Wegenbouw Limburg

Ben jij op zoek naar een partner op het gebied van wegenbouw in Limburg? Stop dan met zoeken! Avema Wegenbouw bv. is de juiste partner op het gebied van asfalteren voor opdrachtgevers door heel Nederland. Zo doen wij ook aan wegenbouw in Limburg. Wij hebben veel ervaring met het asfalteren van wegen, bedrijventerreinen en ander soorten oppervlakte. Hier hebben wij voor veel verschillende projecten gewerkt. Ben jij benieuwd wat wij met wegenbouw in Limburg voor jouw project kunnen beteken? Neem gerust contact met ons op!

Wegenbouw in alle provincies

We werken voor diverse sectoren door heel Nederland. Zo hebben we naast de provincie Limburg bij diverse wegenbouwprojecten mogen asfalteren in de provincies: Friesland, Overijssel, Zuid-Holland, Flevoland, maar ook alle overige provincies!

Asfalteren in Limburg

Sinds 1995 doen wij wegenbouw Limburg met veel plezier en echt deskundig vakmanschap. Wij werken voor verschillende opdrachtgevers in diverse sectoren in Limburg en andere delen van Nederland. Zo zijn wij in Limburg veel actief voor de recreatiebranche en industrie sector, maar asfalteren wij ook veel  en agrarische projecten. Ook voor particulieren terreinen in Limburg zorgen wij voor het beste asfalt.

Zuurbestendig asfalt in agrarische sector

Zo gaan wij bijvoorbeeld veel aan de slag voor agrarische bedrijven in Limburg. Wanneer jij een agrarisch bedrijf in Limburg runt, helpen we je graag bij het vinden en aanleggen van de juiste asfalt oplossing. Wij weten als geen ander dat het bij deze bedrijven van uitermate belang is dat de asfaltconstructie sterk is en goed bestand is tegen de externe condities. In sleufsilo’s kunnen zuren uit het voer namelijk het asfalt aantasten. Om dit te voorkomen gebruiken wij zuurbestendig asfalt. Dit asfalt is bestand tegen de zuren uit het voer.

In goed overleg met jou als opdrachtgever zorgen we voor de juiste asfaltering voor ieder soort project. Zo weet je zeker dat je er in de praktijk geen omkijken naar hebt.

Offerte aanvragen

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asfalteren of asfalt leggen voor particulier in Limburg

Naast dat we voor verschillende projecten en instanties werken, kunnen wij ook asfalteren voor particulieren in Limburg. Waarom we ook voor particulieren in Limburg asfalteren? Wij merken dat de vraag naar wegenbouw voor particulieren in Limburg toeneemt, omdat een goede bereikbaarheid van groot belang is.

Zo gaan wij met wegenbouw in Limburg aan de slag met particuliere toepassingen zoals het asfalteren van opritten. Asfalt biedt hierbij een stevige ondergrond en prettige rijervaring ten opzichte van andere soorten bestrating.

avema-asfalt-bartimeus-doorn

Asfalt specificaties

 • asfalt recycling
  Minimaal 50% recycling
 • asfalteren
  Levensduur ongeveer 20 jaar
 • Wat kost asfalteren
  €20 - €35 per m2
 • asfalt soortelijk gewicht
  10 - 15 cm dikte

Asfaltwerken: wat is de prijs per m2?

Een van de belangrijkste voordelen van asfaltwerken hebben we nog niet eens benoemd: de prijs per m2. De kosten voor asfalt liggen relatief laag door een voordelige prijs per m2. Hierdoor is het asfalteren van een weg zoals een oprit in de meeste gevallen goedkoper dan het bestraten ervan, iets wat veel mensen niet weten. Bovendien gaat een professioneel aangelegde asfaltverharding vele jaren mee, waardoor je er een tijdlang niet in hoeft te investeren en op de lange termijn veel geld en moeite bespaart.

 • Veelgestelde vragen

 • Sectoren van Avema

   

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze aanpak bij wegenbouw Limburg

Wanneer wij aan de slag gaan voor wegenbouw in Limburg, doen wij dit professioneel en geheel naar jouw wensen. Onze voornaamste taak hierbij is het leveren en leggen van diverse soorten asfalt in Limburg. Onze experts gaan snel en nauwkeurig te werk, zodat jij snel jouw gewenste stuk asfalt hebt liggen.

Stappenplan bij wegenbouw Limburg bij Avema

 1. Onze ervaren projectmanager komt bij je langs in Limburg en maakt een passend plan voor nieuw asfalt, waar je ook zit.
 2. We zorgen ervoor dat alle materialen op locatie aanwezig zijn.
 3. De machines worden gelost.
 4. Het asfalteren gebeurt snel en nauwkeurig.
 5. Geen nabehandeling nodig, het asfalt is dezelfde dag berijdbaar.
 6. Ook de belijning van het asfalt kan Avema verzorgen.

Bij asfalteren in Limburg gebruiken we deels hergebruikt asfalt. Dit zorgt voor een milieuvriendelijke keuze op het gebied van wegenbouw in Limburg.

Service van Avema

Avema is jouw partner op het gebied van wegenbouw in Limburg. Wij helpen jou graag bij ieder soort klus. Wij werken snel en je kunt de beste kwaliteit verwachten, hierin worden bij Avema nooit concessies gedaan. Wil je meer weten over onze werkwijze bij wegenbouw in Limburg of heb je aanvullende vragen over het asfalteren? Bel dan vrijblijvend met een van onze specialisten via 0342 – 45 13 36. Je kunt ook een mail sturen naar info@avema.nl. Wij denken graag met je mee en helpen je graag met al je vragen!