Logistiek

Is jouw bedrijventerrein toe aan vervanging of ga je het bestaande bedrijventerrein uitbreiden? Avema heeft veel ervaring met het asfalteren van logistieke terreinen. Door het komen en gaan van voertuigen krijgt het asfalt flink wat te verduren. Logischerwijs dient het asfalt hier tegen bestand te zijn. Samen met de klant maken we een plan op maat en bespreken we de mogelijkheden voor jouw logistiek terrein.

Logistiek terrein asfalteren

Avema zorgt voor versterkt asfalt, zodat geen verzakkingen ontstaan. Voor logistieke terreinen raden we de combinatiedeklaag aan. Dit is een geschikte oplossing voor terreinen met hoge puntbelasting. Een combinatiedeklaag kent verschillende voordelen, waaronder:

  • Voegloos
  • Slijtvast
  • Grote statische belasting mogelijk
  • Weinig tot geen ribbel- en spoorvorming

 

Het laden en lossen van voertuigen zorgt voor veel gewicht op de grond. Een combinatiedeklaag is uitermate geschikt voor logistieke terreinen die te maken hebben met grote en langdurige belasting.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asfalt en onderhoud

Asfalt voor logistieke toepassingen moet sterk én onderhoudsvrij zijn. Het laatste dat je wilt is hinder van verzakkingen, onkruid of plasvorming. Avema heeft veel ervaring met het asfalteren van logistieke terreinen. Avema zorgt voor uitstekend en onderhoudsvrij asfalt met strakke belijning.

Waarom kiezen voor Avema?

Avema specialiseert zich in het aanleggen van asfalt oplossingen in verschillende sectoren, waaronder industrie, de agrarische sector en bedrijventerreinen. Bij het aanleggen van asfalt gaan we nauwkeurig en snel te werk. We kunnen asfalt voor logistieke terreinen bieden tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien is het asfalt al na één uur te betreden nadat het gelegd en afgekoeld is. Naast asfalteren kan je bij Avema ook terecht voor het repareren van asfalt.