens hebben we de bestaande puinbaan op hoogte gebracht en geprofileerd. Het is belangrijk om de puinbaan goed te profileren om zo het juiste afschot voor de afwatering van het terrein in het asfalt te kunnen realiseren.

Asfaltconstructie aanbrengen

Tot slot hebben wij een asfaltconstructie aangebracht met een 6,5cm onderlaag en 3,5 cm deklaag. De onderlaag is van groot belang bij een asfaltconstructie. De onderlaag dient als stabiliteit voor de bovenliggende lagen.

De deklaag is belangrijk voor de stevigheid en duurzaamheid van het asfalt. De deklaag beschermt de onderliggende lagen tegen slijtage en uitwerkingen van weersinvloeden. Tot slot zorgt de deklaag ervoor dat de asfaltconstructie mooi egaal is.

asfalteren te Riel asfaltconstructie bedrijventerrein asfalteren geasfalteerde puinbaan bedrijfsterrein asfalteren asfalt aanbrengen puinbaan asfalteren

Asfalteren in Riel? Neem contact op.

Wil je een bedrijventerrein laten asfalteren? Dan is het belangrijk dat je dit door een professional laat doen. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van asfaltconstructies en hebben al vele bedrijventerreinen mogen asfalteren. Wij staan garant voor een mooi egaal resultaat dat jarenlang meegaat.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Wij staan je graag te woord.

Meer weten?

Avema is gespecialiseerd in asfalteren en heeft veel ervaring met verschillende soorten projecten. Neem een kijkje in deze projecten in de omgeving van Riel, Breda en Eindhoven:

Als asfalt specialist in de wegenbouw helpen wij jou graag verder. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Telefoonnummer: 0342-451336
E-mailadres: info@avema.nl

Gerelateerde projecten

Een greep uit onze projecten

  • Asfaltbeton leggen op een bedrijfsterrein

    Combinatiedeklaag asfalteren van circa 1.900m² in Barneveld. Meer informatie
  • Asfalteren bedrijfshal in Katwijk aan Zee

    Combinatiedeklaag leggen van van circa 800 m² Meer informatie