Wegenbouw Friesland

Ben je op zoek naar een partner voor wegenbouw in Friesland? Dan ben je bij Avema aan het juiste adres. Bij Avema Wegenbouw BV.

We werken voor verschillende sectoren door heel Nederland. Zo hebben we bij diverse wegenbouwprojecten mogen asfalteren in de provincies: Overijssel, Limburg, Zuid-Holland, Flevoland en alle andere provincies.

Sinds 1995 asfalteren wij voor verschillende opdrachtgevers in diverse sectoren. Zo werken wij in de industrie, agrarische sector en recreatiebranche. Maar ook voor overheidsprojecten in Friesland en particuliere terreinen kunnen wij zorgen voor asfalt.

Ben je benieuwd wat wij voor wegenbouw in Friesland voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Asfalteren in Friesland in de agrarische sector

Bezit jij een boerderij of ander type bedrijf in de agrarische sector in Friesland? En ben jij op zoek naar een nieuwe partner in wegenbouw? Dan ben je bij Avema aan het juiste adres. Wij helpen je graag als het gaat over het vinden van de juiste asfaltoplossing in Friesland. Het is uitermate belangrijk dat een asfaltconstructie op deze terreinen goed bestand is tegen de meest extreme condities. Zo is zuurbestendig asfalt een veel gekozen asfaltsoort voor sluissilos bij agrarische bedrijven in Friesland. Dit asfalt is zo samengesteld dat de zuren uit het voer het asfalt niet kunnen aantasten. Wel zo handig! In goed overleg met jou als opdrachtgever verzorgen we de ontwikkeling en zorgen we voor de juiste asfaltering die in elke situatie optimaal functioneert. Zo weet je zeker dat je er in de praktijk geen omkijken naar hebt.

Offerte aanvragen

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze aanpak bij wegenbouw Friesland

Avema zorgt voor wegenbouw van verschillende projecten in Friesland. Of je nu een nieuwe weg wilt aanleggen op een recreatieterrein, of asfalt wilt leggen op industrieterreinen: wij asfalteren graag voor jou! Onze voornaamste taak is het leveren en aanleggen van diverse soorten asfalt. Onze

Asfalt specificaties

 • asfalt recycling
  Minimaal 50% recycling
 • asfalteren
  Levensduur ongeveer 20 jaar
 • Wat kost asfalteren
  €20 - €35 per m2
 • asfalt soortelijk gewicht
  10 - 15 cm dikte
 • Veelgestelde vragen

 • Sectoren van Avema

   

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze aanpak bij wegenbouw Friesland

Avema zorgt voor wegenbouw van verschillende projecten in Friesland. Of je nu een nieuwe weg wilt aanleggen op een recreatieterrein, of asfalt wilt leggen op industrieterreinen: wij asfalteren graag voor jou! Onze voornaamste taak is het leveren en aanleggen van diverse soorten asfalt. Onze experts gaan snel en nauwkeurig te werk, zodat jij snel jouw gewenste stuk asfalt hebt liggen. Is het asfalt afgekoeld? Dan kun je er binnen één uur weer overheen.

Stappenplan bij wegenbouw bij Avema

 1. Onze ervaren projectmanager komt bij je langs en maakt een passend plan voor nieuw asfalt, waar in Friesland je ook zit.
 2. We zorgen ervoor dat alle materialen op locatie aanwezig zijn.
 3. De machines worden gelost.
 4. Het leggen van asfalt. Dit gebeurt snel en nauwkeurig.
 5. Geen nabehandeling nodig, het asfalt is dezelfde dag berijdbaar.
 6. Ook de belijning kan Avema verzorgen.

Bij het asfalteren gebruiken we deels hergebruikt asfalt. Dit zorgt voor een milieuvriendelijke keuze op het gebied van wegenbouw in Friesland.