Wegenbouw Tilburg

Ben je op zoek naar een partner voor wegenbouw en asfaltwerken in Tilburg? Dan ben je bij Avema aan het juiste adres. Bij Avema Wegenbouw BV. hebben we veel ervaring met asfalteren door heel Nederland, zo ook in Tilburg.  We gaan grondig aan de slag en gebruiken enkel de meest moderne materialen. Ben je benieuwd wat wij voor wegenbouw in Tilburg voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij ons staat deskundig vakmaatschap op nummer 1. Sinds 1995 asfalteren wij voor verschillende opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren. Zo werken wij in de industrie, agrarische sector en recreatiebranche. Maar ook voor overheidsprojecten in Tilburg kunnen wij zorgen voor asfalt.

Asfalteren in Tilburg

Bezit jij een boerderij of ander type bedrijf in de agrarische sector in Tilburg? En ben jij op zoek naar een partner in wegenbouw? Dan ben je bij Avema aan het juiste adres. Wij helpen je graag als het gaat over het vinden van de juiste asfaltoplossing in Tilburg.

Het is uitermate belangrijk dat een asfaltconstructie op deze terreinen goed bestand is tegen de meest extreme condities. Zo is zuurbestendig asfalt een veel gekozen asfaltsoort voor sluissilos bij agrarische bedrijven in Tilburg. Dit asfalt is zo samengesteld dat de zuren uit het voer het asfalt niet kunnen aantasten. Wel zo handig!

In goed overleg met jou als opdrachtgever verzorgen we de ontwikkeling en zorgen we voor de juiste asfaltering die in elke situatie optimaal functioneert. Zo weet je zeker dat je er in de praktijk geen omkijken naar hebt en het asfalt lang meegaat.

Offerte aanvragen

Laat een bericht achter en we reageren binnen 48 uur.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze aanpak bij wegenbouw Tilburg

Avema zorgt voor wegenbouw van verschillende projecten in Tilburg. Of je nu een nieuwe weg wilt aanleggen op een recreatieterrein, of asfalt wilt leggen op industrieterreinen: wij asfalteren graag voor jou! Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanleggen van verschillende soorten asfalt.

Asfalt specificaties

 • asfalt recycling
  Minimaal 50% recycling
 • asfalteren
  Levensduur ongeveer 20 jaar
 • Wat kost asfalteren
  €20 - €35 per m2
 • asfalt soortelijk gewicht
  10 - 15 cm dikte
 • Veelgestelde vragen

 • Sectoren van Avema

   

Offerte aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze aanpak bij wegenbouw Tilburg

Avema zorgt voor wegenbouw van verschillende projecten in Tilburg. Of je nu een nieuwe weg wilt aanleggen op een recreatieterrein, of asfalt wilt leggen op industrieterreinen: wij asfalteren graag voor jou! Onze voornaamste taak is het leveren en aanleggen van diverse soorten asfalt. Onze experts gaan snel en nauwkeurig te werk, zodat jij snel jouw gewenste stuk asfalt hebt liggen. Is het asfalt afgekoeld? Dan kun je er binnen één uur weer overheen.

Stappenplan bij wegenbouw bij Avema

 1. Onze ervaren projectmanager komt bij je langs en maakt een passend plan voor nieuw asfalt, waar in Tilburg je ook zit.
 2. We zorgen ervoor dat alle materialen op locatie aanwezig zijn.
 3. De machines worden gelost.
 4. Het leggen van asfalt. Dit gebeurt snel en nauwkeurig.
 5. Geen nabehandeling nodig, het asfalt is dezelfde dag berijdbaar.
 6. Ook de belijning kan Avema verzorgen.

Bij het asfalteren gebruiken we deels hergebruikt asfalt. Dit zorgt voor een milieuvriendelijke keuze op het gebied van wegenbouw in Tilburg.