Wegenbouw Zuid-Holland

Wil jij een nieuwe weg laten aanleggen of een stuk grond laten asfalteren in Rotterdam, Spijkenisse, Leiden of Den Haag? Dan is Avema Wegenbouw de partner die je zoekt. Wij zijn gespecialiseerd in het asfalteren van projecten door heel Nederland. Zo ook in wegenbouw in Zuid-Holland. Wij hebben veel ervaring met het asfalteren van wegen, bedrijventerreinen en ander soorten oppervlakte in Zuid-Holland. Ben je benieuwd wat wij met wegenbouw in Zuid-Holland voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Asfalteren in Zuid-Holland

Avema heeft al ruim 25 jaar ervaring in wegenbouw in Zuid-Holland. Wij werken voor verschillende opdrachtgevers in diverse sectoren in Zuid-Holland en andere delen van Nederland. We zijn bijvoorbeeld actief in de recreatiebranche en industrie sector, maar wij asfalteren ook veel overheidsprojecten, agrarische projecten en ook voor particulieren.

Zo gaan wij bijvoorbeeld veel aan de slag voor agrarische bedrijven in Zuid-Holland. Wij weten als geen ander dat het bij deze bedrijven van uitermate belang is dat de asfaltconstructie sterk is en goed bestand is tegen de externe condities. Zo kunnen de zuren uit veevoer het asfalt in sleufsilo’s bijvoorbeeld aantasten. Om dit te voorkomen gebruiken wij zuurbestendig asfalt. Door een speciale combinatie van grondstoffen is dit asfalt bestand tegen zuren uit mais en gras.

Wil jij jouw project in Zuid-Holland laten asfalteren? In goed overleg met jou als opdrachtgever zorgen we voor de juiste asfaltering voor ieder soort project. Zo heb je er in de praktijk geen omkijken meer naar.

Offerte aanvragen

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asfalteren of asfalt leggen voor particulier in Zuid-Holland

Bij Avema kun je ook terecht als je een oprit wilt asfalteren. Wij zijn namelijk, naast dat we voor verschillende projecten en instanties in Zuid-Holland werken, ook gespecialiseerd in het asfalteren voor particulieren in Zuid-Holland. Waarom we ook voor particulieren in Zuid-Holland asfalteren? De vraag naar wegenbouw voor particulieren in Zuid-Holland neemt toe. Dit omdat een goede bereikbaarheid steeds meer van belang is.

Zo gaan wij met wegenbouw in Zuid-Holland aan de slag met particuliere toepassingen zoals het asfalteren van opritten. Asfalt biedt hierbij een stevige ondergrond.

Asfalt specificaties

  • asfalt recycling
    Minimaal 50% recycling
  • asfalteren
    Levensduur ongeveer 20 jaar
  • Wat kost asfalteren
    €20 - €35 per m2
  • asfalt soortelijk gewicht
    10 - 15 cm dikte

Asfaltwerken: wat is de prijs per m2?

Een van de belangrijkste voordelen van asfaltwerken hebben we nog niet eens benoemd: de prijs per m2. De kosten voor asfalt liggen relatief laag door een voordelige prijs per m2. Hierdoor is het asfalteren van een weg zoals een oprit in de meeste gevallen goedkoper dan het bestraten ervan, iets wat veel mensen niet weten. Bovendien gaat een professioneel aangelegde asfaltverharding vele jaren mee, waardoor je er een tijdlang niet in hoeft te investeren en op de lange termijn veel geld en moeite bespaart.

  • Veelgestelde vragen

  • Sectoren van Avema

     

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze aanpak bij wegenbouw Zuid-Holland

Wanneer wij aan de slag gaan voor wegenbouw in Zuid-Holland, doen wij dit professioneel en geheel naar jouw wensen. Onze voornaamste taak hierbij is het leveren en leggen van diverse soorten asfalt in Zuid-Holland. Onze experts gaan snel en nauwkeurig te werk, zodat jij snel jouw gewenste stuk asfalt hebt liggen. Hierbij maken we gebruik van deels hergebruik asfalt. Dit zorgt voor een milieuvriendelijke keuze op het gebied van wegenbouw in Zuid-Holland.

Stappenplan bij wegenbouw Zuid-Holland bij Avema

  1. Onze ervaren projectmanager komt bij je langs in Zuid-Holland en maakt een passend plan voor nieuw asfalt, waar je ook zit.
  2. We zorgen ervoor dat alle materialen op locatie aanwezig zijn.
  3. De machines worden gelost.
  4. Het asfalteren gebeurt snel en nauwkeurig.
  5. Geen nabehandeling nodig, het asfalt is dezelfde dag berijdbaar.
  6. Ook de belijning van het asfalt kan Avema verzorgen.