Wegenbouw Den Haag

Ben je op zoek naar een partner voor wegenbouw in Den Haag? Dan ben je bij Avema Wegenbouw BV aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in complexe wegenbouwprojecten en staan bekend om onze kwaliteit en betrouwbaarheid. Ons team bestaat uit ervaren specialisten die samenwerken om de meest duurzame oplossingen voor wegenbouw te leveren.

Bij Avema staat veiligheid voorop bij het bouwen van wegen. Wij hebben de nodige kennis en ervaring opgedaan door jarenlange asfaltwerkzaamheden in Den Haag. Onze medewerkers zijn deskundig en professioneel en garanderen een veilige en betrouwbare wegenbouw. Onze specialisten zijn door en door bekend met de meest recente bouwvoorschriften, waardoor je kunt rekenen op een hoge kwaliteit van ons werk. Bij ons kun je er ook terecht voor onderhoud en herstel van bestaande wegen. Onze medewerkers gebruiken de modernste technieken, apparatuur en materialen om ervoor te zorgen dat je weg zo lang mogelijk in goede staat blijft. Dankzij onze kwaliteitscontrole kunnen we de meest betrouwbare wegenbouwprojecten afleveren.

Asfalteren in Den Haag

Sinds 1995 doen wij bij Avema Wegenbouw BV met veel plezier wegenbouw in Den Haag. Naast ons werk in Den Haag hebben we ook veel ervaring met asfalteren in andere delen van Nederland, zoals Limburg en Amsterdam. We hebben ook veel werk verricht voor diverse sectoren, waaronder de industriële, recreatie, agrarische sector en overheid. Wij bieden verschillende asfaltoplossingen voor toepassingen zoals parkeerplaatsen, wegen en opritten.

In goed overleg met jou als opdrachtgever zorgen we voor de juiste asfaltering voor ieder soort project!

Onze aanpak bij wegenbouw Den Haag

Avema Wegenbouw BV is gespecialiseerd in uitgebreide wegenbouwprojecten in Den Haag. Voor zowel kleine als grote wegenbouwprojecten in Den Haag kun je bij ons terecht. Of het nu gaat om het aanleggen van een nieuwe weg op een recreatiegebied of vervanging van een bestaande weg, wij bieden je kwalitatief hoogwaardige oplossingen.

Stappenplan bij wegenbouw Den Haag

 1. Onze ervaren projectmanagers komen bij je langs in Den Haag voor een inspectie van het betreffende project. Naar aanleiding daarvan maken we een plan voor het bouwen, asfalteren of herstellen van de weg.
 2. We zorgen er voor dat alle materialen die nodig zijn op locatie aanwezig zijn.
 3. De benodigde machines worden gelost.
 4. Daarna kunnen we beginnen met het aanleggen van de weg en asfalteren volgens de gestelde technische eisen.
 5. Het asfalteren gebeurt snel en nauwkeurig. Met onze expertise zorgen we ervoor dat het asfaltwerk dat we leveren voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.
 6. Nadat het asfalteren voltooid is, is er geen nabehandeling nodig, waardoor het asfalt dezelfde dag al berijdbaar is.
 7. Avema verzorgt ook de belijning van het asfalt. Deze belijning zorgt voor duidelijkheid bij het gebruik en met name bij drukke structuren, zoals parkeerplaatsen, is dit onmisbaar.

Offerte aanvragen

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asfalt specificaties

 • asfalt recycling
  Minimaal 50% recycling
 • asfalteren
  Levensduur ongeveer 20 jaar
 • Wat kost asfalteren
  €20 - €35 per m2
 • asfalt soortelijk gewicht
  10 - 15 cm dikte

Asfaltwerken: wat is de prijs per m2?

Afhankelijk van de grootte en het type project, de locatie en de materialen die gebruikt worden, kunnen er verschillende prijzen per m2 worden berekend. Bij Avema Wegenbouw BV streven we naar een zo voordelig mogelijke prijs per m2, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. De kosten liggen relatief laag door de voordelige prijs per m2 die wij bieden. Hierdoor is het asfalteren van een weg in veel gevallen goedkoper dan het bestraten ervan.

 • Veelgestelde vragen

 • Sectoren van Avema

   

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze aanpak bij wegenbouw Noord-Brabant

Wij verzorgen de wegenbouw van verschillende projecten in Brabant. Het maakt niet uit of je een nieuwe weg wilt laten aanleggen of op zoek bent naar een partner die de asfaltering van een industrieterrein uit handen kan nemen. Onze voornaamste taak is het leveren en aanleggen van diverse soorten asfalt in Noord-Brabant. Onze experts gaan snel en nauwkeurig te werk, zodat jij snel jouw gewenste stuk asfalt hebt liggen.

Stappenplan bij wegenbouw Noord-Brabant bij Avema

 1. Onze ervaren projectmanager komt bij je langs en maakt een passend plan voor nieuw asfalt, waar in Brabant je ook zit.
 2. We zorgen ervoor dat alle materialen op locatie aanwezig zijn.
 3. De machines worden gelost.
 4. Het leggen van asfalt. Dit gebeurt snel en nauwkeurig.
 5. Geen nabehandeling nodig, het asfalt is dezelfde dag berijdbaar.
 6. Ook de belijning kan Avema verzorgen.

Bij het asfalteren in Noord-Brabant gebruiken we deels hergebruikt asfalt. Dit zorgt voor een milieuvriendelijke keuze op het gebied van wegenbouw in Noord-Brabant.

Service van Avema

Wegenbouw in Brabant? Geen probleem bij Avema! Wij zijn een gewaardeerde partner voor ieder soort klus. Wij werken snel en je kunt de beste kwaliteit verwachten, hierin worden geen concessies gedaan. Wil je meer weten over onze werkwijze bij wegenbouw in Noord-Brabant of heb je aanvullende vragen over het asfalteren? Bel dan vrijblijvend met een van onze specialisten via 0342 – 45 13 36 of stuur een mail naar info@avema.nl. Wij helpen je graag verder.