Wegenbouw Rotterdam

Asfalteren in Rotterdam? Avema is de juiste partner in wegenbouw in Rotterdam en omgeving. Wij zijn specialist in asfalteren voor projecten door heel Nederland, zo ook voor wegenbouw in Zuid-Holland zoals de regio Rotterdam. Wij hebben veel ervaring met het asfalteren van wegen, bedrijventerreinen en ander soorten oppervlakte. Wil je meer weten over onze projecten in en rondom Rotterdam of ben jij zelf op zoek naar een partner in asfalteren? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag!

Asfalteren in Rotterdam

Al ruim 25 jaar is Avema dé specialist op het gebied van wegenbouw. Rotterdam is een regio waar wij vaak aan de slag gaan voor diverse projecten. Denk hierbij aan het aanleggen van diverse asfaltoplossingen. Wij zijn actief in de industriesector, maar asfalteren ook veel agrarische projecten en recreatieparken. Ook voor het asfalteren van particulieren projecten in en rondom Rotterdam kun je bij ons terecht.

Wegenbouw en asfalt projecten in alle provincies

We werken voor diverse sectoren door heel Nederland. Zo hebben we naast Zuid-Holland bij verschillende wegenbouwprojecten mogen asfalteren in de provincies: Friesland, Overijssel, Limburg, Flevoland, maar ook alle overige provincies!

Recreatieparken in Rotterdam asfalteren

De uitstraling van een recreatiepark, en zo ook de asfaltverharding, is erg erg belangrijk. Bij Avema kijken we daarom naar ieders persoonlijke wens rondom de uitstraling wanneer we aan de slag gaan met het asfalteren van recreatieparken. Hierbij kan er gekozen worden voor asfalt in diverse kleuren. Niet alleen zwart, maar ook wit, geel en rood asfalt behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast kun je er bij ons ook voor kiezen om jouw asfalt te laten belijnen. Ook dan staat Avema voor je klaar!

Avema asfalteert verschillende projecten in regio Rotterdam, naast dat wij aan de slag gaan met projecten voor recreatieparken, werken wij ook voor agrarische bedrijven en industrieterreinen. Hierbij kun je ons inschakelen voor asfalteren van nieuwe projecten, maar doen wij ook aan asfaltreparatie en asfaltonderhoud.

Wil jij jouw project in de regio Rotterdam laten asfalteren? In goed overleg met jou als opdrachtgever zorgen we voor de juiste asfaltering voor ieder soort project in de regio Rotterdam. Zo heb je er in de praktijk geen omkijken meer naar.

Offerte aanvragen

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asfalt leggen voor particulier in Rotterdam

De vraag naar particulier asfalt stijgt. Steeds meer mensen vinden een goede bereikbaarheid belangrijk. Wil jij als particulier in Rotterdam wegenbouw laten uitvoeren? Ook dan kun je bij Avema terecht. Wij zijn naast wegenbouw voor grote projecten ook gespecialiseerd in asfalteren voor particulieren in en rondom Rotterdam.

Wij helpen graag bij het asfalteren van opritten. Maar voor ieder soort asfaltklus kunnen particulieren bij Avema aankloppen. Asfalt biedt hierbij een stevige ondergrond, prettige rijervaring en zorgt voor een stuk minder onderhoud.

Onze aanpak bij wegenbouw Rotterdam

Kies voor Avema als partner bij wegenbouw in Rotterdam, en kies voor kwaliteit en een goede service. Wij gaan professioneel te werk en houden rekening met al jouw wensen. Onze experts gaan snel en nauwkeurig te werk, zodat jij snel jouw gewenste stuk asfalt hebt liggen, waar je niet meer naar om hoeft te kijken.

Projecten wegenbouw Rotterdam

Vele projecten in de regio Rotterdam en Zuid-Holland gingen je voor. Bekijk bij onze projecten wat we hebben gerealiseerd bij jou in de buurt.

Service van Avema

Kies voor Avema als jouw partner op gebied van wegenbouw in regio Rotterdam. Wij asfalteren in Rotterdam en verschillende andere plekken in Nederland. Daarbij doen we nooit concessies op kwaliteit. Wil je meer weten over onze werkwijze bij asfalteren in Rotterdam of heb je aanvullende vragen over het asfalteren? Bel dan vrijblijvend met een van onze specialisten via 0342 – 45 13 36. Je kunt ook een mail sturen naar info@avema.nl. Onze specialisten denken graag met je mee en helpen je met al je vragen!

Wij zijn actief door heel Nederland, zo ook voor andere steden in Zuid-Holland. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar een partner in Den Haag? Neem vrijblijvend contact op!

Asfalt specificaties

 • asfalt recycling
  Minimaal 50% recycling
 • asfalteren
  Levensduur ongeveer 20 jaar
 • Wat kost asfalteren
  €20 - €35 per m2
 • asfalt soortelijk gewicht
  10 - 15 cm dikte

Asfaltwerken: wat is de prijs per m2?

Een van de belangrijkste voordelen van asfaltwerken hebben we nog niet eens benoemd: de prijs per m2. De kosten voor asfalt liggen relatief laag door een voordelige prijs per m2. Hierdoor is het asfalteren van een weg zoals een oprit in de meeste gevallen goedkoper dan het bestraten ervan, iets wat veel mensen niet weten. Bovendien gaat een professioneel aangelegde asfaltverharding vele jaren mee, waardoor je er een tijdlang niet in hoeft te investeren en op de lange termijn veel geld en moeite bespaart.

 • Veelgestelde vragen

 • Sectoren van Avema

   

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze aanpak bij wegenbouw Noord-Brabant

Wij verzorgen de wegenbouw van verschillende projecten in Brabant. Het maakt niet uit of je een nieuwe weg wilt laten aanleggen of op zoek bent naar een partner die de asfaltering van een industrieterrein uit handen kan nemen. Onze voornaamste taak is het leveren en aanleggen van diverse soorten asfalt in Noord-Brabant. Onze experts gaan snel en nauwkeurig te werk, zodat jij snel jouw gewenste stuk asfalt hebt liggen.

Stappenplan bij wegenbouw Noord-Brabant bij Avema

 1. Onze ervaren projectmanager komt bij je langs en maakt een passend plan voor nieuw asfalt, waar in Brabant je ook zit.
 2. We zorgen ervoor dat alle materialen op locatie aanwezig zijn.
 3. De machines worden gelost.
 4. Het leggen van asfalt. Dit gebeurt snel en nauwkeurig.
 5. Geen nabehandeling nodig, het asfalt is dezelfde dag berijdbaar.
 6. Ook de belijning kan Avema verzorgen.

Bij het asfalteren in Noord-Brabant gebruiken we deels hergebruikt asfalt. Dit zorgt voor een milieuvriendelijke keuze op het gebied van wegenbouw in Noord-Brabant.

Service van Avema

Wegenbouw in Brabant? Geen probleem bij Avema! Wij zijn een gewaardeerde partner voor ieder soort klus. Wij werken snel en je kunt de beste kwaliteit verwachten, hierin worden geen concessies gedaan. Wil je meer weten over onze werkwijze bij wegenbouw in Noord-Brabant of heb je aanvullende vragen over het asfalteren? Bel dan vrijblijvend met een van onze specialisten via 0342 – 45 13 36 of stuur een mail naar info@avema.nl. Wij helpen je graag verder.