Bedrijventerrein asfalteren in Ermelo 

Voor Firma Kamphorst gingen wij te werk met het asfalteren van de uitbreiding van hun bedrijventerrein. Hierbij asfalteerde wij circa 3.600 m². Aannemersbedrijf Kamphorst is al ruim 50 jaar een vertrouwde onderneming voor allerlei projecten en klussen: van grond- tot sloopwerk, van agrarisch loonwerk tot afvalinname en recycling. Door groei hebben zij het bedrijventerrein uitgebreid. In onderstaand filmpje zie jij hoe wij te werk gingen.

Hoe gingen wij te werk?

Onze voornaamste taak is het leveren en aanbrengen van asfalt. Onze experts gingen ook bij dit project snel en nauwkeurig te werk, zodat snel het gewenste stuk asfalt lag. Dit zorgde ervoor dat de uitbreiding van het bedrijven binnen de kortste keren was geasfalteerd.

Het asfalteren van een bedrijventerrein

Bij het aanleggen van bedrijventerreinen is het van belang dat de verharding een hoge belasting aankan. Een goede ondergrond en asfaltconstructie was bij dit bedrijventerrein dan ook van groot belang. Door de ruime ervaring van het aanleggen van bedrijventerreinen, konden wij ook bij dit project snel en nauwkeurig te werk gaan. Hierdoor konden wij samen met de opdrachtgever een goed functionerende verharding ontwerpen en aanleggen.

Wil jij meer weten?

Wil jij meer weten over dit project of een van onze andere projecten? Of ben jij benieuwd naar onze opties voor het asfalteren van bedrijventerreinen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doe je door te bellen naar 0342- 45 13 36. Of ben je op zoek  naar een wegenbouwbedrijf? Dan ben je bij Avema aan het juiste adres!

Gerelateerde projecten

Een greep uit onze projecten

  • Asfalteren van twee nieuwe sleufsilo’s

    Asfalt leggen bij Theo Olislagers in Gilze Meer informatie
  • Asfaltering Lelystad

    Project voor aanleg nieuw asfalt in Lelystad Meer informatie