Wegenbouw Almere

Heb jij een asfalteerklus in de regio Almere? Dan is Avema de geschikte partner. Wij zijn gespecialiseerd in asfalteren. Dit doen wij door heel Nederland en dus ook in de provincie Flevoland. Wij asfalteren in Almere voor veel verschillende projecten. Avema gaat altijd professioneel te werk met de meest moderne materialen. Ben je benieuwd wat wij voor wegenbouw in Almere voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bij Avema staat vakmanschap op nummer 1. Al ruim 25 jaar asfalteren we voor verschillende opdrachtgevers in Almere. Zo werken wij in de industrieagrarische sector en recreatiebranche. Maar particuliere terreinen in regio Almere voorzien we graag van het juiste asfalt.

Wegenbouw en asfalt projecten in alle provincies

Zo hebben we naast de provincie Flevoland bij verschillende wegenbouwprojecten mogen asfalteren in de provincies: Friesland, Overijssel, Limburg, Zuid-Holland, maar in ook alle overige provincies!

Asfalteren in Almere in de agrarische sector

Wanneer je een boerderij of ander agrarisch bedrijf in Flevoland bezit, weet je als geen ander dat een stevige ondergrond van belang is. Ben je op zoek naar bedrijf dat jouw agrarische bedrijf in Almere kan asfalten? Dan ben je aan het juiste adres bij Avema.

Zo wordt er door agrarische bedrijven veel gekozen voor zuurbestendig asfalt voor sluissilos. Dit soort asfalt is zo samengesteld dat de zuren uit het voer het asfalt niet kunnen aantasten. Samen met jou kijken wij graag naar de beste asfalt oplossing voor jouw bedrijf. Zo weet je zeker dat je er in de praktijk geen omkijken naar hebt.

Offerte aanvragen

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asfalteren voor particulier in Almere

De vraag naar particulier asfalt in Almere neemt toe. Dit omdat een goede toegangsweg steeds belangrijker wordt en een onderhoudsvriendelijke ondergrond erg fijn is. Avema is gespecialiseerd in het asfalt leggen voor grotere organisaties zoals recreatieparken, industriële bedrijven en overheidsorganen. Daarnaast kunnen wij ook particuliere terreinen asfalteren.

Een populaire particuliere toepassing is het asfalteren van opritten en andere toegangswegen richting een woning. Asfalt is een erg stevige verharding die weinig onderhoud vraagt. Naast wegenbouw in Almere en veel andere delen van Nederland, zorgen wij ook voor reparatie van huidige asfaltverharding.

Asfalt specificaties

 • asfalt recycling
  Minimaal 50% recycling
 • asfalteren
  Levensduur ongeveer 20 jaar
 • Wat kost asfalteren
  €20 - €35 per m2
 • asfalt soortelijk gewicht
  10 - 15 cm dikte

Asfaltwerken: wat is de prijs per m2?

Een van de belangrijkste voordelen van asfaltwerken hebben we nog niet eens benoemd: de prijs per m2. De kosten voor asfalt liggen relatief laag door een voordelige prijs per m2. Hierdoor is het asfalteren van een weg zoals een oprit in de meeste gevallen goedkoper dan het bestraten ervan, iets wat veel mensen niet weten. Bovendien gaat een professioneel aangelegde asfaltverharding vele jaren mee, waardoor je er een tijdlang niet in hoeft te investeren en op de lange termijn veel geld en moeite bespaart.

 • Veelgestelde vragen

 • Sectoren van Avema

   

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Avema’s stappenplan voor wegenbouw Almere

 1. Onze ervaren projectmanager komt bij je langs in Almere en maakt een passend plan voor nieuw asfalt, waar je ook zit.
 2. We zorgen ervoor dat alle materialen op locatie aanwezig zijn.
 3. De machines worden gelost.
 4. Het asfalteren gebeurt snel en nauwkeurig.
 5. Geen nabehandeling nodig, het asfalt is dezelfde dag berijdbaar.
 6. Ook de belijning van het asfalt kan Avema verzorgen.

Avema Wegenbouw gebruikt bij het asfalteren in Almere deels hergebruikt asfalt. Dit maakt het asfalt van Avema een milieuvriendelijke keuze op het gebied van wegenbouw in Almere.

 

Service van Avema

Wegenbouw in Almere? Geen probleem bij Avema! Wij zijn een gewaardeerde partner voor ieder soort klus. Wij werken snel en je kunt de beste kwaliteit verwachten, hierin worden geen concessies gedaan. Wil je meer weten over onze werkwijze bij wegenbouw in Almere of heb je aanvullende vragen over het asfalteren? Bel dan vrijblijvend met een van onze specialisten via 0342 – 45 13 36 of stuur een mail naar info@avema.nl. Wij helpen je graag verder.