Frezen op het bedrijventerrein van Dyka

Naast hele grote projecten doen wij ook onderhoudsklussen. Zoals het project op het bedrijventerrein van Dyka. Hier freesde en asfalteerde we 800 m2 aan reparatievakken. Wanneer het asfalt niet meer de gewenste kwaliteit levert, is het frezen en opnieuw asfalteren vaak een goede oplossing.

Hoe ging Avema te werk?

Als Avema wordt ingeschakeld voor asfaltreparatie gaan we altijd nauwkeurig te werk. Zo komen wij eerst langs bij de klant om te kijken waar het asfalt hersteld moet worden. Dit stellen wij nauwkeurig vast, waarna we een plan maken. Dit plan bespreken we altijd eerst met de klant. Wanneer we aan de slag gaan, frezen we eerst het oude, versleten asfalt eruit. Hierdoor ontstaat er weer een egale ondergrond waar we asfalt op kunnen leggen. Onze ervaren asfaltspecialisten leggen daarna het nieuwe asfalt binnen no-time!

Asfalt repareren voor Dyka

Hoe goed het asfalt ook is, in de loop van jaren zal asfalt verouderen. Zo kan het asfalt afbrokkelen of bijvoorbeeld scheuren door verzakkingen. Vervelend, zeker als er hierdoor gevaarlijke situaties ontstaan. Om te voorkomen dat niet alle asfalt op je terrein verouderd, kun je Avema inschakelen om asfalt te repareren. Het is hierbij belangrijk om tijdig asfaltreparaties uit te voeren. Dankzij deze duurzame reparaties, blijft het terrein veilig en bereikbaar. Avema is de aangewezen partner als het gaat om asfaltreparatie.

Wil jij meer weten?

Wil je meer weten over het project bij Dyka of ben je op zoek naar meer informatie over asfaltreparatie en wil je weten wat Avema voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doe je door te bellen naar 0342- 45 13 36.

 

Gerelateerde projecten

Een greep uit onze projecten

  • Asfalt repareren op parkeerterrein McDonald’s Veenendaal

    Asfalt verwijderen en nieuw asfalt leggen Meer informatie
  • Asfalt repareren in Ouddorp

    Asfaltreparatie van circa 500 m² asfalt op een vakantiepark. Meer informatie