Asfaltwerken

Ben je op zoek naar een betrouwbare specialist in asfaltwerken? Dan ben je bij Avema Wegenbouw B.V. aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van uiteenlopende soorten asfaltverhardingen en beschikken hiervoor over modern materieel. Zo ben je verzekerd van de hoogst mogelijke nauwkeurigheid en efficiëntie in de uitvoering.

Minstens zo belangrijk als de kwaliteit van het gebruikte materieel, is de deskundigheid van onze vakmensen. Al sinds 1994 verzorgen wij gepassioneerd asfaltwerken voor opdrachtgevers in de industrie, agrarische sector, recreatiebranche, overheidsprojecten en particuliere terreinen. Hierdoor weten wij exact welke specifieke eisen er in elke branche worden gesteld.

Asfaltwerken in de industriële sector

Bij Avema garanderen we je een snelle uitvoering en service, van ieder soort asfaltwerk. Ook van asfaltwerken die aan de strengste kwaliteitseisen in jouw sector voldoen. Dit is van groot belang, zoals bijvoorbeeld in de industriële sector waar asfaltverhardingen zeer zwaar worden belast door veelvuldig heen en weer rijden van zwaar materieel.

Het is uitermate belangrijk dat een asfaltconstructie op deze terreinen goed bestand is tegen zelfs de meest extreme condities. En dit is nu juist waar wij bij Avema gespecialiseerd in zijn. In nauw overleg met jou als opdrachtgever verzorgen we de ontwikkeling en aanleg van asfaltwerken die in elke situatie optimaal functioneren. Zo weet je zeker dat je er in de dagelijkse praktijk geen omkijken naar hebt.

Offerte aanvragen

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kleine asfaltwerken voor particulier

Avema’s specialiteit is het uitvoeren van asfaltprojecten voor grote organisaties zoals overheidsinstellingen, recreatieparken en industriële bedrijven. Echter, leggen wij ook steeds vaker asfalt op particuliere terreinen. Met de toename van deze vraag, merken we dat steeds vaker opritten, toegangswegen en andere kleine asfaltwerken onderhouden moeten worden. Tijdig onderhoud van een weg op een particulier terrein is hierdoor bepaald geen overbodige luxe.

Agrarische en recreatie asfaltwerken

Voor asfaltwerken in de agrarische branche worden weer andere specifieke eisen gesteld voor wegverharding. Zo is een ondergrond van zuurbestendig asfalt een absolute noodzaak voor elk modern veeteeltbedrijf, omdat aanwezige zuren beton uitvreten en er hierdoor stenen in het voer kunnen belanden. In de recreatieve sector worden er daarentegen aan het uiterlijk van asfaltwerken weer hogere eisen gesteld.

Asfalt specificaties

 • asfalt recycling
  Minimaal 50% recycling
 • asfalteren
  Levensduur ongeveer 20 jaar
 • Wat kost asfalteren
  €20 - €40 per m2
 • asfalt soortelijk gewicht
  10 - 15 cm dikte

Asfalt oprit herstellen of renoveren

Een goed voorbeeld van een populaire particuliere toepassing is het asfalteren van opritten en andere toegangswegen richting de woning. In tegenstelling tot bestraten, resulteert asfalt leggen op een oprit in een stevige en egale verharding die een bijzonder prettige rijervaring biedt en er ook nog eens strak uitziet.

Een asfaltconstructie heeft daarnaast geen voegen of kieren, waardoor de kans op veelvoorkomende problemen zoals verzakken en onkruid nihil is. En is er dan toch een scheurtje ontstaan? Hoewel het relatief eenvoudig is om het asfalt op jouw oprit zelf te herstellen of renoveren, kun je Avema daar uiteraard ook voor inschakelen. Wel zo gemakkelijk!

Asfaltwerken: wat is de prijs per m2?

Een van de belangrijkste voordelen van asfaltwerken hebben we nog niet eens benoemd: de prijs per m2. De kosten voor asfalt liggen relatief laag door een voordelige prijs per m2. Hierdoor is het asfalteren van een weg zoals een oprit in de meeste gevallen goedkoper dan het bestraten ervan, iets wat veel mensen niet weten. Bovendien gaat een professioneel aangelegde asfaltverharding vele jaren mee, waardoor je er een tijdlang niet in hoeft te investeren en op de lange termijn veel geld en moeite bespaart.

 • Veelgestelde vragen

 • Sectoren van Avema

   

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Service van Avema

Voor het aanleggen en het herstellen van wegverharding ben je aan het juiste adres bij Avema. Bij ons word je snel geholpen, kun je de beste kwaliteit verwachten en worden er geen concessies gedaan wanneer het aankomt op kwaliteit. Wil je meer weten over de werkwijze van Avema of heb je aanvullende vragen over onze asfaltwerken? Bel dan vrijblijvend met een van onze specialisten via 0342 – 45 13 36 of stuur een mail naar info@avema.nl. Wij helpen je graag verder.