Wegenbouw Amsterdam

Ben je op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in wegenbouw in Amsterdam? Dan ben je bij Avema aan het juiste adres. Wij zijn een bedrijf dat alles in huis heeft om jouw asfaltproject in goede banen te leiden, zo ook in Amsterdam. Of je nu een nieuwe weg wilt of je bestaande weg wilt vernieuwen, wij kunnen je van dienst zijn. Wij hebben jarenlang ervaring met het asfalteren van wegen, bedrijventerreinen en ander soorten oppervlakte. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bij Avema staat deskundig vakmanschap op nummer één. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om ieder project tot een succes te maken. Daarnaast werken wij met de beste materialen en gebruiken wij de nieuwste technieken. Zo ben je verzekerd van een hoge kwaliteit wegenbouw in Amsterdam.

Asfalteren in Amsterdam

Sinds 1995 doen wij wegenbouw in Amsterdam en andere delen van Nederland en ook in diverse sectoren. Zo werken wij in de industrie, agrarische sector en recreatiebranche. Maar ook voor overheidsprojecten in Amsterdam kunnen wij zorgen voor asfalt.

Bezit jij over een bedrijf en wil je graag een bedrijfsterrein aanleggen? Of wil je onderhoudswerkzaamheden laten uitvoeren? Dan ben je bij Avema aan het juiste adres. Wij helpen je graag als het gaat om het vinden van de juiste asfaltoplossing in Amsterdam. Het is uitermate belangrijk dat een asfaltconstructie op deze terreinen goed bestand is tegen uiteenlopende condities. In goed overleg met jou als opdrachtgever zorgen we voor de juiste asfaltering voor ieder soort project. Onze ervaren medewerkers weten precies wat er nodig is om het asfaltwerk goed uit te voeren. Wij staan altijd voor je klaar!

Offerte aanvragen

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze aanpak bij wegenbouw Amsterdam

Bij Avema houden we rekening met de specifieke omstandigheden op iedere locatie. Er wordt gekeken naar de lokale weersomstandigheden, het verkeer en andere factoren die van invloed zijn op het asfalt. Wij zorgen uiteraard voor wegenbouw van verschillende projecten in Amsterdam. Of je nu een nieuwe weg wilt aanleggen op een recreatieterrein, of asfalt wilt leggen op industrieterreinen. Ook het asfalteren van opritten doen wij graag. Asfalt biedt hierbij een stevige ondergrond en prettige rijervaring ten opzichte van andere soorten bestrating.

avema-asfalt-bartimeus-doorn

Asfalt specificaties

 • asfalt recycling
  Minimaal 50% recycling
 • asfalteren
  Levensduur ongeveer 20 jaar
 • Wat kost asfalteren
  €20 - €35 per m2
 • asfalt soortelijk gewicht
  10 - 15 cm dikte

Wat is de prijs per m2 voor wegenbouw in Amsterdam?

De prijs voor wegenbouw in Amsterdam is afhankelijk van verschillende factoren. Afhankelijk van de grootte en het type project, de locatie en de materialen die gebruikt worden kunnen er verschillende prijzen per m2 worden berekend. Maar de kosten voor asfalt liggen relatief laag door onze voordelige prijs per m2. Hierdoor is het asfalteren van een weg zoals een oprit in de meeste gevallen goedkoper dan het bestraten ervan. Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Het deskundige team van Avema staat voor je klaar.

 • Veelgestelde vragen

 • Sectoren van Avema

   

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze aanpak bij wegenbouw Limburg

Wanneer wij aan de slag gaan voor wegenbouw in Limburg, doen wij dit professioneel en geheel naar jouw wensen. Onze voornaamste taak hierbij is het leveren en leggen van diverse soorten asfalt in Limburg. Onze experts gaan snel en nauwkeurig te werk, zodat jij snel jouw gewenste stuk asfalt hebt liggen.

Stappenplan bij wegenbouw Limburg bij Avema

 1. Onze ervaren projectmanager komt bij je langs in Limburg en maakt een passend plan voor nieuw asfalt, waar je ook zit.
 2. We zorgen ervoor dat alle materialen op locatie aanwezig zijn.
 3. De machines worden gelost.
 4. Het asfalteren gebeurt snel en nauwkeurig.
 5. Geen nabehandeling nodig, het asfalt is dezelfde dag berijdbaar.
 6. Ook de belijning van het asfalt kan Avema verzorgen.

Bij asfalteren in Limburg gebruiken we deels hergebruikt asfalt. Dit zorgt voor een milieuvriendelijke keuze op het gebied van wegenbouw in Limburg.

Service van Avema

Avema is jouw partner op het gebied van wegenbouw in Limburg. Wij helpen jou graag bij ieder soort klus. Wij werken snel en je kunt de beste kwaliteit verwachten, hierin worden bij Avema nooit concessies gedaan. Wil je meer weten over onze werkwijze bij wegenbouw in Limburg of heb je aanvullende vragen over het asfalteren? Bel dan vrijblijvend met een van onze specialisten via 0342 – 45 13 36. Je kunt ook een mail sturen naar info@avema.nl. Wij denken graag met je mee en helpen je graag met al je vragen!