Wegenbouw Overijssel

Op zoek naar een asfaltspecialist in Overijssel? Avema Wegenbouw is de juiste partner voor wegenbouw in Overijssel en omstreken. Wij zijn specialist in asfalteren voor projecten door heel Nederland, en zo ook asfalteren in Overijssel. Avema Wegenbouw heeft ruime ervaring met asfalteren van wegen, bedrijventerreinen en andere soorten oppervlakte. Meer weten over onze projecten, of op zoek naar een partner in asfalteren? Neem gerust vrijblijvend contact op. We staan voor je klaar!

Asfalteren in Overijssel

Al meer dan 25 jaar is Avema dé specialist op gebied van wegenbouw en asfalteren. We kunnen helpen met diverse asfaltoplossingen, zoals het asfalteren van wegen, asfalteren voor agrarische projecten en ook parkeervakken asfalteren. Zelfs voor het asfalteren van particulieren projecten in Overijssel kan je bij Avema Wegenbouw terecht.

Laten asfalteren in Overijssel

Bij Avema kijken we naar ieders persoonlijke wens rondom de uitstraling wanneer we aan de slag gaan met het asfalteren van recreatieparken, agrarische bedrijven en industrieterreinen. Hierbij kan er gekozen worden voor asfalt in diverse kleuren, zoals zwart, wit, geel en zelfs rood asfalt. Bovendien kan je bij Avema Wegenbouw ook kiezen om jouw asfalt te laten belijnen. Naast asfalteren kunnen we helpen met asfaltreparatie en asfaltonderhoud.

Wil je een project in Overijssel laten asfalteren? Wij zorgen voor de juiste asfaltering voor ieder soort project. Zo heb je er zelf geen omkijken meer naar.

Wegenbouw in alle provincies

We werken voor diverse sectoren door heel Nederland. Zo hebben we bij diverse wegenbouwprojecten mogen asfalteren in de provincies: Friesland, Limburg, Zuid-Holland, Flevoland, maar ook alle overige provincies!

Offerte aanvragen

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asfalteren voor particulieren in Overijssel

De vraag naar particulier asfalt stijgt. Goede bereikbaarheid wordt voor steeds meer mensen belangrijk. Ben jij als particulier in provincie Overijssel op zoek naar een asfaltspecialist? Bij Avema Wegenbouw kun je terecht! Wij zijn naast wegenbouw voor grote projecten ook gespecialiseerd in asfalteren voor particulieren in Overijssel.

Zo kunnen wij je helpen met het asfalteren van opritten. Asfalt biedt een stevige ondergrond, prettige rijervaring en is erg onderhoudsvriendelijk.

Onze aanpak bij wegenbouw Overijssel

Kwaliteit en goede service? Kies voor Avema als partner bij wegenbouw in Overijssel. Wij houden rekening met jouw wensen en gaan professioneel te werk. Onze experts werken snel en nauwkeurig, zodat je geen omkijken naar jouw project hebt.

Service van Avema

Kies voor Avema als jouw partner op gebied van wegenbouw in Overijssel. Wij asfalteren in Overijssel en andere plekken in Nederland. Daarbij doen we nooit concessies op kwaliteit. Wil je meer weten over onze werkwijze bij asfalteren in Overijssel of heb je vragen over het asfalteren? Bel dan vrijblijvend met een van onze specialisten via 0342 – 45 13 36. Je kunt ook mailen naar info@avema.nl. Onze specialisten denken graag met je mee en helpen je met al je vragen.

Asfalt specificaties

 • asfalt recycling
  Minimaal 50% recycling
 • asfalteren
  Levensduur ongeveer 20 jaar
 • Wat kost asfalteren
  €20 - €35 per m2
 • asfalt soortelijk gewicht
  10 - 15 cm dikte

Asfaltwerken: wat is de prijs per m2?

Een van de belangrijkste voordelen van asfaltwerken hebben we nog niet eens benoemd: de prijs per m2. De kosten voor asfalt liggen relatief laag door een voordelige prijs per m2. Hierdoor is het asfalteren van een weg zoals een oprit in de meeste gevallen goedkoper dan het bestraten ervan, iets wat veel mensen niet weten. Bovendien gaat een professioneel aangelegde asfaltverharding vele jaren mee, waardoor je er een tijdlang niet in hoeft te investeren en op de lange termijn veel geld en moeite bespaart.

 • Veelgestelde vragen

 • Sectoren van Avema

   

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze aanpak bij wegenbouw Noord-Brabant

Wij verzorgen de wegenbouw van verschillende projecten in Brabant. Het maakt niet uit of je een nieuwe weg wilt laten aanleggen of op zoek bent naar een partner die de asfaltering van een industrieterrein uit handen kan nemen. Onze voornaamste taak is het leveren en aanleggen van diverse soorten asfalt in Noord-Brabant. Onze experts gaan snel en nauwkeurig te werk, zodat jij snel jouw gewenste stuk asfalt hebt liggen.

Stappenplan bij wegenbouw Noord-Brabant bij Avema

 1. Onze ervaren projectmanager komt bij je langs en maakt een passend plan voor nieuw asfalt, waar in Brabant je ook zit.
 2. We zorgen ervoor dat alle materialen op locatie aanwezig zijn.
 3. De machines worden gelost.
 4. Het leggen van asfalt. Dit gebeurt snel en nauwkeurig.
 5. Geen nabehandeling nodig, het asfalt is dezelfde dag berijdbaar.
 6. Ook de belijning kan Avema verzorgen.

Bij het asfalteren in Noord-Brabant gebruiken we deels hergebruikt asfalt. Dit zorgt voor een milieuvriendelijke keuze op het gebied van wegenbouw in Noord-Brabant.

Service van Avema

Wegenbouw in Brabant? Geen probleem bij Avema! Wij zijn een gewaardeerde partner voor ieder soort klus. Wij werken snel en je kunt de beste kwaliteit verwachten, hierin worden geen concessies gedaan. Wil je meer weten over onze werkwijze bij wegenbouw in Noord-Brabant of heb je aanvullende vragen over het asfalteren? Bel dan vrijblijvend met een van onze specialisten via 0342 – 45 13 36 of stuur een mail naar info@avema.nl. Wij helpen je graag verder.