Bedrijfsterrein asfalteren

Bedrijfsterrein asfalteren

5 voordelen van asfalt op je bedrijfsterrein

De ondergrond van je bedrijfsterrein krijgt een hoop te verduren. Af- en aanrijdende vrachtwagens, bezoekers en allerlei zwaar materieel vragen veel van het wegdek. Tegelijkertijd wil je dat je bedrijfsterrein zo veilig mogelijk is.

Een goede asfaltlaag is voor je bedrijfsterrein een grote upgrade op deze gebieden, maar heeft nog meer voordelen.

Waarom kies je voor het asfalteren van je bedrijfsterrein? Ontdek ook de meerwaarde van Avema voor je bedrijf!

Houd je wegdek langer in topconditie

Als je je bedrijfsterrein asfalteert, kies je voor een afwerklaag die ontzettend goed bestand is tegen slijtage. Wel zo prettig, als al het verkeer op je terrein elke dag voor een hoge belasting zorgt.

Asfalt is de meest geschikte toplaag voor een terrein in topconditie. Hiermee voorkom je de vorming van kuilen, verzakkingen en plasvorming.

Onze tip? Kies voor een combinatiedeklaag, die bestaat uit ZOAB en betonslurry. Deze deklaag is slijtvast en voert water geweldig goed af.

Verbeterde veiligheid

Met asfalt zorg je voor een veilig terrein. Asfalt heeft een geweldige grip, zelfs in natte omstandigheden. Zo zeg je voorgoed gedag tegen modderpoeltjes, spekgladde betonplaten en kuilen.

Maar dat niet alleen: asfalt leent zich perfect voor een duidelijke wegmarkering. Hiermee leid je het verkeer op je terrein in goede banen. Met wegmarkering voorkom ongelukken en zorg voor een efficiënte verkeersstroom.

Minder onderhoud, meer productiviteit

Als asfalt ligt, heb je er bijna geen omkijken naar. Geen kleine reparaties, niet meer opnieuw bestraten en geen kuilen dichten.

Is het buiten gortdroog? Met asfalt waait er bijna geen stof op – je hebt dus geen last meer van neerdalend stof op je gebouwen, ramen en voertuigen.

Dit alles scheelt je bedrijf een hoop tijd in onderhoudswerk en de kosten die daarbij komen kijken. Je verkeer wordt niet belemmerd door werkzaamheden of gebreken aan het wegdek. Er kan altijd gewerkt worden.

Zo kan de focus gewoon op de dingen die er écht toe doen.

Professionele uitstraling

De aanblik van een glanzende asfaltlaag oogt professioneel. Je terrein oogt veel georganiseerder met een strakke asfaltlaag. Geef je klanten een warm welkom. Zonder iets te zeggen, heb je al een eerste professionele boodschap gegeven. Dat schept vertrouwen!

Avema voor een bedrijfsterrein in topvorm

Wij hebben een schat kennis en ervaring in huis om elk bedrijfsterrein te upgraden met een passende asfaltlaag.

Wil je je bedrijfsterrein laten asfalteren? Neem contact met ons op! Binnen twee dagen zitten we om tafel om een plan op maat te maken. Samen maken we de juiste keuzes over de samenstelling van de asfaltlaag. Alles stemmen we af op het karakter en de toekomstplannen van je bedrijf.