Wegenbouw Zaanstad

Zoek je een betrouwbare partner voor wegenbouw in Zaanstad? Je hebt hem gevonden! Avema Wegenbouw B.V. is de ideale partner voor asfalteringsprojecten in heel Nederland, voor diverse opdrachtgevers. Wij zijn tevens actief op het gebied van asfalteringin de provincie Zaanstad. We beschikken over uitgebreide expertise in het aanleggen van asfalt op wegen, bedrijventerreinen en diverse andere soorten oppervlakken. Wil je ontdekken welke bijdrage wij kunnen leveren aan jouw project op het gebied van asfalt leggenin Zaanstad? Voel je vrij om met ons in contact te treden!

Wegenbouw waar je dat ook wenst 

We bedienen verschillende branches in heel Nederland. Naast Zaanstad hebben we asfaltwerkzaamheden uitgevoerd in diverse wegenbouwprojecten verspreid over provincies zoals Friesland, Overijssel, Zuid-Holland, Flevoland en alle overige provincies.

Asfalteren in Zaanstad

Sinds 1995 zijn wij met enthousiasme en daadwerkelijke vakkundigheid actief in de wegenbouw in Zaanstad. Wij zijn actief voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches in Zaanstad en elders in Nederland. 

In Zaanstad zijn wij intensief betrokken bij projecten in de recreatiesector en de industriële-sector, en voeren wij tevens asfalteringswerkzaamheden uit voor agrarische projecten.

Offerte aanvragen

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Asfalt voor de industriële sector

Wij zijn actief betrokken bij diverse projecten voor industriële ondernemingen in Zaanstad, waarbij we aanzienlijke bijdragen leveren. Voor alle bedrijven in Zaanstad staan we klaar om te ondersteunen bij het identificeren en implementeren van de geschikte asfalt oplossing. Wij begrijpen als geen ander dat het cruciaal is voor deze bedrijven om een robuuste asfaltconstructie te hebben die goed bestand is tegen externe omstandigheden.

In nauw overleg met jou als opdrachtgever zorgen we voor de optimale asfalt oplossing die past bij elk type project.

Het aanbrengen van asfalt voor particulieren in de regio Zaanstad

Afgezien van onze werkzaamheden voor diverse projecten en organisaties, verzorgen wij ook de asfaltering voor particulieren in Zaanstad. Wat drijft ons om eveneens asfalteringsprojecten voor individuen in Zaanstad uit te voeren? We constateren een groeiende vraag naar infrastructuurontwikkeling voor individuen in Zaanstad, aangezien een optimale bereikbaarheid van essentieel belang is.

Wij nemen de uitdaging aan om in Zaanstad wegenbouwprojecten voor particuliere doeleinden aan te pakken, waaronder het asfalteren van opritten. Asfalt voorziet in een solide ondergrond en een aangename rijbeleving in vergelijking met alternatieve bestratingsmethoden.

Wat kost het per vierkante meter om asfaltwerkzaamheden uit te voeren?

Een van de meest significante voordelen van asfaltwerken hebben we nog niet eens besproken: de kostprijs per vierkante meter. De kosten voor asfalt zijn gunstig vanwege een voordelige prijs per vierkante meter. Dit maakt het aanleggen van een weg, zoals een oprit, in de meeste gevallen kostenefficiënter dan bestratingsmethoden, een feit dat niet altijd bekend is bij veel mensen. Daarnaast heeft een deskundig aangelegde asfaltverharding een langdurige levensduur, waardoor je gedurende lange tijd geen investeringen hoeft te doen en op de lange termijn zowel kosten als inspanningen bespaart.

Asfalt specificaties

 • asfalt recycling
  Minimaal 50% recycling
 • asfalteren
  Levensduur ongeveer 20 jaar
 • Wat kost asfalteren
  €20 - €35 per m2
 • asfalt soortelijk gewicht
  10 - 15 cm dikte
 • Veelgestelde vragen

 • Sectoren van Avema

   

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stappenplan bij wegenbouw bij Avema

 1. Onze ervaren projectmanager komt bij je langs en maakt een passend plan voor nieuw asfalt, waar in Friesland je ook zit.
 2. We zorgen ervoor dat alle materialen op locatie aanwezig zijn.
 3. De machines worden gelost.
 4. Het leggen van asfalt. Dit gebeurt snel en nauwkeurig.
 5. Geen nabehandeling nodig, het asfalt is dezelfde dag berijdbaar.
 6. Ook de belijning kan Avema verzorgen.

Bij het asfalteren gebruiken we deels hergebruikt asfalt. Dit zorgt voor een milieuvriendelijke keuze op het gebied van wegenbouw.